-
Aziz Yıldırım'ın içindeki enerji bitti. Tıpkı bir pil gibiydi. Hızlı, sağlam... Ancak artık miadı tükendi. Benim gibi AzizFan birisi bile artık yaptığı yanlışlardan ötürü kendisini o koltuğa layık görmüyor. Bugüne kadar bir çok hatasını eleştirsekte başkandır telafi eder deyip es geçtik. Ancak o hep tersini yaptı. Neydi bu hatalar bir kaçını sayayım:
2007 yılında çok iyi giden takımımız Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilkkez Çeyrek finale çıkmış ve Chelsea'yi ilk maçta yenmesine karşın rövanşta yenilip elenmiş, yarı finalin eşiğinden dönmüştür (Kazım'ın kaçırdığı bir pozisyon gol olsa belki elemiştik bile)... Ligde ise şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştık. Bugün Aykut Hoca'ya başarılı diyen Aziz Yıldırım mantığı, o takıma kitap gibi top oynattıran ve bugünkünden daha başarılı bir performans sergileyen hocayı kovuyordu... İşte taraftar bunu es geçti..
Alex gibi bir maçta 5 gol atan, Tr'de 100 ler kulübüne giren, bir kaç kez gol ve asist kralı olan, takımın gol yükünü sırtlayan efsane oyuncumuzu bir çırpıda harcadı. Bunun yanında o kadar yaptığı katkılara verdiği yıllara bakmadan amatör bir şekilde kapı dışına attı. Bunun üzerine tercümanı ekranlara çıkarıp tehditle röpörtaj yaptırdı. Ve tercüman Samet istifa etti.
3 Temmuz sürecinde sanki taraftar olayları yapmış gibi ben Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım siz ne yaptınız demesi ve taraftarı kçümseyip hiç bir işe yaramıyorsunuz mesajı vermesi. (Bu taraftar yıllardır takımının en zor gününde tribünleri doldurdu, kartını aldı, alışverişini yaptı, kadınlar bile 40 bini buldu nankör)
Mikrofonu alıp taraftarları tırnak içinde köp..k gibi azarladı.
Fenerbahçe için çok büyük projeleri olduğunu büyük gelir getireceğini söyledi ama ne iştirki kimse bu projeleri bilemedi. Çünkü öyle bir proje yoktu.
Üç yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, önümüzdeki sezonda şampiyon olamazsak 3 yıl üst üste şampiyon olamamış olacağız.
Her sene cımbızla seçilip bir tane adamı transfer etmek için uğraşıp onun yerine 2 gömlek altı saçma bir transfer ile karşımıza gelmesi ve bize bunu ballandırıp yutturmaya çalışması. Transfer ve sportif olaylardan hiç anlamamasına karşın 15 senedir bir kulübü aynı şekilde idare etmeye çabalaması.
Bunlar son bir kaç yılda aklıma gelenler... Aziz Yıldırım Diktatör bir rejim ile kulübü idare etmeye çalışmakta ve gün geçtikçede psikopatlaşmaktadır. Burası kimsenin babasının bahçesi değil. 15 yıl kulübü idare etsende kulüp kimseye ait olamaz. Yeni dönemde yeni bir başkan lazım artık. Hayatta basit bir olayda bile bir kaç senelik bir eskimiş rejimden sonra taze kana ihtiyaç vardır.
Allah kurtarsın diyorum....
Mesaj Yetkileri