Sayfa 989 / 1204 İlkİlk ... 48988993997998798898999099199910391089 ... SonSon
29,641 ile 29,670 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.radyospor.com/Futbol/1651...ma-gercekleri-

Quaresma için gelirse 2m euro alacak diyor Radyospor.

Bu arada Necati'ye ben sıcak bakıyorum,onun yokluğunu Drogba gelene kadar çok hissettik.Skor açısından üretken bir oyuncu zaten değil ancak Umut ve Elmander'e göre daha çok yararlı olabilecek bir oyuncu.Elmander gider,Necati gelir,Umut kalır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quaresma'yı almak gibi saçma sapan bir iş yapmayalım ne olur. Oyuncu mu kalmadı dünyada?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Necati aşkımız yeniden mi depreşmiş yahu ? Drogba-Burak takımda kalacaklarsa alsınlar yanlarına 2 genç forvet işimize bakalım. Elmander ve Umut seneye olmamalı bence. Umut top durduramıyor Elmander yabancı. Alsınlar işte 2 genç türk.kalite isimleri sol bek ve stopere alsınlar.Eğer kanat oynayacaksak da Amrabat ve Emre Çolak'ı terapiye göndersinler ve sonuç alamazsak 2 kanata da oyuncu lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gel Necati, git Necati, yat Necati, kalk Necati. Sıkışınca hemen Necati.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Necati'yi alacaklarını hiç zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malouda bugün Arena'ya gelmiş.Haberleri çıkıyordu zaten.Ama 32 yaşında katkısı olmaz.Zaten oynamıyor bildiğim kadarıyla.Gerek yok aman diyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Raad olun beyler Drogba'nın kankası Malouda O yüzden gelmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

local brad pitt ersin korkut

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eveeet lig bittiğine göre artık transfer konuşabiliriz Necati neden sürekli gidip geliyor.Adam kendi istemiş gitmeyi daha da almayalım.Q7 için nötrüm ama F.Terim olduğundan bilemiyorum.Malouda'da Drogba'nın kankası olduğunu varsayıyorum.Aman gelmesin.O kadar adam var ligin en yüksek yaş ortalaması biz ve Fener'de tecrübeli isim 1-2 tane olur 6-7 tane olmaz Seneye öncelikle kaliteli bir stoper ve sol bek ve Melo.Alınırsa Alper alınır orta sahaya ve çok istiyorum alınırsa efsane bir transfer olur Arjen Robben Gerisi ekstra olur alınacak olarak.Gidecek isimlerde ise Elmander Çağlar Engin Umut ve kiradaki Culio olur diye düşünüyorum.Bekleyip görmek lazım güzel bir transfer sezonu geçirmek ümidiyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim en çok istediğim oyuncular;

Alper Potuk
    Kerim Frei
    Aurelien Chedjou

Bakalım Ünal Aysal neler diyecek transferle ilgili,Kanaltürk'de şu an.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal: Arda'yı istiyoruz ama kısmet,Atletico başkanı ile konuştum,Arda'nın satmayacakları 3 oyuncu içerisinde olduğunu söyledi bende konuyu kapattım.Atletico'nun bundan sonra Arda'ya bir şey katacağını düşünmüyorum,hem kendisine hem de Galatasaray'a,geri dönmesinin büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman diyim Fatih hoca ve başkan.Bu adamlar bizi ileriye götürmez.

"Malouda'yı hoca isterse çok güçlü ve deneyimli bir oyuncu.Pazartesi hoca ile karşılıklı oturacağız.Elimizde güzel bir liste var.O listede kim olur kim olmaz konuşacağız."

"Geçen sene düşündük ama Quaresma olmadı.Bu sene olur mu?Olmaz diyemem,ama olabilir.Her aldığınız oyuncu risk sakatlanabilir,takıma uymayabilir.Quaresma konusunda Beşiktaş'ta bir badire yaşadı.Katar'da 15 maçta 14 gol attı."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo alınmazsa çok büyük kayıp olur, formunda bir Melo'nun verdiği katkıyı verecek oyuncu bulmak çok zor.

Formsuz Melo'nun da ligin ilk yarısında yaptıklarını gördük ama
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O riske girilir, kaldı ki erkenden alınırsa sezona hazır girer. Melo bize uydu, macera aramaya hiç gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yaya toure gelcekse meloyu almayalim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaya Toure'nin bonservisi en iyi ihtimalle 20m eurodur abi,oralara daha gelemedik,sabır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaya Toure'yi alırsak Gareth Bale ve Robben'i de alalım

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melo son 10-15 maçtır muhteşemdi bu formuyla oynarsa şu anda mevkisindeki ilk 5-10 oyuncudan biri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'dan Quaresma'ya 2 milyon avro

Galatasray, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ahli takımında futbol hayatını sürdüren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya 2 milyon avro önerdi.

Beşiktaş’la sözleşmesini fesh ederek Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ahli takımına transfer olan 29 yaşındaki Portekizli yıldızın Galatasaray’a gelmek istediğini bildirmesi, sarı-kırmızılıların planlarını değiştirmesine yol açtı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in raporunu bekleyen sarı-kırmızılı yönetimin, Quaresma’dan çok umutlu oldukları belirtidi. Galatasaraylı idareciler, yıldız futbolcunun zaman zaman sorun çıkaran bir isim olmasına karşın Terim idaresinde başarılı olacağını söyledi. Başkan Ünal Aysal’ın, Quaresma transferini çok istediği, şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşeceği bildirildi.

Geçmişte birçok ‘problemli’ oyuncuyu yola getiren ve maksimum fayda sağlayan Fatih Terim’in, Ricardo Quaresma transferine de yeşil ışık yakabileceği öğrenildi. Terim’in, Amrabat’ın beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Quaresma’nın transferine sıcak baktığı bildirildi.

Quaresma’yla ilgili Florya’dan olumlu rapor gelmesi halinde sarı-kırmızılılar oyuncudan bonservis sorunu hallederek gelmesini isteyecek. Quaresma için yıllık 2 milyon avro ödemeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Portekizli oyuncunun maç başı ve başarı primlerini ise yüksek tutacak.

kaynak : eurosport
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ujfalusinin sözleşmesi uzatılmadı? Seneye yok o zaman sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Mersin'deki Lawal'ı çok beğeniyorum aynı Yaya Toure gibi o adam. Onu alsak ya. Onda ışık var

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ujfalusinin sözleşmesi uzatılmadı? Seneye yok o zaman sanırım
    Adam bedavaya oynarım demiş.Fatih hocanın açıklamaları vardı kalacak gibi görünüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

burhanida alalim bence ciddiyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Defans'ın göbeğine Akaminko Kesinlikle alınabilir.Adam Orjinali Sağ Bek.Defansın göbeğinde oynadığı zaman daha cok verim alınıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskişehir 6m euro + Elmander + Emre'yi istemiş.

Oldu,Sneijder + 6 m euro verelim isterlerse.Vay anasını ya,başlarım böyle yabancı kuralına.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Oldu,Sneijder + 6 m euro verelim isterlerse.Vay anasını ya,başlarım böyle yabancı kuralına.
    Son bunu istemişler..

10 Milyon Euro + Muselara +Drogba'yı istiyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

6 milyon 5e cekilir, elmander+emre makul ki bu sezon kac maca cikmislar ki bu ikisi. eskisehir de hakli, alper degerli bir oyuncu. aslinda hepsini nakit ister de cimbom takas istiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    6 milyon 5e cekilir, elmander+emre makul ki bu sezon kac maca cikmislar ki bu ikisi. eskisehir de hakli, alper degerli bir oyuncu. aslinda hepsini nakit ister de cimbom takas istiyor.
    elmander + emre makul mu elmander + emre yi vericeksek üstüne 4-5 almamız lazım ya alper ne allah aşkına geçen seneki emre çolaktan fazla ne yapmış bu alper ki 1.5 sene önce 5 m € du bu adam ne yaptı o süre içerisinde bu kadar değerlendi (ki o 5 m € u da nasıl hakettiğini anlamadım) almayalım böyle paralar isticeklerse azıcık lobiyle yabancı sınırını kaldırmaya çalışalım yeter

Mesaj Yetkileri