Sayfa 996 / 1204 İlkİlk ... 496896946986994995996997998100610461096 ... SonSon
29,851 ile 29,880 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dikkat ettinizmi galatasaray kap bildirisini geri çekmedi ? yani daha hersey bitmedi alper bize gelicek..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Beyler bu iki takımdan herhangi birine yazılan bir yıldız oyuncu her zaman diğer klüple de anılır. Türkiye'de hep böyleydi bu iş. Sneijder ve Drogba da Fenerbahçe ile anılmıştı hatırlarsanız. Ve özellikle Sneijder geldiğinde Galatasaray taraftarı nasıl alaycı bir tavır takınmıştı Fenerbahçelilere karşı? Çok abartmamak lazım artık bu konuyu.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Önceki sayfalarda yazdım.Eğer Alper bize gelecekse sırf yabancı kuralı sebebiyle max.ederi 5 milyon euro.Yahu Burak bize geldiğinde 33 golle gol kralı olmuş büyük takımların hepsinde oynamış yani tecrübeli bir oyuncu olarak geldi.Alper büyük takım tecrübesi olmayan henüz genç bir oyuncu.Kötü demiyorum Eskişehir'deki performansı gerçekten çok iyi ama tutmayabilir.Bizle anlaşsa bile şu an ben 5 milyon euro üzerine ödenecek paraya acırım gerçekten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Jem'in tweetlerine baktım da kendisi Galatasaraylı,eğer kulübüyle anlaşırsak kendisinin geleceğini düşünüyorum,Alper olmadı onun seviyesinde Jem var bir tek Türk oyuncu,onu kaçırmamalıyız hazır Reading ile kardeş kulüpken işini bitirelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper galatasaraylıymış. abdürrahim albayrak söyledi şimdi. buraya gelmek istiyorum demiş geçen hafta gstvde soyledi albayrak ayrica halil ünal fener'le anlaştıktan sonra albayrak'ı arayıp "fener 7.5 verdi siz ne veriyorsunuz?" demiş. bizimkiler de bitirmiş görüşmeyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulübün anahtarını veriyoruz deseymiş,Alper'in ne düşündüğünün bir önemi yok 21-22 yaşında ki bir insanın o kişiler arasından kendi isteğini kabul ettirmesi söz konusu bile değil,Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi.

chedjou ve carlinhos ile de ilgilenmezler umarım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    alper galatasaraylıymış. abdürrahim albayrak söyledi şimdi. buraya gelmek istiyorum demiş geçen hafta gstvde soyledi albayrak ayrica halil ünal fener'le anlaştıktan sonra albayrak'ı arayıp "fener 7.5 verdi siz ne veriyorsunuz?" demiş. bizimkiler de bitirmiş görüşmeyi.
    şu olay doğruysa eskişehir başkanı bu işi bırakıp halde meyve sebze satsın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularının parasını ödemekte güçlük çeken Eskişehir’de Necati Ateş tehlikesi yaşanıyor. 33 yaşındaki oyuncu 1 milyon euroluk alacağı ödenmediğinden dolayı kulübüne icra takibi başlattı. Ayrıca bu sezon attığı 12 golden dolayı sözleşmesinde yer aldığı 20 bin TL’lik bonusu da talep eden yıldız oyuncu yüzde 9’luk faizin de kendisine ödenmesini bekliyor. Eskişehir ile sıkıntı yaşayan tek isim Necati Ateş değil. Yıldız oyuncunun menajeri Haluk Canatar da, 407 bin liralık alacağını faiziyle birlikte istedi ve karşılıksız çek tazminatı olarak bu bedelin yüzde 10’unu da talep etti.

TFF’YE İHTARDA BULUNDU

Alper’i elden çıkartıp buradan gelecek paraya bel bağlayan Es-Es için esas tehlike ise Necati’nin alacakları ödenmezse bedelsiz olarak serbest kalması… Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için uğraştığı golcü oyuncu serbest kalırsa Eskişehir önemli bir bedelden ve golcüsünden yoksun kalacak. TFF üzerinden gerekli ihtarları yapan Necati böylece 1 milyon euroyu alamazsa sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilecek.

Fiyat Yükseltmesi bu yüzden.

6,250*2,2=13.750.000 Milyon TL Para yapıyor.Eskişehir biraz nefes alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biz mi dedik , Necati'nin sözleşmesine bonusları doldur diye ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Oyuncuyu baskı altına almaya çalısıyorlar . Yalan söylüyor albayrak . Eses genel sekreteri alper de fenere gitmek istedığini bize söyledi dedi yani alperin de haberi var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Biz mi dedik , Necati'nin sözleşmesine bonusları doldur diye ?
    Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularının parasını ödemekte güçlük çeken Eskişehir’de

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Oyuncuyu baskı altına almaya çalısıyorlar . Yalan söylüyor albayrak . Eses genel sekreteri alper de fenere gitmek istedığini bize söyledi dedi yani alperin de haberi var.
    Oyuncuyu baskı altına almaya çalışmak mı ? Son anda devreye biz mi girdik ? Ben de Eskişehir genel sekreteri yalan söylüyor derim gerçi yapmadığı şey değil,kanıtlayamayacağınız şeyler söylemeyin,transfer sonuçlansın Alper çıkıp açıklama yapacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yav he he.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Albayrak yalan söylüyormuş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper bizde rahat olun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oyuncuyu baskı altına almaya çalışmak mı ? Son anda devreye biz mi girdik ? Ben de Eskişehir genel sekreteri yalan söylüyor derim gerçi yapmadığı şey değil,kanıtlayamayacağınız şeyler söylemeyin,transfer sonuçlansın Alper çıkıp açıklama yapacaktır.
    Abdurrahim Albayrak'ın dediği Alper'in Galatasaray'lı olduğunu söylediği ve Galatasaray'da oynamak istediği. Es-Es genel sekreteride Galatasaray'da oynamak istediğini, Fener devreye girince Alper'e sorduklarını o da Fener'de oynamanın bir sorun olmayacağını, oynayabileceğini söylediğini söylüyor. Yani ortada bi yalan yok onu bi netleştirelimde
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007

Kendi takımınızın yönetimiyle bizimkini karıştırmışsınız bence. Yalan söylüyormuş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Halil Ünal parayı görünce her şeyi yapan bir adam.Ünal Başgan'ı kutlamak lazım doğru bir iş yapmış.Böyle başkanlarla bir daha görüşmeye bile gerek yok.Alper'de ne Alper çıktı arkadaş adamı bir kaç yıl öncesine kadar tanıyan yoktu Selçuk İnan gözüyle bakılmamalı ona.Jem Karacan'ı alırsak bence daha doğru bir iş yapmış oluruz hem daha da ucuza gelir Alper'den.Türkiye'den yerli oyuncu almak kadar zor bir şey yok defalarca diyorum zaten bizim önce Avrupa'da oynayan Türkleri almamız lazım.Kerim Frei,Jem Karacan ve Ömer Toprak bu 3'lü gelirse nokta atışı yapmış oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kerim Frei ve Jem Karacan'ı izlemedim. Ömer Toprak ise tam bizim için gereken adam.Eğer onu alabilirsek savunmaya yabancı almaya da gerek kalmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Aziz Yıldırım'ın yıllardır yaptığı bu Galatasaray'ın ilgilendiği adamları para basıp almak..Transfer listeleri bile yoktur allah bilir..Etik futbola ters hareketler ama herkes alıştı..Alper'in son sözü ne olacak bakalım ama onu da zorla ikna ederler gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jem Karacan zamaninda Galatadaraya gelmisti ama yasi kucuk oldugundan dolayi Turkiyede kalmamisti. Ayni takimda oynamistik bir turnuvada, 10 sene olmustur yaslandim galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılık falan bir yere kadar. Paşa paşa gider Fenerbahçe'ye. Çünkü artık bu saatten sonra gitmeyi reddetse bile, Halil Ünal tamam eski anlaşma geçerli olsun o parayı verin Alper sizin olsun dese dahi biz almayız. Bitti. Ama bu işler fm mantıgıyla olmuyor. Alper Fenerbahçe'ye gidecektir. Fatih Akyel gibi, Emre gibi Mehmet Topal gibi. Yalnız %0.01 ihtimalle, Alper bu teklifi kabul etmese Galatasaraya da gelemeyecek oldugunu bile bile, artık Galatasaraylı olduğu için mi, geçen sene sözleşme görüşmelerinde kovuldugu için mi yoksa son maçta Fenerbahçe taraftarından küfürler yedigi için mi, bilinmez , teklifi reddederse, o zaman helal olsun derim ve takımımda kesinlikle görmek isterim.
    Ayrıca bu iş ticaret sonuçta bu çok normal diyenlere de bir parantez açmak istiyorum. Ortalıkta bir pazarlık varken, resmi sitesinde biz ilgilenmiyoruz açıklaması yapmak yerine, görüşmelere onlar da başlasaydı eyvallah derdim. Ama ortada bir anlaşma olduktan sonra, olaya karışmak, sözünden dönmek, Fenerbahçe için de Halil Ünal için de etik olmayan bir davranıştır. Tamam ticaret diye bir şey vardır, ama iş ahlakı denen de bir şey vardır, kusura bakmayın.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

yahu daha 1 hafta oldu olmadı alpere söven fenerli arkadaşlar nasıl bu kadar değişebiliyor şaşırıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    yahu daha 1 hafta oldu olmadı alpere söven fenerli arkadaşlar nasıl bu kadar değişebiliyor şaşırıyorum.
    arkadaş kimse cevap vermiyor niye sürekli yazıp duruyorsun aynı şeyi ? stadda edilen küfürlerden gelip bizi mi sorumlu tutacaksın , stadda karşı takımdaki her oyuncuya küfür ediliyor.

çık bak istiyorsan ne yazmışım alper hakkında galatasaray'a transfer olacakken.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Quote Originally Posted by titates1 View Post
    arkadaş kimse cevap vermiyor niye sürekli yazıp duruyorsun aynı şeyi ? stadda edilen küfürlerden gelip bizi mi sorumlu tutacaksın , stadda karşı takımdaki her oyuncuya küfür ediliyor.

Aynen böyle şeyler olabiliyor. "Katil emre" de denmişti zamanında belözoğluna. bu gibi şeyleri uzatmak anlamsız.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post

yorum atarım kardeş hakaret yok birşey yok problem ?

Ayrıca bu yorumLARIM etmeyenlere değil edenlere.Edenlerden biri de çıkıp birşey diyemiyor zaten )

bu arada rakip takımdaki oyunculara küfür etmeyi nasıl bu kadar normal birşeymiş gibi yazabiliyorsun anlamak güç

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Aynen böyle şeyler olabiliyor. "Katil emre" de denmişti zamanında belözoğluna. bu gibi şeyleri uzatmak anlamsız.
    haklısın abi ancak şu zamana kadar bizim böyle bir olayda olduğumuzu hatırlamıyorum.yanılıyorsam uyarın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bi önceki sayfada paylaşmıştım Özgür
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bu ilk değil,Galatasaray"ın ilgilendiği 2 3 oyuncu ile Fenerbahçe"de ilgileniyor.Bu sene sidik yarışı kızışacak.

Mesaj Yetkileri