Kaça aldılar acaba o adamı TR ye getirmek kolay olmaz bence
Kaça aldılar acaba o adamı TR ye getirmek kolay olmaz bence
Q7 gelirse Amrabat yolcu demektir.Amrabat 8 aldılar.Kaça satacaklar cok merak ediyorum .
Amrabati roma istiyordu galiba bi ara.
Valla bonservisine 7-8 gibi bir şey vermişizdir,oyuncuya da 2-3 vermişizdir bence.
Gideceğini düşündüklerim; Çağlar,Elmander,Aydın,Engin,Aykut,Dany veya Ujfa,Emre(kiralık),Furkan(kiralık)
Geleceğini düşündüklerim;Alper,Carlinhos,Chedjou.
Başka gelen-giden olur mu bilemem ancak bu oyuncular hakkında görüşlerim böyle.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Q7 çok çok gereksiz olur,Chedjou nokta transfer olur
Q7 gereksiz olur mu bilemiyorum ancak bizim kanat oyuncularımız pek iç açıcı değiller.Bu yıl kanatta iyi oynuyor diyebileceğim bir oyuncu yoktu.Evet 4-3-1-2 oynuyoruz ancak değişik formasyonlara açık bir takım kurmak zorundayız,tek bir diziliş sıkıntı yaratır,oyuncular uyuşmaz,taktik oyunculara uymaz falan bu yüzden çeşitliliği fazla tutmak zorundayız,üstelik gelecek sene 3 kulvarda da gidebileceğimiz kadar gitmeliyiz,bu yüzden ben olumlu bakıyorum transfere.
Quaresma takım oyunu nedir bilmeyen bir adam. Amrabat'ın daha da kafasına buyruk hali diyebiliriz. Bana kalırsa kanını bozar GS'nin.
FM Gazetesi
Adil Rami 10 numara olur keşke o gelse bu arada chedjou nasıl takip eden var mı fransa ligini
Bu arada tekrar belirtmekte yarar var.Şeref Aydın'ın dediğine göre kendisi bizi istiyor ve biz de ilgilenmeye başlıyoruz.
Ouaresma nedir ya bize katkı yapmaz.Zaten yabancılarımız kaliteli ve 2 tane direk savunmaya yabancı gelicek.Ouaresma nerede oynayacak?Umarım söylentidir ve ötesi olmaz.
Quaresma bizde iş yapar, Fatih hoca ondan maksimum faydayı alır ancak gelmesini istemediğim bir oyuncu, bizden uzak Allah'a yakın olsun mümkünse.
Screw you guys, I'm goin' home
Q7 is yapar akillandi bencesatalim burak yilmazi
4-2-3-1
Eboue-Semih-Terry-Adriano
Alper-Selcuk
Hamit - Sneijder - Q7
Drogbaa
ama yine 7 kisi olduk :/
Quaresma suanda cok kotu diye biliyorum.
Nolur Ömer Toprak'ı alın be. Nolur.
Aysal'ın açıklamaları.
"Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz. Quaresma ile ilgili böyle bir imkan var, doğru. Ama henüz bizim masaya yatırdığımız bir konu değil. Oturup konuşmamız lazım. Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz. Robben konusu ise, bunu hep ben söylüyorum; 30-40 milyon Euro'luk futbolcular henüz bizim için erken. Bütçemize göre daha dikkatli gitmeliyiz. Elimizdeki kadro zaten çok iyi. Bu kadronun üzerine Robben'i koymak bence gerekmiyor şu etapta. Ama birkaç sene sonra o tip oyuncular da devreye girebilir."
Quaresma'nın başında disiplinli bir hoca olursa akabilir. Fatih Terim tam Quaresma'yı idare edebilecek tarzda hoca. Ama adam bir senedir futbol oynamıyor. Kolay bir iş değil o adamı eski formuna döndürmek çok eksiği vardır. En son bizden ayrıldığında Q7'nin aşırı kilosu vardı.
Last edited by Mamadou : 18.Mayıs.2013 at 00:00
Quaresmayı herkes ister, hele de bedavaysa. Biz kadro dışı bıraktık bir inatlaşma uğruna. İyi takımda Quaresma çok faydalı olur.
Canım FEDA olsun sana !
Quaresme gelsin de kilosu milosu farketmez. Yönetim sağolsun bütün sevdiğim oyuncuları topluyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ne 1 yili yahu adam arap liginde estiriyor![]()
Quaresma 9 maçda 5 gol atmis arap liginde.
bu arada necati yuvaya tekrar donuyormus.
Kazım da ayrıca bence bu takımda iş yapar.
3 senedir sağ açıksız oynuyoruz. Bence en önemli transfer mevkisinin orası olması lazım. Tabi elmas diziliş ile oynarsak o farklı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu takım kanatsız daha çok iş yapıyor bence. Diğer türlü ortasahanın direnci çok fazla düşüyor. Kanatsız devam edilmeli.
Football is simple,but Football Manager is not
Q7'i alın ne olur alın. Hem Beşiktaş taraftarı daha da soğur ondan hem de adam takıma tam bir zarar. Galatasaray'ı içten bitirme potansiyeline sahip.![]()
Quaresma alınırsa bence çok başarılı olabilir.
Yerin dibine sokulan adam Türkiye'ye gelirken neler yapılmıştı ben halen halen hatırlıyorum. Düzgün bir sistemde, sağlam bir hoca ile eski benliğini bulabilir Quaresma.
Şimdi de bu tarz yorumları görünce ne bileyim insan bir değişik oluyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Q7 çok riskli olur, Necati geri gelecekse Umut alınmayacak demektir. Transfer politikamızı tam çözemedim.
Umut bencede alinmamali tamam 10-12 gol atti ama ben sahsen ayaginda top tutamayan forvete forvet demem keza bu burak icinde ayni.
Necati gelecekse, Elmander gidecek demektir. Necati-Umut-Burak-Drogba forvet hattını götürür. Bir de hepsini yedekleyecek Kazım olabilir elimizde. Q7'yi de Fatih Terim istemez bence.