Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: FC Inter | Veikkausliiga | 1. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Çok iyi gidiyorsun bu takım arkadaşlar ile oynuyorduk Liverpool'u almıştı ilk maçta 3-1 ikinci maçta 5-3 ile elemişti Liverpoolu.
    ben de sevindiydim liverpoolu eledik diye, imkansiz bir sey degilmis yani

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bahale abi finlandiya liginde banada yer varmı
    sezon bitince kariyeri kapaticam (: sona yaklastik zaten...
    yeni sezonda firsat bulursam isvec ya da norvec ligiyle devam edebilirim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sezon bitince kariyeri kapaticam (: sona yaklastik zaten...
    yeni sezonda firsat bulursam isvec ya da norvec ligiyle devam edebilirim.
    gezgin menejer ben finalndiya 2.liginden yarı prof bi klüple 3-5 sezon geçirmeyi düşünüyodum ardından ver elini yuroppa ((

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gezgin menejer ben finalndiya 2.liginden yarı prof bi klüple 3-5 sezon geçirmeyi düşünüyodum ardından ver elini yuroppa ((
    fin ligi zevkli ama gelisim cok kucuk, potansiyel de yok. uzun sure oynarsan sikilirsin gibime geliyor. donen paralar da cok kisitli. butce falan da olusmaz yani (: isvec ya da norvec ligi bir nebze daha iyidir diye dusunuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

fin ligi zevkli ama gelisim cok kucuk, potansiyel de yok. uzun sure oynarsan sikilirsin gibime geliyor. donen paralar da cok kisitli. butce falan da olusmaz yani (: isvec ya da norvec ligi bir nebze daha iyidir diye dusunuyorum.
    Ben yüksek klüp çalıştıramıyorum yani zevk almıyorum kadro kaliteli bide para var oooh al oyuncuyu oynatdan ziyade ufak takımla daha eğlenceli oluyor mesela san marino kariyerimden inanılmaz zevk almıştım yine öyle bişiyin peşindeyim benimkisi köy muhtarlığı tarzında

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben de onun pesindeyim zaten, amator ruhla oynuyorum ama yine de en fazla 2 sezon dayanabilirim (: ortak kariyer icin cok eglenceli olur ama bu tip ligler.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ben de onun pesindeyim zaten, amator ruhla oynuyorum ama yine de en fazla 2 sezon dayanabilirim (: ortak kariyer icin cok eglenceli olur ama bu tip ligler.
    Bence bu oyuna liglerdeki medya sıralarmasına göre ilk 4-5 takımı hiç koymasınlar itibarı yüksek ligin en alt liginden takım almakta çok klasik 3-4 sezon içinde 1.lige çıkıp 1-2 sene sonra sağlam bütçe oluşturabilrsin geliri fazla ama öte yandan bilinmedik liglerden bilinmedik takımlar alıcan resmen karın tokluğuna çalışıcan ne yapsam bilemedim şimdi gelir olmazsa oyuncu alamazsın oyuncu alamazsan başarıda gelmez kısır döngü :F keşke fifa managerdeki gibi klüp falan oluşturabilsek yada biriktirilen paralara bişiler yapılsa

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

transfer yapmayinca basari olmaz diye bir kural yok, en kotu 2-3 kisi getirebiliyorsun zaten. elindeki kadroyla, dusuk butcelerle basari yakalamak daha zevkli oluyor hem. fin liginin en tuhaf yani da o fikstur yogunluguna ragmen 16-17 kisilik kadrolarla sezona baslamalari. sezon basi cok tirstim sakatlik olur diye (: oldu da, bir ara 2.takim var benim amatorlerden kurulu, ordan oyuncu kullanmak zorunda kaldim ilk 11de o amator oyuncunun sahada yaptiklarini izlemek baska bir keyif oluyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

transfer yapmayinca basari olmaz diye bir kural yok, en kotu 2-3 kisi getirebiliyorsun zaten. elindeki kadroyla, dusuk butcelerle basari yakalamak daha zevkli oluyor hem. fin liginin en tuhaf yani da o fikstur yogunluguna ragmen 16-17 kisilik kadrolarla sezona baslamalari. sezon basi cok tirstim sakatlik olur diye (:
    Ligde başarılı olursun araştrmaya başladım lig 10 -12 takımlı 5 takım avrupaya gidiyor başarıdan kasıt birazda avrupa mesela senin gibi gruplara falan kalmak heyecan katar ama ben fin 2.liginden başlamayı düşünüyorum başlığımda hazır Beyaz Zambaklar Ülkesinde...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

simdiden hayirli olsun, takipcin olurum o.O
    tavsiye edebilecegim oyuncular olabilir belki...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

simdiden hayirli olsun, takipcin olurum o.O
    tavsiye edebilecegim oyuncular olabilir belki...
    sevinirim kariyer üzerinde muhabbet edilince daha çok oynayası geliyor aksi takdirde heyecan olmuyor ve bıkkınlık geliyor Trabzon kariyerimde oldugu gibi sanırım renklerden ötürü antipatikliği var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

tesekkurler ibrahim.

Turkuyu aldim ki en azindan sampiyonluk iddiam olsun diye ama ligi bu kadar domine edecegimi hic dusunmemistim. haftalar oncesinden sampiyonlugu garantileyecegiz gibi duruyor (: ilk sezonda 3 kupa alacagiz gibi, bir terslik olmazsa eger.
    Düşük Liglerdeki en büyük problem de bu. Eğer siz doğru bir yönetim sergiliyorsanız çok çabuk bir şekilde yağ gibi üste çıkıyorsunuz. Lig gelirlerinin 300-500 bin € bile etmediği ligde takımın 1-2 sene Şampiyonlar Ligine dahil olduğunu düşünün, kim tutabilir artık o takımı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Düşük Liglerdeki en büyük problem de bu. Eğer siz doğru bir yönetim sergiliyorsanız çok çabuk bir şekilde yağ gibi üste çıkıyorsunuz. Lig gelirlerinin 300-500 bin € bile etmediği ligde takımın 1-2 sene Şampiyonlar Ligine dahil olduğunu düşünün, kim tutabilir artık o takımı : )
    İbrahim aslında meselede burda başlıyor o takımı milyonluk bütçeli avrupa takımlarıyla yarıştırıyosun

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

UEFA
    AVRUPA LIGI

Grup Maclari
    1.Hafta

Spoiler: MAC ISTATISTIK 

FC Inter Turku icin tarihi bir macti, bunun da heyecaniyla olsa gerek deplasmandaki macta etkili olamadik. Bunun yaninda 6.gunde 3.macimiza cikiyorduk. Etkisiz futbol ve gelen maglubiyet. Yedigimiz goller cok basitti, amatorce hatalar yaptik. Liverpooldaki fatihlerden eser yoktu bu macta :/

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

28.HAFTA

Bu arada sessiz sedasiz sampiyonlugumuzu ilan ettik. Sampiyonluk macina ciktigimizi dusunmuyordum acikcasi. Macin bitiminde guzel haber MYPA macindan geldi. Sehrimizin takimi TPS Turku MYPA ya yarim duzine gol atmis deplasmanda. Bundan sonraki lig maclarimiz formalite, avrupa maclari icin bu cok iyi oldu. Maclara daha taze ve dinlenmis cikabilecegiz artik (:

PUAN DURUMU

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

eforeyi bana kiralasana abi (: hatta takımdaki malzemeciyi yolla forvete koyarım ne biçim bi mecraya geldim bilmiyom oyuncu gelmiyo

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şampiyonluk hayırlı olsun helsinki ye 26 puan fark atmışız

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

eforeyi bana kiralasana abi (: hatta takımdaki malzemeciyi yolla forvete koyarım ne biçim bi mecraya geldim bilmiyom oyuncu gelmiyo
    bende de durum cok farkli degil aslinda, oyuncu getirmek mesele. para bulsan da oyuncu gelmek istemiyor. Ic piyasaya bak bol bol, bosta cok adam var. sana yarayacak elemanlar. bir de afrikali elemanlar var bolca, onlar da pek paraya bakmiyor (:

Ofereyi de alirken burun kivirmistim ama acayip bir sey cikti. hem suratli hem de guclu. buldu mu affetmiyor.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    şampiyonluk hayırlı olsun helsinki ye 26 puan fark atmışız
    sagol, daha 5 hafta var (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bende de durum cok farkli degil aslinda, oyuncu getirmek mesele. para bulsan da oyuncu gelmek istemiyor. Ic piyasaya bak bol bol, bosta cok adam var. sana yarayacak elemanlar. bir de afrikali elemanlar var bolca, onlar da pek paraya bakmiyor (:
    Allahtan o var abi afrika ab uyrugu sayılıyor Şuan maliden tut zimbamwe gana gine fellik fellik adam arıyom pek alacak gücum yok ele avuca sıgan tipleri listeye aliyom sözleşme bitişlerini beklicez

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Finlandiya Kupasi
    FINAL

Bu sezonki 3. kupamiz Final macinda 3-0 gibi net bir skorla galip geldik, zorlandigimizi soyleyemem. Finlandiyada alinabilecek tum kupalari aldik ve rahatladik (: Simdi artik avrupa maclarina yonelebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

müthiş bir transfer sezonu geçirdim kimi aldım kimi gönderdim ben bile bilmiyom inş iyi oyuncular almışızdır (: sana şey sorcam abi bi baksana bizim klüp finlandiya kupasına kaçıncı turdan giriş yapmış yani tarihi sana zahmet olmazsa versene ona göre planlama yapalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kadrodaki bazı adamlar tam zamanlı ben yarı zamanlı imzalayabiliyorum ancak bu nasıl iştir abi :F klüp semi pro ama tam zamanlı sözleşmeyi nasıl becermişler bi gabriel bi sen siz olmasanız yalan olacam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

UEFA
    AVRUPA LIGI

Grup Maclari
    2.Hafta

Grupta ikinci macimizi seyircimiz onunde oynadik. Ilk 25 dakikada 2 gol yedik ve acaba fark mi olucak endisesi bas gosterdi. Devre arasinda gerekli motivasyonu verip 1-2 taktiksel degisiklikle oyunculari sahaya gonderdik. Topun hakimiyeti bizde olsa da rakip pozisyon vermemeye devam etti. Son yarim saatte tamamen rakip yarisahaya yerlestik, stoperiyle bekiyle hucuma ciktik. Dk.77de Ofere Mode On yapar yapmaz hamlemiz meyvesini verdi. 80 ve 88de Oferenin defans arasina sizip 2 pozisyonda 2 muhtesem gole imza atmasiyla inanilmaz bir geri donuse tanik olduk. Kalan dakikalari rolantide oynayip guclu rakibimizden 1 puani kaptik. Mutluyuz, gururluyuz. Paok maclarindan maksimum puani alip en kotu 3. olmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

29.HAFTA

30.HAFTA

31.HAFTA

32.HAFTA

33.HAFTA

5 hafta kala garantiledigimiz sampiyonluk sonrasi kalan maclarda yaptigimiz rotasyonlar, ilk 11e koydugumuz amator futbolcularimiz ile puan kayiplari yasadik dogal olarak. Yenilgisiz bitirseydik daha keyifli olurdu ancak nerdeyse 20 puan farkla kazandigimiz sampiyonluk ve ligi domine edisimiz yeterince keyifliydi.

Lig maclarimiz sona erdi, bundan sonra 4 onemli avrupa macimiz var. Sakat Lehtonen ve kadro disi Lagerbloom haricinde kadroda eksigimiz yok. Ilk sezonda 3 kupa ile FC Interi zirveye tasidik, gorevimizi yaptik. Simdi de Finlandiyayi avrupada onurlu bir sekilde temsil edip kariyeri sonlandiricaz.

PUAN DURUMU

Spoiler: Sezonsonu Panorama 

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sezonun Enleri

Spoiler: Sezonun En Iyi Kalecisi | Jukka Lehtovaara(TPS) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Defansi | Nana Attakora(Haka) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Ortasahasi | Pim Bouwman(FC Inter) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Hucumcusu | Irakli Sirbiladze(FC Inter) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Menajeri | Bendeniz (: (FC Inter) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Oyuncusu | Irakli Sirbiladze(FC Inter) 

Spoiler: Sezonun En Iyi Caylak Oyuncusu | Pim Bouwman(FC Inter) 

Spoiler: Sezonun En Iyi 11i | M.Bahne - O.Woodbine H.Lehtonen N.Attakora M.Lindstrom - M.Kolsi M.Innanen P.Bouwman J.Virtanen - R.Riski I.Sirbiladze 

Spoiler: Gol Kralligi | Rafael(FC Lahti) | 21 Gol 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

TPS kalecisi lehtovaara türkiye liglerinde rahat iş yapar bu tarz ülkelerde görev yapınca keşfedilmeyi bekleyen birçok iyi oyuncu buluyosun dört gözle tpsnin küme düşmesini bekliyom ama 1 takm düşüp 1 takım çıkması hiç iyi değil ):

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

TPS kalecisi lehtovaara türkiye liglerinde rahat iş yapar bu tarz ülkelerde görev yapınca keşfedilmeyi bekleyen birçok iyi oyuncu buluyosun dört gözle tpsnin küme düşmesini bekliyom ama 1 takm düşüp 1 takım çıkması hiç iyi değil ):
    Kesfediyorsun ama takimina alman mumkun olmadigi icin uzaklasiyorsun kariyer esnasinda. Goze batan oyunculari almak icin epey bir butce lazim. Onlar da zaten genelde yurt disina cikiyorlardir. Acikcasi uluslararasi pek oyucusu yok Fin Liginin. Belki bahsettigin kaleci olabilir ama baska bir ligde olup da burdan alincak oyuncu hic yok nerdeyse (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kesfediyorsun ama takimina alman mumkun olmadigi icin uzaklasiyorsun kariyer esnasinda. Goze batan oyunculari almak icin epey bir butce lazim. Onlar da zaten genelde yurt disina cikiyorlardir. Acikcasi uluslararasi pek oyucusu yok Fin Liginin. Belki bahsettigin kaleci olabilir ama baska bir ligde olup da burdan alincak oyuncu hic yok nerdeyse (:
    Abi para ödülü denen şey yok kasaya para girmiyor bu klüp neyle dönüyor sezon bitince para aldın mı sen

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Abi para ödülü denen şey yok kasaya para girmiyor bu klüp neyle dönüyor sezon bitince para aldın mı sen
    574B avro para odulu sampiyonluk icin verilen. avrupada gruplara kalmamin getirisi ise 1.8M Avro. tum maclari bitirince baslangictan bugune olusan finansal durumu yayinlicam. ama isin gercegi vasat bir takimsan gelir falan bekleme federasyondan.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Şampiyonluk için tebrikler.Ofere Avrupa'da iyi işler çıkartıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Şampiyonluk için tebrikler.Ofere Avrupa'da iyi işler çıkartıyor.
    tesekkurler.
    aynen, yalniz onemli maclarin adami sanirim Ofere. ligde biraz istikrarsizdi ama avrupa maclarinda muazzam oynadi.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri