1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.
    Neye dayanarak söyledin bunu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Neye dayanarak söyledin bunu ?
    Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.
    Çıkmaz güzel kardeşim merak etme. Beşiktaş sandığınız kadar kısıtlı bir kulüp değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yavaş yavaş ? Bu sene Beşiktaş için büyük aşama idi.Borçlar yapılanmalar gözden geçirldi.Bütceden kısıldı.Bari gereksiz para harcanan yerler kapatıldı.Bazı yerlerden cıkıldı kiralık verildi.Beşiktaş bu sene."MALİ YAPISINI" komple gözden geçirdi.UEFA katılım bunun bir kanıtı.

Beşiktaş'ın kulup borcları dışında "ŞAHISLARA BORCU" coktur.Yıldırım Demirören özellikle yüksek borcları bulunmakta..

Beşiktaş hiç bir zaman Anadolu kulubü olamaz.13 Şampiyonluk ve bu kadar taraftarı olan bir kulup bir yardım cağrısı bulunsa kulup yeniden ayağa kaldırıldı.Taraftar belirli hesaplar acılırdı.Paralar yatırıldı.Ki öyle bir şey olmasını bende cok istedim.Bir Fenerbahceli olarak bende para yardımı yapırdım.Şahısların yaptığı hatalar yüzünden bir büyük kulubün yok olmasına izin vermezdi hiç kimse.

Beşiktaş.Bu sene ve Önümüzdeki sezon "MALİ YAPISINI" incelemeye devam etmeli hala acıklar var.Sonra borçlar ödenmeye başlanmalı.

Bu sene bir adım atıldı.Seneye atılıcak cok büyük bir adam ile kulup mali yapısı düzene girer..

Devre Arası giden.6 Trilyon yakın para var.Niang,Dentinho,Gökhan Süzen hiç birinden verim alınamadı..

Keşke alınmasıydı hiç biri.6 Trilyon kasa'da kalsaydı.

Mesaj Yetkileri