1 ile 30 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Glen Johnson Apar Topar Gitti

Performansını hiç beğenmedim ve transferin son günü transfer listesine koydum, apar topar Blackburn'e yolladım. Kasamıza 4.1M€ girdi.

Güray Zenit'i Gördü, Yıldızını Aldı

Baktım kurada Zenit çıktı, işimizi kolaylaştırmak adına gittim Zenit'in en iyi oyuncusunu aldım Tabii öyle olmadı da kurada Zenit çıkmasaydı Hulk aklıma gelmeyecekti.

Erik Lamela'yı almaya çalıştım ama Roma satmaya yanaşmadı, ben de Hulk'a 30 M€ teklif ettim, başta reddettiler, sonra bir baktım Hulk kendi isteğiyle 36M€'ya transfer listesine girmiş. Sağ bek transferinden vaz geçip Hulk'a bastım parayı.

20M€'sunu peşin verdik gerisini GSBonus'a takside bağladım. Premier Lig'de transfer sezonunun en çok para harcayıp (yaklaşık 200M€), en çok transfer yapan (16) takımı olmuşuz.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

doymadı transfere adam tabii para var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    doymadı transfere adam tabii para var
    1860 Münih'teyken gazoz parasına oyuncu alıyorduk, Arsenal'de 10 fabrika parasına adam alıyoruz

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Hulk güzel olmuş gruplarda Zenit'i parçalarsın artık
    Zenit takım mı ya? Yalnız Hulk'u Şampiyonlar Ligi'nde oynatamıyoruz, Ruslar ön eleme falan oynamışlar.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ben böyle adam görmedim sahiden bi takımın başına geçse ligde sırf rakibi zayıflatmak için oynatmasada topçusunu alır hülle yoluyla yurt dışına pazarlar bu adam
    Evet yaparım Kıroyum ama para bende

Mesaj Yetkileri