-
Arjantinde ailemle birkaç gün geçirdikten sonra kafamda soru işaretleriyle Gabrieli ziyarete gittim. Kapıyı açınca karşısında beni gören gabriel haliyle biraz şaşırmıştı;
- Diaz ?
+ Başka birini mi bekliyordun ? İstiyosan sonra geliyim (gülümseyerek)
- Kaç aydır 1 telefon bile etmiyorsun sonra kapı çalıyor açıyorum ki karşımdasın sonrada şaşırmamı garipsiyorsun
+ Tamam tamam bari içeri al
- Finlandiya seni şimdiden değiştirmeye başlamış adamım artık izin falan istiyorsun
İçeri geçip biraz oturduktan sonra mevzuya giriyordum;
+ Gabriel aslında kafam biraz karışık
- Seni dinliyorum
+ İki bucuk üç aydır ülkemde değilim italyanca yada ispanyolca bilen çok az ve bende henüz fince öğrenemedim kimseyle doğru dürüst konuşamıyorum. Ayrıca ilk resmi maçımda çuvalladım. Kupada düşük itibarlı bir takıma elendim
- Hemen ardından da buraya mı geldin ?
+ Evet
- Yani kimseye hiçbirşey demedin öylemi ? İnsanlar seni merak eder ve neden apar topar ülkene gittiğini sormaz mı ? Hem sonra takıma ne olacak ? Antrenmanları kim yaptıracak ? Lige kim hazırlayacak ? Çok düşüncesizce ve sorumsuzca bir hareket Juan !!
+ Çok haklısın ama buraya gelmeden önce takımın durumunu göz önünde bulundurarak hazırlık maçları ayarladım ve teknik ekibime gerekli talimatları vermiştim. Hem ben yokken Roosa eminim takımı çok güzel kontrol edecektir.
- Roosada kim ?
+ Bizim direktörün kızı hani anlatmıstım ya
- Hmmm şu Finlandiyalı kız..Onuda getirsene bir gün Arjantine
+ Ben onu değil ama seni oraya götürmeyi düşünüyordum
- Bunu hiç düşünmemiştim juan
+ Artık düşünüp kendini alıştır. Bütün bu söylediklerim ufak tefek sorunlar buraya gelmemdeki esas sebebim abim, dostum, akıl hocama ihtiyaç duyuyor olmam
- İskandinav ülkelerine alışabilirmiyim bilmiyorum
Konuşmamız biraz daha sürsede Gabrieli ikna edemedim aslında ikna etmesine ederdimde fazla üsteleyemedim her ne kadar dostum olsa da onunda tüm düzenini bozacaktım ve paraya ihtiyacı olacaktı. Klübün mali yapısını dikkate aldığımda ise Gabriele verebilecek bütçemiz yoktu. Hele birde sırf ekonomi olsun diye birkaç antrenörle yolları ayırıp takıma hem oyuncu hem antrenör aldığımı düşünürsek konu açığa kavuşur.
Mesaj Yetkileri