Sayfa 394 / 578 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
11,791 ile 11,820 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Bu irkcilik ilk defa degil birde. Bu irkcilar stada alinmamali ömur boyu. Zokora olayi baya Turkiye disinda bile haber olmustu. Ne ilk ne son bu olaylar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzon maçı 18 Mayıs günü saat 19.05'te başlayacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi yag cekmis federasyon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet,o yüzden 19'unda değil maç.

Hem sizin gönülünüz oldu,hem bizim,neyin sıkınıtısındasın abi anlamadım ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac gunune neden bu kadar takildi onu anlamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kutlamaların ertelenmesi kararı tansiyonu düşürmek açısından mantıklı ama bunun pratikte yansıması aynı şekilde olmaz bence. Çabuk unutan bir toplum olduğumuz için taraftar kutlama yapar gibi geliyor bana. 2-3 gün sonra pek çok Fenerbahçe'li bile unutacak ölüm olayını. Yeri geldiğinde ölümden prim yapanlar dışında kimse de vay arkadaş gencecik bir insan gitti demeyecek. Hayat devam ediyor mantığında olduğumuz için, bana cumartesi günü yine şampiyonluk kutlaması olurmuş gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, forma satışı konusunda bir rekora imza attı. Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik Genel Müdürü Nurettin Kanterelli, GSStore'de bugüne kadar toplam 405 bin adet forma satıldığını açıkladı. GSTV'ye konuşan Kanterelli, "Bütün bilgi ve belgeleri araştırdım. Hatta gazete haberlerini de kontrol ettim. Bugüne kadar gördüğüm en yüksek forma satış rakamı 320 bin olarak açıklanmış. Bizim bu sezon sattığımız forma adedi ise 405 bin adet. Dolayısıyla bu rekoru kırmış bulunuyoruz" dedi.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11373

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Önümüzdeki sezon Sneijder 10, Drogba 11 giyer umarım. Melo'nun takımda kalacağını sanmıyorum, o yüzden tek sıkıntı Riera. Umarım o da problem çıkarmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16972.php

Ünal Aysal çok anlamlı bir açıklama yapmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yine dunyaya rezil olduk Irkcilik konusunda umarim son trabzon maçinda yonetim elinden geleni yaparda guzel mesajlar verirler galibada vercekler twitterde konusuluyor cunki drogba,sow,webo,eboue,dany, trdeki akla gelen siyahi oyuncularin maskesi yapilcakmis galiba.

http://www.skysports.com/story/0,195...373474,00.html
    http://espnfc.com/news/story?id=1447...c=5739&cc=5739
    http://www.guardian.co.uk/football/2...a-racist-abuse
    http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ahce-fans.html
    http://theworldgame.sbs.com.au/news/...s-out-at-abuse

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

http://hulusibelgu.com/?p=52#more-52

Şurada yazılanlar gerçekse Aziz Yıldırımın bize sallama gerekçesi ortaya çıktı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ingilizcesi olanlarin eline kuvvet hadi bi çevirin

tamamdir boyle diyormus

Türkiye’deki son 5 ayım kariyerimdeki en mutlu ve güzel şeylerden biriydi. Türkiye’yi ve Türk insanlarını seviyorum. Galatasaray ile gittiğim her yerde bana saygı duyuyorlar. Bu güzel ülke hakkındaki görüşüm asla değişmeyecek. Aptallar dünyanın her yerinde ve onları eğitmek bizim elimizde… Türk futbolunun ve kulübümün tanıtımını dünyanın her yerinde yapmaya devam edeceğim. Barışla kalın..” ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lütfen beni yanlış anlamayın , son 5 aydır türkiye'de olmak kariyerimde olabilecek en güzel şeydi.şimdiden türkiye'ye ve türk insanını çok seviyorum.bir çok takıma karşı oynadım ve hepsi bana galatasaray'da oynamama rağmen her zaman saygılıydılar.bunun için bu güzel ülke için fikrimi değiştirmem ve değiştiremem.Aptal insanlar dünyanın her yerinde , bizim onları eğitmemiz gerekiyor.Şimdi eskisinden daha da fazla Dünya'nın her yanında Türk futbolunu desteklemek ve takımımı tanıtmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim.Barış'la kalın !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

avrupalilarin eline böyle bir koz vermemeliydik.. bir fenerbahceli olarak olanlardan utaniyorum cidden.. kendi ülkelerindeki irkciliklari görmezden gelirler bize gelince hepsi haber yapmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray'ı rahatlatan mahkeme kararı!..
    İstanbul 44. Asliye Ticaret Mahkemesi, Galatasaray'a sermaye artırımı ile ilgili açılan davada kararını verdi.

Galatasaray Spor Kulübü'ne, sermaye artırımı sonrasında mağdur olduklarını belirten yatırımcıların açtığı dava ile ilgili rahatlatan haber geldi. Mahkeme, tüm taleplerin reddedildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bilgilendirme şu şekilde;

"İstanbul 44. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2012/279 E. Numaralı dosyası kapsamında 14.5.2013 tarihinde yapılan duruşmada aşağıdaki şekilde karar verilmiştir.

-Davacının "stad gelirlerinin satışı ya da ayni sermaye olarak deviri ile ilgili sözleşmelerin ve tüm işlemlerin iptali" talepleri mahkeme tarafından reddedilmiştir.
    -Taraflar arasındaki uyuşmazlığın 11.01.2012 tarihli özel durum açıklamasına konu Yönetim Kurulu Kararı, 23.01.2012 tarihli, 09.02.2012 tarihli ve 26.04.2012 tarihli Yönetim Kurulu Kararlarının yokluğunun tespiti ile 30.10.2012 tarihli Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ibrası kararının iptaline yönelik olduğu tespit edilmiştir.
    -Talep konusu Yönetim Kurulu kararları ve ibra kararının alındığı Genel Kurul Tutanakları'nın Mahkeme'ye sunulması için davalı Şirket'e müzekkere yazılmasına karar verilmiştir."

Galatasaray ayrıca, yaptığı bildirim ile kendilerine para cezası veren Sermaye Piyasası Kurulu'na da iptal davası açtıklarını belirtti.

"Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.2.2013 tarih ve 5/165 ve 5/144 sayılı kararları ile verilen idari para cezalarına ilişkin olarak Ankara Bölge İdare Mahkemesi nezdinde yürütmeyi durdurma talepli iptal davaları açılmıştır."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Futbol bir dinse Tanri'si sensin (Drogba)

http://www.youtube.com/watch?v=huqXh...ature=youtu.be

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre bizim aramıza gelemez
    Soyunma odalarında değil, sahadan çıktıktan sonra Emre, bize küfretti. Maç devam ederken son dakikalarda iki kulübenin gerildiği anda ortaya çıkıp bize el hareketi yaptı “Ananızı s......” diye bağırdı. Galatasaray’da yetişti, bizim aramızdan çıktı. Ama, Emre’nin nedir, bu kini nefreti anlamadık.

- Daha 5. dakika Melo, Webo’ya faul yapıyor. Özür dileyecek Melo, onu da itiyor. Provokasyon değil mi bu? Ortamı germek için neler yapmadı ki. 1. dakikadan başladı, oyundan çıktı yine devam etti. Biz düşman değiliz. Anlam vermek çok güç.

Özel olarak arkamıza oturtulmuşlar
    17 Mayıs’ta biz yine efsane takım olarak toplanacağız. Yine kendisini çağıracağız, orada konuşacağız belki de. Ama biliyoruz, Emre oraya yine gelmeyecek. Keşke gelse.

- Statta anamıza, kızımıza küfredildi. Bir kere ağzımızı açmadık, muhatap olmadık. Taktik de mi vermeyelim. Hiç mi oyuna müdahale etmeyelim? Her kulübeden çıkışımızda küfür yedik. Özellikle yedek kulübesi arkasına oturtulmuş kişiler var. Küfür etmek için oraya gelmişler. Maç ile hiç ilgilenmeyip sürekli bize hakaret ettiler.

- Arena’da oynarken biz gittik, Aykut Kocaman’a başarılar diledik. Ama Kadıköy’deki derbide ne Aykut hoca ne yardımcıları yoktu. Kimse yanımıza gelmedi. Ev sahibi olarak yanımızdan geçti ama bir selamı bile çok gördü. “Hoş geldiniz” dahi demedi. Ortamı germemek için ağzımızı açmadık.

Sanki karşılarına düşman kuvveti var
    Yazık günah, savaşa çıkmıyoruz ki. Kadıköy’de sanki karşılarında bir Türk takımı değil de düşman kuvvetleri var. Öyle davranıyorlar. Halbuki lig bitmiş, biz şampiyonluğu garantilemişiz. Bizim için iddiası olmayan bir maçtı.

- Allah rahmet eylesin, bir sporsever kardeşimiz öldü. Keşke herkes ders alsa ve artık akıllansa, bu olaylar bitse. Orada sahaya kırık viski şişesi atıldı. Sahada biri ölebilirdi. Daha büyük olaylar çıkabilirdi. Kim bu olaylara dur diyecek?

Hürriyet

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emirates Cup Programı: 3 Ağustos 16:00 G.Saray-Porto / 18:20: Arsenal-Napoli // 4 Ağustos: 16:00 Napoli-Porto / 18.20: Arsenal-G.Saray

resmi açiklama geldi.

http://www.arsenal.com/news/news-arc...or-summer-2013

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir hazırlık kampı olucak anlaşılan.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emre bizim aramıza gelemez
    Soyunma odalarında değil, sahadan çıktıktan sonra Emre, bize küfretti. Maç devam ederken son dakikalarda iki kulübenin gerildiği anda ortaya çıkıp bize el hareketi yaptı “Ananızı s......” diye bağırdı. Galatasaray’da yetişti, bizim aramızdan çıktı. Ama, Emre’nin nedir, bu kini nefreti anlamadık.

- Daha 5. dakika Melo, Webo’ya faul yapıyor. Özür dileyecek Melo, onu da itiyor. Provokasyon değil mi bu? Ortamı germek için neler yapmadı ki. 1. dakikadan başladı, oyundan çıktı yine devam etti. Biz düşman değiliz. Anlam vermek çok güç.

Özel olarak arkamıza oturtulmuşlar
    17 Mayıs’ta biz yine efsane takım olarak toplanacağız. Yine kendisini çağıracağız, orada konuşacağız belki de. Ama biliyoruz, Emre oraya yine gelmeyecek. Keşke gelse.

- Statta anamıza, kızımıza küfredildi. Bir kere ağzımızı açmadık, muhatap olmadık. Taktik de mi vermeyelim. Hiç mi oyuna müdahale etmeyelim? Her kulübeden çıkışımızda küfür yedik. Özellikle yedek kulübesi arkasına oturtulmuş kişiler var. Küfür etmek için oraya gelmişler. Maç ile hiç ilgilenmeyip sürekli bize hakaret ettiler.

- Arena’da oynarken biz gittik, Aykut Kocaman’a başarılar diledik. Ama Kadıköy’deki derbide ne Aykut hoca ne yardımcıları yoktu. Kimse yanımıza gelmedi. Ev sahibi olarak yanımızdan geçti ama bir selamı bile çok gördü. “Hoş geldiniz” dahi demedi. Ortamı germemek için ağzımızı açmadık.

Sanki karşılarına düşman kuvveti var
    Yazık günah, savaşa çıkmıyoruz ki. Kadıköy’de sanki karşılarında bir Türk takımı değil de düşman kuvvetleri var. Öyle davranıyorlar. Halbuki lig bitmiş, biz şampiyonluğu garantilemişiz. Bizim için iddiası olmayan bir maçtı.

- Allah rahmet eylesin, bir sporsever kardeşimiz öldü. Keşke herkes ders alsa ve artık akıllansa, bu olaylar bitse. Orada sahaya kırık viski şişesi atıldı. Sahada biri ölebilirdi. Daha büyük olaylar çıkabilirdi. Kim bu olaylara dur diyecek?

Hürriyet
    Söyleyen kim bunları o yazılmamış F.Terim mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ümit Davala ve Hasan Şaş

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ümit Davala ve Hasan Şaş
    Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://amkspor.com/2013/05/15/hepimiz-drogbayiz.html

Solaryuma falan girsinler öyle boya ile çok komik durur.Siyah forma yeterli bence ne gerek var kendini boyamaya.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence öyle bir hareket yapılırsa biz de kendimizi rezil etmiş oluruz eğer bir şey yapılacaksa Drogba'ya sorulmalı yapılması gereken

öyle taraftar maske organizasyonu filan yapacaksa yapılmasın daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ortaya çıkan yeni fotograflardan sonra ne diyecekler bakalım. Tüm takım ısınırken muz atılmasından tutun da, maç sırasında muz kabuklarını temizleyen görevlilerin fotografları bile var.

Yok arkadaşın midesinden problemi varmış da ameliyat olmuş da aç kalmayayım diye stada muz getirmiş. Muz ucuzlamış demekki kilolalarca muz alınmış!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim küçüklük zamanımızda annelerimiz okula muz götürmemize izin vermezlerdi,durumu olamayanlar görür alamazlar anneleri babaları diye Ucuzlamış arkadaşın dediği gibi galiba
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Ortaya çıkan yeni fotograflardan sonra ne diyecekler bakalım. Tüm takım ısınırken muz atılmasından tutun da, maç sırasında muz kabuklarını temizleyen görevlilerin fotografları bile var.

Yok arkadaşın midesinden problemi varmış da ameliyat olmuş da aç kalmayayım diye stada muz getirmiş. Muz ucuzlamış demekki kilolalarca muz alınmış!
    DEnizde kum bu fenerli arkadasimizda palavra

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İki tane adamı örgütleyip çıkarmışlar toplantıya. Futbolla az-çok ilgilenen herkes dünyada muzun ırkçı çağrışımlarda kullanıldığını bilir. Midesi problemli karnı aç olan bu arkadaşımız bir sürü muz getirmekle kalmayıp bir de sahada kim olursa olsun şiddetle muzu gösterme uğraşında. Sonra tvde çıkıp 'vallah ırçılık aklımın ucundan geçmedi' demek nasıl bir şey yahu?

Drogba'nın dediği gibi aptal insanlar her yerde var. Ancak bunun aptallık ya da cahillikle alakası olmadığı düşüncesindeyim. Bazıları ırkçılığı bile savunma moduna geçti. İnanamıyorum artık! Bu forum eskiden böyle değildi. Futbolumuzun son 2-3 yılının etkisinde kalan acayip bir yeni nesil geliyor.

Edit: Isınırken adamların gözüne muzu sokuyorsun. Sonrasında Eboue neden provakatif davranıyor oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emirates Cup Programı: 3 Ağustos 16:00 G.Saray-Porto / 18:20: Arsenal-Napoli // 4 Ağustos: 16:00 Napoli-Porto / 18.20: Arsenal-G.Saray

resmi açiklama geldi.

http://www.arsenal.com/news/news-arc...or-summer-2013
    Bizim böyle organizasyonlara katılmamız lazım işte, çok iyi olmuş.

Mesaj Yetkileri