Üst üste puan kayıpları yaşamışsınız çok kötü olmuş![]()
gs yi yenseydi trabzon şampiyonluğu yürürdü ama bundan sonra imkansız gibi
Bursaspor'un Avrupa Ligi için puan kaybetmemesi gerekir bu saatten sonra. Ama Galatasaray maçında 2 puan kaybetmemiş 1 puan kazanmış diyebilicem çünkü Galatasaray zor rakip 1 puan bile çok önemli hem Trabzonspor'un da işine gelmiş bu maç. Trabzonspor ile Galatasaray arasında 5 puan var şampiyonluk imkansız değil gibi bence daha 11 maç var.
trabzonda alparslan jella vossen ve özgür ileri bursa şener nasıl oynuyolar
Ah be Trabzonspor elenmiş çok kötü olmuşBursaspor turu geçer diye düşünüyorum.
Dexlampers sana nacizane bi tavsiye vereyim stanciu ofansif orta saha destek ver geriye yaslan (: batallayı seneye iyi fiyata okut stanciu aratmaz ve fazla süre ver canavar gibi gelişiyor
Şampiyonluk gelebilir aslında GS'nin son maçları çok tehlikeli biz zor maçları oynadık
Alpaslan ve Özgür mükemmelin üstü Vossen , vasatın üstü
Öyle bişey ki ilk maçta 2-1 yenince bile eleyemeyeciğimi düşünüyodum ilk maç inanılmaz iyi oynadılar bala 2-1 yendik umarım Bursa eler intikamımı alır![]()
Çok iyi ilerliyorsunuz tebrik ederim,benim kariyerimde Bursa gelene geçene 5 sallıyorYukarıda bir arkadaşta yazmış takım uyumuna daha çok çalıştırırsanız bence de daha iyi bir seviyey erişirsiniz,zaten %70 lere ulaştığında takım uyumu hiçbirşey önünüzde duramıyor...
Eyv. hocam eksik olma şampiyon olursak , gelicek oyuncuları ve gidecek oyuncuları belirledim ,
Orta saha Colman yolcu , Jem'i alcıaz
Sol Kanat 'a Dudu %80
Sağ Kanat'a gelirse Patrick Hermann
2-3 kaliteli oyuncu getircem takımla çok oynamıycam zaten alt yapıdan yetişen Hamit diye bi çocuk var harika oynuyor jem gelmesede çok sıkıntı değil , ama Sol kanata içeri kat eden iki ayağını kullanana bi oyuncu önerirsen sevinirim
SAYIN BENZEMA 35 DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM
jem trabzona gelmiyordu umarım sana gelir fakat soneri 2 yönlü orta saha çalıştır jemi aratmaz üstüne duran top artın olur..bide ben 48 ayı kulanmadığım için jem + herman falan benim gözümü korkuttuBen taktik olarak kanat kullanmıyorum gerçi hiç paylaşmamıştım sanırım
bu yüzden kanat oyuncularına bakmadım ama aklımda 1-2 tane var..vitoriadan willie var yine aynı takımdan marquinhos olmasi lazm özellikle willieyi alabilrsin.
lille bursa da durduramamış kötü oldu elenmek
Geldim hocam , zaten gizliden takipteydim de şimdi sınavlar falan derken hiç bulaşmayım dedim fm'ye
Kısaca durumu özetlersek ilk sezon avrupada Çeyrek final iyi olmuş baya .
Ligde Galatasaray kadro kalitesiyle zaten Şampiyonluğun en büyük favorisi , bitime az kala puan farkı inmiş baya bakalım Şampiyonluk gelecek mi![]()