Halil Hocam lige kötü başlamış fakat toparlamış.Bursa'da güzel gidiyor.
Halil Hocam lige kötü başlamış fakat toparlamış.Bursa'da güzel gidiyor.
Teşekkürler ,
Ya aslında şöyle sol'da oynatacağım oyuncunun aynı zamanda sağ ayağıda çok iyi olmalı , orada içe kat eden olarak oynatıyorum , şuan en iyi performansı orada Alanzinho verdi , ama devre arası , sol açığa ve stopere transfer şart gibi tavsiyelerin varsa özellikle yerli süper olur
Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.
Ya aslında şöyle sol'da oynatacağım oyuncunun aynı zamanda sağ ayağıda çok iyi olmalı , orada içe kat eden olarak oynatıyorum , şuan en iyi performansı orada Alanzinho verdi , ama devre arası , sol açığa ve stopere transfer şart gibi tavsiyelerin varsa özellikle yerli süper olur
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
[/quote]
Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.[/quote]
Tamam hocam normalde elden bedavaya çıkartıyodum Adrian'ı , bi şans verelim ,![]()
Söylediğim gibi bende içeri kat eden olarak oynattım ve çok iyi verim verdi. Sadece biraz zaman versen oda kendini gösterir diye düşünüyorum. Sol tarafta Adrian olmazsa Olcan'ı dene kiralamışsın ama Olcan'da Türk olması hemde iyi işler çıkartıyor olması senin işini görür müdür.
Tamam hocam normalde elden bedavaya çıkartıyodum Adrian'ı , bi şans verelim ,![]()
![]()
Valla müdür bak burada istatistiği bende 50 asist yapma başarısı göstermiş adam ya![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
@MakiLee hocam o senin Trabzon'un yeteneği bunlar insan versiyonu
@halilhocam bence kanatsız çık 1 dos 2 orta saha 1 oos 2 forvet çık yada 3 orta saha 1 oos 1 forvet kanat derdin olmaz kenar direktiflerinden de ortadan paslaşarak gir i seç
@dexlampers bence tuncay yerine erman kılıçı al![]()
fenerin grubuna galiba ikinci torbadan olympiacos gelmiş değişik geldi biraz trabzon düzelmiş gol de yemiyo bu ara sene başı görünce şok olmuştum
Aykut Demir iyi olmuş stoper için, yerli olması da avantaj. Favorim Trabzonspor![]()
Trabzon'da işler kötü gidiyor son zamanlarda. Plzen maçı hiç olmamış 3-0'tan 3-3 ama evinde elemişsin tahmin ettiğim gibiTottenham çok zorlu geçecek inşallah elenmezsin.