Originally Posted by
europeanconquer
Ünal Aysal zaten kendi adamları,lise Galatasaray'ın geleneğidir ve hep öyle kalacak.Ortada bir sorun olduğu aşikar ancak bu durumda Ünal Aysal'ın en az 3 yıl daha görevde kalması gerekiyor ondan sonra ''biz artık olduk,kişilere bağlı kalmadan kurumsallaştık'' diyebilelim.
Spekülasyonlara inanmıyorum ben,ortada olan durum çok abartılıyor,tıpkı Ünal Aysal-Fatih Terim arasında sıkıntı var dediklerinde olduğu gibi.
Zaten röportajında;
''Benim yerime en uygun isimi görürsem,önüne geçmek haddime değil,üstelik yardımcı bile olurum ama uygun birisiz çıkmazsa Galatasaray'ı yarı yolda bırakmam''
demiş.Aday olmama ihtimali yok Aysal'ın,ayrıca Adnan Polat'a şirketi kurdurdular ne yahu adam 3 yıl boyu başkanlık yaptı,şirket 3 yılda mı kuruluyor ? O kadar vizyonsuz bir adamdı ki ''Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz'' diyecek kadar da yüzsüzdü,iyi ki kurtulduk.Stad mevzusunda Adnan Polat'ın hiç bir emeği yok,Özhan Canaydın ile karşılaştırırsak.Özhan Canaydın,göreve geldi ve gidene kadar stad için kendini yırttı ve sonunda Aralık 2007'de stadın temelinin atmasıyla 6 yıl sürecek başkanlığının da sonu geldi.