Adamsın kardeşim derslere devam hiç bulaşma unttum ben senin dersleri
[/CENTER][/QUOTE]
2 haftaya bitiyor hocam o zaman full buralardayım , bu arada finans çok mu kötü daha torres'le , fierro'dan birini getirmemişsin takıma![]()
2 haftaya bitiyor hocam o zaman full buralardayım , bu arada finans çok mu kötü daha torres'le , fierro'dan birini getirmemişsin takıma[/quote]
Torres oyun güncellendikten sonra Chivas'da yok , bildiğin kayboldu adam , aratıyorum hiç biyerde yok , daha önceki kariyerlerimde de baktım en son o Bursa kariyerimde ala bilmiştim , Fierro'ya gelince , alacaktım vazgeçtim , oyunda heyecan olsun yeni oyuncular la oynamk daha keyifli , o yüzden almadım biliyon abartılı gol atıyor , şimdilik Vossen'şe devam![]()
Torres oyun güncellendikten sonra Chivas'da yok , bildiğin kayboldu adam , aratıyorum hiç biyerde yok , daha önceki kariyerlerimde de baktım en son o Bursa kariyerimde ala bilmiştim , Fierro'ya gelince , alacaktım vazgeçtim , oyunda heyecan olsun yeni oyuncular la oynamk daha keyifli , o yüzden almadım biliyon abartılı gol atıyor , şimdilik Vossen'şe devam[/QUOTE]
bilmem mi ya o ikili oyunun bugu gibi bir şey adamlar hiç affetmiyorlar , böylede güzel gidiyor zaten daha bilinmeyen oyuncularla , artık 1-2 seneye yeni fierro'lar bulup yetiştiririz![]()
Sonunda avantaj bize geçmiş![]()
Çok iyi yaa![]()
Tebrikler![]()
İlk kupayı bursa almış sıra , ligde trabzonda![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun da Lucas'ın kalması lazım hocam (:
Şampiyonluk geldi kasaya da biraz para girmiştir , seneye şampiyonlar ligi için bütçeyi fazla sarsmıcak kaliteli topçular şart![]()
ikinizde kupa almışsınız bu iyi olmuş bu arada ts şampiyonluğu efsane olmuş gs yenilgisi sonrası 7 puan fark oluşmuştu imkansızı başarmış
Romero candır![]()