Sayfa 348 / 447 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398 ... SonSon
10,411 ile 10,440 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yok artık daha neler
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Formalarda Bayrağımız var.Bu TÜRKİYE KUPASI kazanıldığı taktirde formaya takılıcak.Birde Süper Lig şampiyonu takabiliyor formaya.Bu da demek oluyor ki kupa bizim Düz Manttık

Formalar gerçekten kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

O formalar eski ki, 96-97 sezonunda kullanılmıştı onlar

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Çubuklu bence çok güzel üstünde bir kaç oynama ile benim ilk formam olan emlak bank forması haline gelir ki en sevdiğim formadır İkinci forma o olmaz umarım berbat tek kelimeyle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

O formalar photoshop sanırım. Orijinalleri bunlar olsa gerek.
    http://s13.postimg.org/dkujxc553/Rea..._Third_Kit.jpg
    http://cdn.caughtoffside.com/wp-cont...senal-Leak.png

Bir taraftarın yapmış olduğu şöyle bir tasarım var. Mükemmel görünüyor.

Twitterdaki Orhan ve Bienvenu geyikleri çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

baskette teodosic obradovic iddaları var. basket kombinemi alırım direk bu ikiliye

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Basketbolda Nedim Karakaş ve tayfası gitmeden fazla birşey beklemeyin derim ben.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Elendiğimiz iyi oldu, yoksa GS'dan 2 maçta da fark yiyip elenirdik. Bu sene Obradovic kesinlikle getirilmeli ve tüm transferleri onun yapmasına müsade edilmeli. Andersen, Batiste, Tripkovic ve Sato gönderilerek çok kaliteli oyuncular almamız lazım.

Bu arada şampiyonlar ligindeki rakipleri gördükten sonra ben bütün umudumu kestim. Büyük liglerden eleyebileceğimiz bir takım bile yok. Eşleşmeler nasıl olacak bilmiyorum ama PSV, Basel ayarında bir takım gelmezse seneye yine UEFA'nın yolu görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Elde var sıfır... çok güzel gidiyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iki formada berbat ötesi.. bu tasarimcilara ne diye para verirler anlamam internetteki amatör tasarimlar bile kat kat daha iyi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    iki formada berbat ötesi.. bu tasarimcilara ne diye para verirler anlamam internetteki amatör tasarimlar bile kat kat daha iyi
    O formalar da internetteki amatör tasarımcıların elinden çıkma. Formalar henüz açıklanmadı. İşin başında Abdullah Kiğılı ve onun ekibi varken bu kadar berbat olacağını sanmıyorum tasarımların.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sezon açılışı 1 Temmuz, umarım önceki 3 senede olduğu gibi kötü geçirmeyiz. Hersene sıkıntı yaşamamızın sebebidir. Ama bu sene transferlerin erken biteceğini düşünüyorum, o yüzden biraz daha umudum var. Bu arada Aykut Kocaman şampiyonlar ligi finalini izlemeye gidiyormuş hadi hayırlısı. Hayranı olduğu Dortmund'u biraz daha izlesin bakalım neler kapacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

19 Yaş Altı Milli Takımı'nın Rusya ile oynadığı maçta Salih Uçan hareketiyle alkış aldı.

Litvanya'da düzenlenecek UEFA 2013 U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen U19 Milli Takımı, Elit Tur ilk maçında Rusya'yı 2-1 yendi. Rusya'nın FC Krasnodar Academy Stadı'nda oynanan karşılaşmada ay-yıldızlı ekibin gollerini 74 ve 82. dakikalarda Ahmet Yılmaz Çalık atarken, Rusya'nın golünü ise 19. dakikada penaltıdan Vladislav Ovsyannikov kaydetti.

Bu arada, Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan'ın fair-play'lik hareketi maça damgasını vurdu. Sakatlık geçiren bir Rus futbolcunun saha kenarına alınması için Salih Uçan yardımcı oldu. Fenerbahçeli milli futbolcunun, sağlık görevlisiyle birlikte rakibini omuzlayarak sahaya çıkarması uzun süre alkışlandı. Bu fotoğrafı Fenerbahçe Kulübü, resmi twitter hareketinden de paylaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit : yukarıdaki mesaj aynısıymış görmedim.

Salih gerçekten kocaman karakterli bir çocuk. Adam olacak büyük adam hem de.
    Last edited by anil luque : 23.Mayıs.2013 at 22:48

Geliyor geliyor .

U19 kaptanı kim ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Geliyor geliyor .

U19 kaptanı kim ?
    okay sanırım

https://twitter.com/Okayokuslu/statu...332290/photo/1

burda 8 numarada gözüküyo 8 numarayıda okay giyiyo

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=18114

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

fotoda da pazuband okayda zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih, Okay Yokuşlu ve Hakan Çalhanoğlu.

32-33 yaşına gelen Selçuk'la 2 yıllık sözleşme imzalayıp yıllık 1 milyon €'ya yakın parayı vereceğine al şu 2 çocuğu da 10 sene o ortasaha ile kök söktür ama nerde ? Selçuk gibi bir Wonderkid varken.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan yine sakat sakat oynamış beyler Kendisini görsem soracağım ilk şey, ozaman neden bu kadar sık sakatlanıyorsun olurdu

http://www.goal.com/tr/news/232/spor...s&ICID=HP_BN_4

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan'ı çok zorluyoruz. Alternatifi yok adamın. Hemen hemen her maçta oynuyor ve çok yüksek performans gösteriyor. Bana göre Gökhan'ın değil, alternatifsiz bir kadro kuran yönetimin suçu. Bir adama bu kadar yüklenilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gökhan çok iyi olduğu için alternatifleri göze negatif anlamda çok batıyor. Orhan Şam'ı aldık Türkiye Ligi içerisinde dikkat çeken bir sağ bekti ama hiç yeterli gelmedi. Bu Orhan'ın yetersizliğinden çok Gökhan'ın harika futboluna çok alışmamızın getirisi bana kalırsa. Ya da şöyle düşünelim sol beklerimiz Ziegler ve Hasan sağ bek olsalar Gökhan'ın olmayacağı 2-3 maçta bile kimse tahammül etmez kendilerine. Ama sol tarafta ilk 11 oynayabiliyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Okan Alkan'ın gelişimini, çalışma düzenini yönlendirebilsek ve en önemlisi kendisi için neyin daha önemli olduğunun farkına varmasını sağlayabilseydik şuan hem Gökhan'ın muadili genç bir yıldızımız olmuş olurdu ve hem de Gökhan'ın üzerindeki maç yükünü azaltmasıyla ikisinden de optimum performans alınmış olurdu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Vallaha ben Ziegler'e sol bekte de tahammül edemiyorum, bence bizim ligimizde 18 takım içinde 2-3 takımda ancak oynayacak bir oyuncu. Orhan Şam gibi oyuncuları eleştirmeye kimsenin hakkı yok bence. Kusura bakmayın ama oyuncuyu 4-5 ay oynatmayıp sonra 40 bin kişlinin önüne atarsanız adam tabiki saçmalar, sürekli oynasa hadi neyse. Mesela Bekir gibi adamlar sürekli oynamalarına rağmen aynı hataları yapmakta ısrar ediyolar ama Orhan Bekir'in aldığı şansın 10'da 1'ini almadı. Benim görüşüm kadrona rotasyon oyuncusu diye aldığın adamı en kötü 4-5 maçta bir oynatmalısınki her zaman hazır beklesin.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3 ay yok diyorlar gökhan için sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeyecek dolayısıyla formu kondisyonu filan süre uzarsa çok kötü olur fenerbahçe için tabi bir de şampiyonlar ligi ön elemesi de var bu arada

Kulüp kontejyan hakkında açıklama yapmış.

Bence de sınırsız yabancı olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zamanında Fenerbahçe sınırsız olsun derken Galatasaray'lılar istemiyordu, şimdi Galatasaray'lılar yabancı sınırından dertli, Fenerbahçe iyi böyle diyor. İki tarafın da 180 derece dönüşü ibretlik.

Beyler Receple yeni sözleşme imzalanmadı mı hala ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilginç fenerbahçe alperi alamasaydi boyle demezdi ki yillardir fenerbahçede karsi cikiyordu yabanci sinirlamasina 180 derece çark etmek hiç yakismamis neyse sebebi belli açiklamaya gerek bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Zamanında Fenerbahçe sınırsız olsun derken Galatasaray'lılar istemiyordu, şimdi Galatasaray'lılar yabancı sınırından dertli, Fenerbahçe iyi böyle diyor. İki tarafın da 180 derece dönüşü ibretlik.
    bu cok normal cunku yabancilarla basi dertte olan GS. bizim acimizdan sikinti yok, hala kontenjanimiz acik sayilir. GS ise hala transfer pesinde ve elinde kullanmayacagi bir dunya yabanci var. BJK de bir donem bunu yasadi, kadroyu zor bosalttilar. son yaprak dokumu devre arasi Q7 oldu.

sartlara gore prensiplerin olusmasi gercekten de yakisiksiz ama turkiyede durum bu.

Mesaj Yetkileri