Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Nesil
    2012

21. Hafta

Nesil
    2012

5dakika'da şampiyonluğu verdik maçta kan çıktı penaltı kırmızı kartlar her şey vardı

3. Default

Üst üste puan kayıpları yaşamışsınız çok kötü olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gs yi yenseydi trabzon şampiyonluğu yürürdü ama bundan sonra imkansız gibi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Üst üste puan kayıpları yaşamışsınız çok kötü olmuş
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gs yi yenseydi trabzon şampiyonluğu yürürdü ama bundan sonra imkansız gibi
    Yemin ediyorum Galatasaray hak etmedi , ezdik resmen 5 dakikada şampiyonluk gitti

8. Default

Bursaspor'un Avrupa Ligi için puan kaybetmemesi gerekir bu saatten sonra. Ama Galatasaray maçında 2 puan kaybetmemiş 1 puan kazanmış diyebilicem çünkü Galatasaray zor rakip 1 puan bile çok önemli hem Trabzonspor'un da işine gelmiş bu maç. Trabzonspor ile Galatasaray arasında 5 puan var şampiyonluk imkansız değil gibi bence daha 11 maç var.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

trabzonda alparslan jella vossen ve özgür ileri bursa şener nasıl oynuyolar

11. Default

Ah be Trabzonspor elenmiş çok kötü olmuş Bursaspor turu geçer diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dexlampers sana nacizane bi tavsiye vereyim stanciu ofansif orta saha destek ver geriye yaslan (: batallayı seneye iyi fiyata okut stanciu aratmaz ve fazla süre ver canavar gibi gelişiyor

Kolay olmıycak adamlar Trabzo'u eledi umarım geçeriz.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Dexlampers sana nacizane bi tavsiye vereyim stanciu ofansif orta saha destek ver geriye yaslan (: batallayı seneye iyi fiyata okut stanciu aratmaz ve fazla süre ver canavar gibi gelişiyor
    Tavsiyen için sağol. Batalla 4-5 aylık sakatlıktan sonra toparlanamadı artık o bölgede stanciu'yu kullanıyorum dediğini denicem

Nesil
    2012

Bursaspor'un Avrupa Ligi için puan kaybetmemesi gerekir bu saatten sonra. Ama Galatasaray maçında 2 puan kaybetmemiş 1 puan kazanmış diyebilicem çünkü Galatasaray zor rakip 1 puan bile çok önemli hem Trabzonspor'un da işine gelmiş bu maç. Trabzonspor ile Galatasaray arasında 5 puan var şampiyonluk imkansız değil gibi bence daha 11 maç var.

Şampiyonluk gelebilir aslında GS'nin son maçları çok tehlikeli biz zor maçları oynadık

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    trabzonda alparslan jella vossen ve özgür ileri bursa şener nasıl oynuyolar
    Alpaslan ve Özgür mükemmelin üstü Vossen , vasatın üstü

Öyle bişey ki ilk maçta 2-1 yenince bile eleyemeyeciğimi düşünüyodum ilk maç inanılmaz iyi oynadılar bala 2-1 yendik umarım Bursa eler intikamımı alır

Nesil
    2012

24 .Hafta

25.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi ilerliyorsunuz tebrik ederim,benim kariyerimde Bursa gelene geçene 5 sallıyor Yukarıda bir arkadaşta yazmış takım uyumuna daha çok çalıştırırsanız bence de daha iyi bir seviyey erişirsiniz,zaten %70 lere ulaştığında takım uyumu hiçbirşey önünüzde duramıyor...

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Çok iyi ilerliyorsunuz tebrik ederim,benim kariyerimde Bursa gelene geçene 5 sallıyor Yukarıda bir arkadaşta yazmış takım uyumuna daha çok çalıştırırsanız bence de daha iyi bir seviyey erişirsiniz,zaten %70 lere ulaştığında takım uyumu hiçbirşey önünüzde duramıyor...
    Teşekkürler öncelikle , takım uyumu dediğin gibi önemli ama , bende ki sıkıntı o değildi , sistemime uygun oyuncuyu bir türlü bulamadım , bide TS'nin maddi durumu ortada , sürekli oyuncu satıyorum hala ekside , bu yıl şampiyon olmamız şart

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Teşekkürler öncelikle , takım uyumu dediğin gibi önemli ama , bende ki sıkıntı o değildi , sistemime uygun oyuncuyu bir türlü bulamadım , bide TS'nin maddi durumu ortada , sürekli oyuncu satıyorum hala ekside , bu yıl şampiyon olmamız şart
    Halil maddi konuda beni futbol direktörü olarak ata takıma 2 yıla düzlüğe çıkarsın şaka bi yana eksik bölge ve bütçeni söyle uygun topçu öneriyim sana

Nesil
    2012

Halil maddi konuda beni futbol direktörü olarak ata takıma 2 yıla düzlüğe çıkarsın şaka bi yana eksik bölge ve bütçeni söyle uygun topçu öneriyim sana
    Eyv. hocam eksik olma şampiyon olursak , gelicek oyuncuları ve gidecek oyuncuları belirledim ,

Orta saha Colman yolcu , Jem'i alcıaz

Sol Kanat 'a Dudu %80

Sağ Kanat'a gelirse Patrick Hermann

2-3 kaliteli oyuncu getircem takımla çok oynamıycam zaten alt yapıdan yetişen Hamit diye bi çocuk var harika oynuyor jem gelmesede çok sıkıntı değil , ama Sol kanata içeri kat eden iki ayağını kullanana bi oyuncu önerirsen sevinirim

Nesil
    2012

ŞAMPİYONLUK YAKIN AVNİ AKERİ YAKIN

Nesil
    2012

SAYIN BENZEMA 35 DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eyv. hocam eksik olma şampiyon olursak , gelicek oyuncuları ve gidecek oyuncuları belirledim ,

Orta saha Colman yolcu , Jem'i alcıaz

Sol Kanat 'a Dudu %80

Sağ Kanat'a gelirse Patrick Hermann

2-3 kaliteli oyuncu getircem takımla çok oynamıycam zaten alt yapıdan yetişen Hamit diye bi çocuk var harika oynuyor jem gelmesede çok sıkıntı değil , ama Sol kanata içeri kat eden iki ayağını kullanana bi oyuncu önerirsen sevinirim
    jem trabzona gelmiyordu umarım sana gelir fakat soneri 2 yönlü orta saha çalıştır jemi aratmaz üstüne duran top artın olur..bide ben 48 ayı kulanmadığım için jem + herman falan benim gözümü korkuttu Ben taktik olarak kanat kullanmıyorum gerçi hiç paylaşmamıştım sanırım bu yüzden kanat oyuncularına bakmadım ama aklımda 1-2 tane var..vitoriadan willie var yine aynı takımdan marquinhos olmasi lazm özellikle willieyi alabilrsin.

Nesil
    2012

jem trabzona gelmiyordu umarım sana gelir fakat soneri 2 yönlü orta saha çalıştır jemi aratmaz üstüne duran top artın olur..bide ben 48 ayı kulanmadığım için jem + herman falan benim gözümü korkuttu Ben taktik olarak kanat kullanmıyorum gerçi hiç paylaşmamıştım sanırım bu yüzden kanat oyuncularına bakmadım ama aklımda 1-2 tane var..vitoriadan willie var yine aynı takımdan marquinhos olmasi lazm özellikle willieyi alabilrsin.
    2 Kupayı alırsak Jem'i getiririm , Soner'i çok iyi geliştirdim 2 sezondur Colman'dan eğitim alıyor bireysel olarak da ilgileniyorum , Jem gelmezse ççok sıkıntı değil ama gelirse Çilek olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2 Kupayı alırsak Jem'i getiririm , Soner'i çok iyi geliştirdim 2 sezondur Colman'dan eğitim alıyor bireysel olarak da ilgileniyorum , Jem gelmezse ççok sıkıntı değil ama gelirse Çilek olur
    Jeme yüksek mebla vermek yerine daha ucuza necip uysalı alırsın mali durumuda göz önünde bulundur (:

[B]

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lille bursa da durduramamış kötü oldu elenmek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

SAYIN BENZEMA 35 DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM
    Geldim hocam , zaten gizliden takipteydim de şimdi sınavlar falan derken hiç bulaşmayım dedim fm'ye

Kısaca durumu özetlersek ilk sezon avrupada Çeyrek final iyi olmuş baya .
    Ligde Galatasaray kadro kalitesiyle zaten Şampiyonluğun en büyük favorisi , bitime az kala puan farkı inmiş baya bakalım Şampiyonluk gelecek mi

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri