Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Nesil
    2012

URL=http://imgur.com/jqBJjb3][/url]

Sıradaki maç Avrupa'dan dağılmış olarak gelen iki takım maç skoru tahminlerini alalım

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

2 1 ts alır

3. Default

Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    2 1 ts alır
    Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor

Skorlar çok yakın teşekkür ettik 1-1'imizi kırmadık

Nesil
    2012

13.Hafta

7. Default

Gollü maç olmayacağını tahmin ediyordum ve zaten bu kariyerde favorim Trabzonspor olduğu için 1-0 Trabzonspor dedim ama Bursaspor daha iyi oynamış zaten bir de penaltı kaçırmış
    Diğer maçlara gelirsek Bursa Beşiktaş'ı dağıtmış resmen Trabzonspor zirveye yaklaşmış bu arada. 10 hafta demiştim şimdi 5 hafta kaldı şampiyonluk yarışının içinde olacaksınız yazıyorum şuraya

Nesil
    2012

Gollü maç olmayacağını tahmin ediyordum ve zaten bu kariyerde favorim Trabzonspor olduğu için 1-0 Trabzonspor dedim ama Bursaspor daha iyi oynamış zaten bir de penaltı kaçırmış
    Diğer maçlara gelirsek Bursa Beşiktaş'ı dağıtmış resmen Trabzonspor zirveye yaklaşmış bu arada. 10 hafta demiştim şimdi 5 hafta kaldı şampiyonluk yarışının içinde olacaksınız yazıyorum şuraya

Bursa ile kapışdığımız önceki maçlarda çok rahat galibiyet aldık ama bu yıl bazı oyuncularım beklentilerin altında kaldı , nazar değdi herhalde bu arada Bursa penaltı kaçırdı ama bizimde çok bariz golümüzü saymadılar , şaka bi yana Bursa çok etkili oynadı

Nesil
    2012

12. Default

Bursa ligde yarıştan kopmuş ama Trabzonspor yoluna devam ediyor. Avrupa'da da Bursa'nın işi zora girmiş

Nesil
    2012

Bursa ligde yarıştan kopmuş ama Trabzonspor yoluna devam ediyor. Avrupa'da da Bursa'nın işi zora girmiş
    An itibari ile şampiyonluk mücadelesi vermeye başladık , bursa 'da Batalla'nın sakatlığı takımı çökertti , ama devre arası düzelicek inş .

Bu maçtan önce gruptan çıkamam gözüyle bakıyodum ama harika bir performans sergiledik ve averajla gruptan çıktık.

Nesil
    2012

Bursa ve Trabzon rakiplerini geçerse sonraki turda bir birleriyle oynayacaklar

Nesil
    2012

17. Default

Bursaspor düzelmiş baya formda gözüküyor. Avrupa Ligi eşleşmelerine bakıldığında büyük ihtimal ikiniz de rakiplerinizi geçersiniz ama birbirinizle baya erken eşleşmiş olacaksınız şöyle çeyrek final yarı final hatta finalde eşleşmek daha zevkli olabilirdi hadi hayırlısı

Nesil
    2012

Bursaspor düzelmiş baya formda gözüküyor. Avrupa Ligi eşleşmelerine bakıldığında büyük ihtimal ikiniz de rakiplerinizi geçersiniz ama birbirinizle baya erken eşleşmiş olacaksınız şöyle çeyrek final yarı final hatta finalde eşleşmek daha zevkli olabilirdi hadi hayırlısı
    Bursaspor imkansızı başardı , 2i tur bile olsa bir birimizle avrupa'da eşleşsek harika olur , ligde de çıkışa geçtik

Türkiye Kupası Gruplarında da bir birimizi çektik

Her maç 10 kişi oynamaktan sıkıldığımız için sola Doka'yı aldık 3,6 Mn Euro 725 K 'sı peşin

19. Default

Birbirinizle birçok maç yapacaksınız bu da kariyeri zevkli hale getirir merakla bekliyorum maçları. Bu arada Doka harika bir kanat oyuncusu FM 2012'te İBB ile ilk sezonumda asist kralı olmuştu. FM 13'te nasıl bilmiyorum ama pek değişmemiştir diye düşünüyorum.
    Last edited by canerimtrak : 18.Mayıs.2013 at 18:54

Nesil
    2012

Birbirinizle birçok maç yapacaksınız bu da kariyeri zevkli hale getirir merakla bekliyorum maçları. Bu arada Doka harika bir kanat oyuncusu FM 2012'te İBB ile ilk sezonumda asist kralı olmuştu. FM 13'te nasıl bilmiyorum ama pek değişmemiştir diye düşünüyorum.
    Şimdi Doka ile ilk maçımıza çıktık ilk defa takım 11 kişi mücadele etti diye bilirim çok etkili oynuyor , nokta atışı oldu diye bilirim

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Seriye bağladık

23. Default

10 hafta demiştim şu an 10 hafta bitti sanırım dediğim gibi şampiyonluk yarışındasınız hatta Trabzonspor şampiyon olacak gibi. Bursaspor ise iyi bir seriyle o 7 puanlık farkı kapatabilir. Son haftalar çok çekişmeli geçecek

Nesil
    2012

10 hafta demiştim şu an 10 hafta bitti sanırım dediğim gibi şampiyonluk yarışındasınız hatta Trabzonspor şampiyon olacak gibi. Bursaspor ise iyi bir seriyle o 7 puanlık farkı kapatabilir. Son haftalar çok çekişmeli geçecek
    Hocam GS ve FB'yi yenersek şampiyon oluruz öbürtürlü çok zor GS yenilmiyor çünki

19.Hafta

Nesil
    2012

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligde puan kaybı çok yaşanmış bunu da iyi değerlendirmişsiniz

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ligde puan kaybı çok yaşanmış bunu da iyi değerlendirmişsiniz
    Galatasaray bu yıl insafa geldi geçen sezon 16-16 yapmıştı

Nesil
    2012

20 . Hafta

30. Default

Bursaspor'un dikkat etmesi lazım 7. sıradaki Sivasspor'dan sadece 3 puan fazla. Seri yakalarsa 3. bitirir büyük ihtimal Trabzonspor da şampiyonluk yarışı içinde bakalım şampiyon olur diye düşünüyorum.

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri