2015/2016 sezonundayım, geçen sezon Uefa da yarı finalde Bayern'e elendim.
Büyük bir başarım olmamasına rağmen Villa boşa düştü ve şartları zorlayınca geldi.
Bu kadar erken bir yıldız almamıştım daha önce Fenerbahçe'ye iyi oldu bu. Beykan'a ders vermesini istedim direk.
En çok canımı sıkan olay da bu oldu, Katsayılarda 11. sırada olmamıza rağmen Şampiyonlar ligine giderken ön eleme oynayacağım.
Şöyle bişey var, ben Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde 14. idik. Geçen sezon Yarı final oynattım ve bunun yanında Galatasaray ve Beşiktaş Uefa gruplarından çıktılar. Kısacası iyi puan topladık ve 11. sıraya yükseldik ancak bu sezon 1 takım direk Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmıyor.
Bir diğer olayda Beşiktaş ve Galatasaray Avrupaya gidemiyorlar geçen sezon ligde kötülerdi.
Biz ve Bursaspor Şampiyonlar ligine katılmaya çalışacak, Gençlerbirliği-Eskişehir ve Trabzonspor da Uefa kupasına muhtemelen 2 takım elenecek.
Gençlerbirliği ve Eskişehirspor elenecek bence Trabzonspor da kadrosunu çok güçlendirmedi yeterli değil. Tek başıma başarılı olmam gerekebilir yerimiz sallantıda katsayılarda..

Alıntılı Yanıtla