1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fm 2013 Bıktıran Pas Hataları

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Fm 2013 Bıktıran Pas Hataları

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

kendim bi dünya taktik yaptım sizlerin paylaştığı taktikleri denedim
    arkadaşlarımdan aldım denedim ama neilahi hikmetse hiç bi şekilde başarılı olamadım özellikle de
    pas olayı adam topu alıyo(benim oyuncum) bekliyo bekliyo rakip geliyo ayağından topu alıyo yada
    resmen rakip oyuncuya pas veriyorlar..
    hani diyorum takım otursun bekliyeyim kardeşim hep mağlup hep mağlup..
    unutmadan enteresan olan bişey daha adamlarımın en kötüsü 6.5 7.0 .7.5 ile oynuyo olmaları

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Yaratıcılığı azaltırsan pas hataları azalır.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=113730 buraya bak.

Nesil
    2007

İki üç taktik denedim, bende de öyle bir problem var. Defansta rakibe pas atmaya bayılıyor benimkiler. Özellikle ŞL'de. Her maç bu tip gol yiyorum neredeyse. 1-0 geriden başlıyorum desem yeridir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

deneyelim onuda üstadım belki çare olur fakat aynı olay ofansif ortasaha oyuncusu için nasıl olacak misal teknik 18 falan pas 16 bu adamın da yaratıcılığı düşürülmez heralde ..

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha disiplinli seçeneğini kullan. Tempo seçeneğini ortada tut. Kontrol-Dengeli oyna. Orta seviyeli takımlarda güzel gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bütün önerilerinizi denicem arkadaşlar inş hallederim

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Biraz önce kendi oyuncum takım arkadaşına kayarak topu uzaklaştırdı rakip için pozisyon yarattı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Biraz önce kendi oyuncum takım arkadaşına kayarak topu uzaklaştırdı rakip için pozisyon yarattı..

o olay bende de çok oluyo bide futbolcular topu ayağına alıyo bekliyoda bekliyo pas atmak için

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by STAHL View Post
    o olay bende de çok oluyo bide futbolcular topu ayağına alıyo bekliyoda bekliyo pas atmak için
    Zaman gecirmeyi düsür

Bu birazda antrenman ve taktik disiplini ile ilgili arkadaşlar. sahanızın boyutlarına, kadronuzdaki oyuncuların pozisyon ve bireysek becerilerine göre bir-iki taktik uydurup istikrarlı bir şekilde takımı oynatmalı, rakibe göre maç öncesi antrenmanları yaptırmalı ve hücum-orta saha-defans antrenmanlarını rotasyonlu bir şekilde takıma ezberletmelisiniz. sonuç biraz bocaladıktan sonra gelecektir merak etme.

Her zaman söylerim, kim elindeki oyuncuya göre taktik yapar ve antrenmanı disiplinli bir şekilde takip eder ise belirli bir zaman sonra elindeki kadro ne olursa olsun dünyanın en iyi taktiği oluyor bu oyunda.

Mesaj Yetkileri