Adnan Öztürk: ''Demirören derhal istifa etsin!''

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, TRTSpor'da yayınlanan Basın Trinünü programında açıklamalarda bulundu.
Öztürk'ün programda yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

-Ben bu kirli dünyanın bir parçası olmak istemiyorum. Ama bırakmak anlamında söylemiyorum. Ceketimi alıp gitmem.

-Ben bu düzenin değişmesi için çalışacağım. Yönetim kurulumuz ve başkanımız da dahil bunun için çalışacağız.

-Tüm bu olanları nedeni, adaletin zamanında ve doğru şekilde yerine getirilmemesi.

-Nasıl ki takımların stat, mali işler gibi konularda yöneticileri var, etik anlamda da bir yönetici olmalı. Kulüplerin etiğini kontrol eden bir yönetici seçilebilir.

-Çalışanlarınızdan hesap soracaksanız, siz sonuna kadar doğru olmalısınız.

-Yıldırım Demirören'i severiz ama ben onun ve ekibinin derhal istifa etmesini istiyorum. Eyyamla futbolu yönetemezsiniz..

-Futbol adaletin en acele dağıtılması gereken sporlardan biridir. Siz adaleti eyyamla dağıtamazsınız.

-Mahallede bile muhtar seçerken insanlar projesini anlatıyor. TFF seçiminde bir şeyler anlatıldı mı? Ben duymadım.

-Kimse kapalı kapılar ardında ayrı, sonra ayrı konuşmasın.

-Yıldırım Demirören misyonunu tamamlamıştır.

-Saha o kadar 'çamur' ki, benim futbolcularım ve teknik direktörüm adaletini kendi arıyor. Ben onlara hesap soramam. Cezalar ve eyyam havada uçuşuyor.

-Futbolcuların birbirinin boğazına sarılması, yöneticilerin suçudur. Yöneticiler nasıl yönetirse alt kısımlara da böyle yansır.

-Irkçılık bir virüstür ve Türk futboluna girmiştir. Bunun büyümeden bir an önce yok edilmesi gerekiyor.

-Kimse bu konunun üstünü kapattığımızı düşünmesin. Irkçılığın cezası mutlaka verilecek! Başkanımız bu konunun çok dillendirilmeden cezalandırılmasını istiyor.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11594

uzun suredir yonetim konusturmuyordu adnan ozturku bu konusmasi cok iyi olmus umarim gerekli yerlere her zaman cevap verir.