Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.
Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.
Yavaş yavaş ? Bu sene Beşiktaş için büyük aşama idi.Borçlar yapılanmalar gözden geçirldi.Bütceden kısıldı.Bari gereksiz para harcanan yerler kapatıldı.Bazı yerlerden cıkıldı kiralık verildi.Beşiktaş bu sene."MALİ YAPISINI" komple gözden geçirdi.UEFA katılım bunun bir kanıtı.
Beşiktaş'ın kulup borcları dışında "ŞAHISLARA BORCU" coktur.Yıldırım Demirören özellikle yüksek borcları bulunmakta..
Beşiktaş hiç bir zaman Anadolu kulubü olamaz.13 Şampiyonluk ve bu kadar taraftarı olan bir kulup bir yardım cağrısı bulunsa kulup yeniden ayağa kaldırıldı.Taraftar belirli hesaplar acılırdı.Paralar yatırıldı.Ki öyle bir şey olmasını bende cok istedim.Bir Fenerbahceli olarak bende para yardımı yapırdım.Şahısların yaptığı hatalar yüzünden bir büyük kulubün yok olmasına izin vermezdi hiç kimse.
Beşiktaş.Bu sene ve Önümüzdeki sezon "MALİ YAPISINI" incelemeye devam etmeli hala acıklar var.Sonra borçlar ödenmeye başlanmalı.
Bu sene bir adım atıldı.Seneye atılıcak cok büyük bir adam ile kulup mali yapısı düzene girer..
Devre Arası giden.6 Trilyon yakın para var.Niang,Dentinho,Gökhan Süzen hiç birinden verim alınamadı..
Keşke alınmasıydı hiç biri.6 Trilyon kasa'da kalsaydı.