dikkat ettinizmi galatasaray kap bildirisini geri çekmedi ? yani daha hersey bitmedi alper bize gelicek..
dikkat ettinizmi galatasaray kap bildirisini geri çekmedi ? yani daha hersey bitmedi alper bize gelicek..
Beyler bu iki takımdan herhangi birine yazılan bir yıldız oyuncu her zaman diğer klüple de anılır. Türkiye'de hep böyleydi bu iş. Sneijder ve Drogba da Fenerbahçe ile anılmıştı hatırlarsanız. Ve özellikle Sneijder geldiğinde Galatasaray taraftarı nasıl alaycı bir tavır takınmıştı Fenerbahçelilere karşı? Çok abartmamak lazım artık bu konuyu.
Önceki sayfalarda yazdım.Eğer Alper bize gelecekse sırf yabancı kuralı sebebiyle max.ederi 5 milyon euro.Yahu Burak bize geldiğinde 33 golle gol kralı olmuş büyük takımların hepsinde oynamış yani tecrübeli bir oyuncu olarak geldi.Alper büyük takım tecrübesi olmayan henüz genç bir oyuncu.Kötü demiyorum Eskişehir'deki performansı gerçekten çok iyi ama tutmayabilir.Bizle anlaşsa bile şu an ben 5 milyon euro üzerine ödenecek paraya acırım gerçekten.
Jem'in tweetlerine baktım da kendisi Galatasaraylı,eğer kulübüyle anlaşırsak kendisinin geleceğini düşünüyorum,Alper olmadı onun seviyesinde Jem var bir tek Türk oyuncu,onu kaçırmamalıyız hazır Reading ile kardeş kulüpken işini bitirelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
alper galatasaraylıymış. abdürrahim albayrak söyledi şimdi. buraya gelmek istiyorum demiş geçen hafta gstvde soyledi albayrak ayrica halil ünal fener'le anlaştıktan sonra albayrak'ı arayıp "fener 7.5 verdi siz ne veriyorsunuz?" demiş. bizimkiler de bitirmiş görüşmeyi.
Kulübün anahtarını veriyoruz deseymiş,Alper'in ne düşündüğünün bir önemi yok 21-22 yaşında ki bir insanın o kişiler arasından kendi isteğini kabul ettirmesi söz konusu bile değil,Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi.
chedjou ve carlinhos ile de ilgilenmezler umarım![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularının parasını ödemekte güçlük çeken Eskişehir’de Necati Ateş tehlikesi yaşanıyor. 33 yaşındaki oyuncu 1 milyon euroluk alacağı ödenmediğinden dolayı kulübüne icra takibi başlattı. Ayrıca bu sezon attığı 12 golden dolayı sözleşmesinde yer aldığı 20 bin TL’lik bonusu da talep eden yıldız oyuncu yüzde 9’luk faizin de kendisine ödenmesini bekliyor. Eskişehir ile sıkıntı yaşayan tek isim Necati Ateş değil. Yıldız oyuncunun menajeri Haluk Canatar da, 407 bin liralık alacağını faiziyle birlikte istedi ve karşılıksız çek tazminatı olarak bu bedelin yüzde 10’unu da talep etti.
TFF’YE İHTARDA BULUNDU
Alper’i elden çıkartıp buradan gelecek paraya bel bağlayan Es-Es için esas tehlike ise Necati’nin alacakları ödenmezse bedelsiz olarak serbest kalması… Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için uğraştığı golcü oyuncu serbest kalırsa Eskişehir önemli bir bedelden ve golcüsünden yoksun kalacak. TFF üzerinden gerekli ihtarları yapan Necati böylece 1 milyon euroyu alamazsa sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilecek.
Fiyat Yükseltmesi bu yüzden.
6,250*2,2=13.750.000 Milyon TL Para yapıyor.Eskişehir biraz nefes alır.
Biz mi dedik , Necati'nin sözleşmesine bonusları doldur diye ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Oyuncuyu baskı altına almaya çalısıyorlar . Yalan söylüyor albayrak . Eses genel sekreteri alper de fenere gitmek istedığini bize söyledi dedi yani alperin de haberi var.
Yav he he.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Albayrak yalan söylüyormuş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
alper bizde rahat olun![]()
Abdurrahim Albayrak'ın dediği Alper'in Galatasaray'lı olduğunu söylediği ve Galatasaray'da oynamak istediği. Es-Es genel sekreteride Galatasaray'da oynamak istediğini, Fener devreye girince Alper'e sorduklarını o da Fener'de oynamanın bir sorun olmayacağını, oynayabileceğini söylediğini söylüyor. Yani ortada bi yalan yok onu bi netleştirelimde![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Halil Ünal parayı görünce her şeyi yapan bir adam.Ünal Başgan'ı kutlamak lazım doğru bir iş yapmış.Böyle başkanlarla bir daha görüşmeye bile gerek yok.Alper'de ne Alper çıktı arkadaş adamı bir kaç yıl öncesine kadar tanıyan yoktu Selçuk İnan gözüyle bakılmamalı ona.Jem Karacan'ı alırsak bence daha doğru bir iş yapmış oluruz hem daha da ucuza gelir Alper'den.Türkiye'den yerli oyuncu almak kadar zor bir şey yok defalarca diyorum zaten bizim önce Avrupa'da oynayan Türkleri almamız lazım.Kerim Frei,Jem Karacan ve Ömer Toprak bu 3'lü gelirse nokta atışı yapmış oluruz.
Kerim Frei ve Jem Karacan'ı izlemedim. Ömer Toprak ise tam bizim için gereken adam.Eğer onu alabilirsek savunmaya yabancı almaya da gerek kalmaz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aziz Yıldırım'ın yıllardır yaptığı bu Galatasaray'ın ilgilendiği adamları para basıp almak..Transfer listeleri bile yoktur allah bilir..Etik futbola ters hareketler ama herkes alıştı..Alper'in son sözü ne olacak bakalım ama onu da zorla ikna ederler gibime geliyor..
Jem Karacan zamaninda Galatadaraya gelmisti ama yasi kucuk oldugundan dolayi Turkiyede kalmamisti. Ayni takimda oynamistik bir turnuvada, 10 sene olmusturyaslandim galiba
Galatasaraylılık falan bir yere kadar. Paşa paşa gider Fenerbahçe'ye. Çünkü artık bu saatten sonra gitmeyi reddetse bile, Halil Ünal tamam eski anlaşma geçerli olsun o parayı verin Alper sizin olsun dese dahi biz almayız. Bitti. Ama bu işler fm mantıgıyla olmuyor. Alper Fenerbahçe'ye gidecektir. Fatih Akyel gibi, Emre gibi Mehmet Topal gibi. Yalnız %0.01 ihtimalle, Alper bu teklifi kabul etmese Galatasaraya da gelemeyecek oldugunu bile bile, artık Galatasaraylı olduğu için mi, geçen sene sözleşme görüşmelerinde kovuldugu için mi yoksa son maçta Fenerbahçe taraftarından küfürler yedigi için mi, bilinmez , teklifi reddederse, o zaman helal olsun derim ve takımımda kesinlikle görmek isterim.
Ayrıca bu iş ticaret sonuçta bu çok normal diyenlere de bir parantez açmak istiyorum. Ortalıkta bir pazarlık varken, resmi sitesinde biz ilgilenmiyoruz açıklaması yapmak yerine, görüşmelere onlar da başlasaydı eyvallah derdim. Ama ortada bir anlaşma olduktan sonra, olaya karışmak, sözünden dönmek, Fenerbahçe için de Halil Ünal için de etik olmayan bir davranıştır. Tamam ticaret diye bir şey vardır, ama iş ahlakı denen de bir şey vardır, kusura bakmayın.
yahu daha 1 hafta oldu olmadı alpere söven fenerli arkadaşlar nasıl bu kadar değişebiliyor şaşırıyorum.
yorum atarım kardeş hakaret yok birşey yok problem ?
Ayrıca bu yorumLARIM etmeyenlere değil edenlere.Edenlerden biri de çıkıp birşey diyemiyor zaten)
bu arada rakip takımdaki oyunculara küfür etmeyi nasıl bu kadar normal birşeymiş gibi yazabiliyorsun anlamak güç
haklısın abi ancak şu zamana kadar bizim böyle bir olayda olduğumuzu hatırlamıyorum.yanılıyorsam uyarın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bi önceki sayfada paylaşmıştım Özgür![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu ilk değil,Galatasaray"ın ilgilendiği 2 3 oyuncu ile Fenerbahçe"de ilgileniyor.Bu sene sidik yarışı kızışacak.