1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ne sordu ? Ben kapatmıştım da televizyonu.
    Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan , Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan ve Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.
    Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.
    Ya önceden göreve getirilip başarılı olamayan kişilere istinaden diyeyim. Yani sizin elinizde sihirli değnek mi var gibisinden soru sormaya çalıştı ama çok fena rezil etti kendini

Mesaj Yetkileri