Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Halil Hocam lige kötü başlamış fakat toparlamış.Bursa'da güzel gidiyor.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başarılar
    Teşekkürler ,

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Halil hocam gayet iyi dönüş yapmışsınız ama size bir önerim olacak. Sol Kanattı daha oluşmamış anlaşılan ve Alanzinho yerine Adrian çok iyi gider. Frikik ve kornerleri ona verdiğiniz taktide asist makinasına dönüşür ve en az 1-2 sezon devamlı oynattığınızda çok iyi bi paraya satarsınız.

Ya aslında şöyle sol'da oynatacağım oyuncunun aynı zamanda sağ ayağıda çok iyi olmalı , orada içe kat eden olarak oynatıyorum , şuan en iyi performansı orada Alanzinho verdi , ama devre arası , sol açığa ve stopere transfer şart gibi tavsiyelerin varsa özellikle yerli süper olur

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Halil Hocam lige kötü başlamış fakat toparlamış.Bursa'da güzel gidiyor.

hiç bu kadar kötü başlamamıştım , ligin başında bedava puanlar dağıttık ama ideal 11 oturunca takım kendini buldu

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ya aslında şöyle sol'da oynatacağım oyuncunun aynı zamanda sağ ayağıda çok iyi olmalı , orada içe kat eden olarak oynatıyorum , şuan en iyi performansı orada Alanzinho verdi , ama devre arası , sol açığa ve stopere transfer şart gibi tavsiyelerin varsa özellikle yerli süper olur
    Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

[/quote]
    Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.[/quote]

Tamam hocam normalde elden bedavaya çıkartıyodum Adrian'ı , bi şans verelim ,

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.

Tamam hocam normalde elden bedavaya çıkartıyodum Adrian'ı , bi şans verelim ,

Valla müdür bak burada istatistiği bende 50 asist yapma başarısı göstermiş adam ya
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

15.Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

@MakiLee hocam o senin Trabzon'un yeteneği bunlar insan versiyonu

@halilhocam bence kanatsız çık 1 dos 2 orta saha 1 oos 2 forvet çık yada 3 orta saha 1 oos 1 forvet kanat derdin olmaz kenar direktiflerinden de ortadan paslaşarak gir i seç

@dexlampers bence tuncay yerine erman kılıçı al

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post

Valla müdür bak burada istatistiği bende 50 asist yapma başarısı göstermiş adam ya
    O asistlerin % 90 'nı kornerlerdir bence kornerleri harika kullanıyor yeni yeni şans vermeye başladım bakalım

Quote Originally Posted by resoag View Post

@halilhocam bence kanatsız çık 1 dos 2 orta saha 1 oos 2 forvet çık yada 3 orta saha 1 oos 1 forvet kanat derdin olmaz kenar direktiflerinden de ortadan paslaşarak gir i seç

Kardeşim daha yeni taktiği otutturduk hiç oynamaya gerek yok takımı anca tandım sağol önerin için

Quote Originally Posted by resoag View Post

Ordan tam bi verim alamadım takviye düşünüyorum oraya ama bakalım kim olur bilmiyorum

Nesil
    2012

16. Hafta

İdeal 11'le çıkamadık , hafta içi oynanan türkiye kupası bu maçı çok etkiledi

16.Hafta

Nesil
    2012

17.Hafta

Galatasaray'ın serisine 90 dakika defans yaparak son verdik bu takım için iyi oldu

17 Hafta Sonunda Puan Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fenerin grubuna galiba ikinci torbadan olympiacos gelmiş değişik geldi biraz trabzon düzelmiş gol de yemiyo bu ara sene başı görünce şok olmuştum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fenerin grubuna galiba ikinci torbadan olympiacos gelmiş değişik geldi biraz trabzon düzelmiş gol de yemiyo bu ara sene başı görünce şok olmuştum
    Sene başı takmı çok iyi bilmediğim için biraz sıkıntı olmuştu çok fazla da transfer yapmıştık aslında hala savunmadan özellikle stoperlerden tam menun değilim ara transferde oraya kaliteli bir yerli almam lazım

Nesil
    2012

18. Hafta

18.Hafta

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Aykut Demir'i 12 Ay taksitli 6 Mn euro karşılığında kadromuza kattık , yabancılarıda elimizden çıkarmak için biraz yok pahasına sattık

19.Hafta

Aykut Demir iyi olmuş stoper için, yerli olması da avantaj. Favorim Trabzonspor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Aykut Demir iyi olmuş stoper için, yerli olması da avantaj. Favorim Trabzonspor
    Öncellikle teşekkürler , Aykut defansı toplar diye getirdik ama defans edkisinden daha kötü oldu

Nesil
    2012

19 .Hafta

YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETERR ( Aleyhimize 2 kırmızı ve bir penaltı adamlar 2 oyuncumu doğradı biri oyundan atılmadı )

19 .Hafta

Transferin son gününde takıma katılan oyuncumuz umarım başarılı olur

Nesil
    2012

Şaka gibi 3-0 dan maçı veriyoduk

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Trabzon'da işler kötü gidiyor son zamanlarda. Plzen maçı hiç olmamış 3-0'tan 3-3 ama evinde elemişsin tahmin ettiğim gibi Tottenham çok zorlu geçecek inşallah elenmezsin.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Trabzon'da işler kötü gidiyor son zamanlarda. Plzen maçı hiç olmamış 3-0'tan 3-3 ama evinde elemişsin tahmin ettiğim gibi Tottenham çok zorlu geçecek inşallah elenmezsin.

Ligin ilk yarısında olduğu gibi kötü başlayıp düzelmiştik , 2. devre'de aynı şekilde olacak gibi inş
    Plezen maçı beni fena şokladı , hele 2 . maç 80.dakikaya kadar 0-0 girdik , neyseki turu geçtik , Tottenham'ı elersek tarih yazarız.

Nesil
    2012

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri