Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Şampiyona elenmişiz daha ne, demek ki Trabzon'u ancak Avrupa'da şampiyon olabilecek kulüpler zorlayabilecek seviyeye getirmişiz Andy Selva'yı takımda görmek isteriz bu arada
    isteğinizi yerine getirmeye çalışıcam selva yaşıyosa klübe antrenor olabilr

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    asıl san marino da mressi gibi regen çıkarmıştın onu istiyoz ne yap et al
    İnanın her sene bakıyorum san marinolu çocuklara hatta para yardımıda yapıyorum seravelle belediyesine fırsat buldukçada maçlara gidiyorum lig açılsın şampiyonlar ligi elemelerine yine gidicem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve askıya aldık hatta vazgeçtik diyebilirim artık kontrat sonunu bekliyoruz uzatırsada listemizden tamamen sileceğiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yeni sezonda çok daha güçlü bir Trabzonspor isteyen Diaz hücum hattının kalp grafigi gibi olan form grafiginden ötürü bıktı !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2 Sezondur transfer piyasasında da esen Fırtına bu sene durgun olunca Sadri Şener eline telefonu aldı ve..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

koray ve emre çok iyi olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

koray ve emre çok iyi olmuş
    Maalesef emre gelmek istemiyor şuan korayla dirsek temasındayız haber bekliyoruz gelirse veysel sarıyı satıyorum klübe sıcak para lazım yine deli para kaldırıcaz inş

Alper için istenen bonservis bedeli inanılmaz ya 34 milyon neymiş o ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Alper için istenen bonservis bedeli inanılmaz ya 34 milyon neymiş o ya
    15e çıktık satmadılar bu sene yabancı sayısı iyice düşüyorya sanırım ondan. Ama sorun yok bizde yeterice orta saha var onlar kaybeder

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferi kapadık. Golcü sıkıntısı çekiyorduk Rusescuya da teklifler oldu ama istediğimiz ücret verilmedigi için satmadık. Genç ve çok fizikli bir golcü bulduk ama yabancı sınırına takıldık bu yüzden diğer gencimiz rafaeli kiralık yolladık. Şayet rusescu iyi performans gösteremez ise devre arası satıp rafaeli geri çağırıcaz. ilk sezon 1461den aldığımız genç ayhan ise soner ve okay abisi gibi bu sene çok daha fazla kadroda yer bulacak. Korayı ise savaşçı orta saha düşünüyorum next Özgür İleri

Transfer ve bikaç sözleşme uzatmasından sonra kalan bütçemiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Altyapıya iyiden iyiye önem vermeye başladık nitekim yabancı sınırı büyük sıkıntı e yerlilerde yaşlanıyor (: Milli takımlardan da iyi haberler geliyor Stanciu dünya kupasında sakat sakat gitti başlarda oynamadı ardından turnuvanın en iyi genci seçilirken Juan Minoyu Arjantin Milli takımına yolladık şükür (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

San Marinosever olarak her sene fırsat buldukça maçlarına giderim bu sene ezeli rakip ülke andorra temsilcisini saf dışı bıraktık ama sonraki turda celtic geldi hezimet yaşadık Klübe San Marinolu personel alayım dedim maalesef bulamadık ):

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme rakibimiz PAOK oldu. Sezon öncesi takımla toplantımızı yaptık ve artık hazırırz ligi erken açıyoruz bu sene umarım sıkıntı olmaz

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kaptırdın gidiyorsun he bazen güncelleme yerine başka olaylar yazsa bu kariyerde tadından yenmez müdür
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Kaptırdın gidiyorsun he bazen güncelleme yerine başka olaylar yazsa bu kariyerde tadından yenmez müdür
    Tamamen Clyi almak üzre kurulu ama tecrübe kura faktörü derken emelimize uzak kalıyoruz. Diğer yandan renklendirmek için malzeme arıyorum ama bulamıyorum bundan sonra malzemelik takım alıcam inş

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ayhan iyi bir regenmiş ama bruno ya 15 çok olmuş gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ayhan iyi bir regenmiş ama bruno ya 15 çok olmuş gibi
    Mendezin değeri 10 milyon civarıydı sözleşmesinde madde vardı yoksa 15 e bile alamazdık. Hücum hattımda komple forvetleri tercih ediyorum fizik yöne çok güçlü olması tercih sebebim öte yandan başta kafa vurusuna bakıyorum mental olarakda fena sayılmaz üstelik 19 yaşında gerçi yeni 20 oldu Yıldız gelmiyor bizde kendi yıldızlarımızı çıkarmaya çalışıyoruz. Bireysel oyuncudan ziyade tabiri caiz ise sitem takımı olduk inanıyorum ki Mendezi parlatıcaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezonu erken açtığımız için sezon öncesinde oyuncuları sadece maç kondisyonu kazandırmayı hedefledik oyuncuları yada taktiklerimizi tam olarak göremedik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

PAOK karşısında ter attık

Grup aşamasından önceki playoff turu maçı rakibimiz tanıdık bi ekip (:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay SAAAAAAAAAAN MARIIINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay SAAAAAAAAAAAN MARINOOOOOOOOOOOOO!

TARAFTAR ANDY SELVA'YI İSTİYOR, TRABZON İSE HİÇ ORALI OLMUYOR! YÖNETİM İSTİFA

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

chelsea yi geçeriz güveniyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay SAAAAAAAAAAN MARIIINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay SAAAAAAAAAAAN MARINOOOOOOOOOOOOO!

TARAFTAR ANDY SELVA'YI İSTİYOR, TRABZON İSE HİÇ ORALI OLMUYOR! YÖNETİM İSTİFA
    Hacı abi gördüğün üzre yönetim çalışıyor ama piyasada San Marinolu bulunmuyor nesli tükenmek üzre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

chelsea yi geçeriz güveniyoruz

Geçen seneden daha farklı bi chelsea var kadrolarını epey güçlendirmişler ayrıca federasyon bizim üzerimizde fena oyun oynuyor.!!! Salı günü chelsea ile maçım var lig maçımı cumaya koymuşlar hemde rakip fener (:
    Aşağıdaki fikstürden umarım sağ salim çıkarız. Yılmak yok
    Süper Kupa-Fenerbahçe
    Cl-Chelsea (D)
    Lig-Fenerbahçe (E)
    Cl-Chelsea (E)
    lig-Galatasaray (D)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kevgire dönersin o maçlarda

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Müdür bence sana komplo kurmuşlar. Baksana fikstüre o fikstürde her oyuncunu hunharca kullanıp halsiz bırakıp ligden kopmanı planlamışlar resmen
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sen San Marino'dan ayrılırsan... Oradaki kulüpler zaten ŞL'de o kadar gidemiyor öyle dert mert yok, şimdi çek derdi

Bence Fikstür Gayet Kolay Olmuş Yahu

Hiçbiri Senin Denginde Değiller Rahat Yenersin ( :

Bu Arada San Marinolu Antrenör İstersen Massimo Bonini Var Çıkması Lazım Tavsiye Ederim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aa aynen Massimo Bonini FM 12'de de vardı ve ŞL Şampiyonu olurken en iyi antrenörlerimden biriydi o, büyük kulüplerin antrenörü yani kaliteli.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süper MegaFinal oynuyoruz

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri