yobo dayı ve kangal fb tv de
Bravo Kangal.
Yobo tokatı attı kaçtı çok iyiydi![]()
![]()
Bugün real Madrid'in attığı iddia edilen tebrik faxını Galatasaray taraftarları atmış diolla. Sizcede çok saçma ve komik değil mi? Klüb bi araştırır ya![]()
Bunu da kim söyledi? Fax ın geldiği adres numara felan bellidir.
Numara İstanbul numarasıymış, resimler dolanıyor ortalıkta. Mobildeyim çok ayrıntıya giremiyorum ama sizcede real Madrid'in Türkiye kupasını kutlaması abes değil mi?
Belge dedikleri şeyi iki dakika da hepimizin yapacağı türden birşey.Şöyle de birşey var : http://www.samanyoluhaber.com/spor/F...-atagi/986896/ Aziz Yıldırım ile Perez'in arası iyi bunu biliyoruz.
Ben de şöyle bir şey gördüm
http://www.en.partizan.rs/50227-flor...ongratulating/
Herhalde Partizan'ı da kandırmış olamazlar veya bunu kullanıp Fenerbahçe'yi kandırma yoluna gitmiş olabilirler.
...
Switchboard +34 91 453 29 00
General Management +34 91 453 29 02
International Cooperation +34 91 453 29 04 / +34 91 453 29 00
Collaborating Member +34 91 453 29 08
Sports Academies +34 91 453 29 09/ 00 /05
Communication & Events [email protected]
Summer Camp +34 91 129 11 01
Businesses / Communication +34 91 453 29 03
Social / Assistance +34 91 453 29 07
Administration +34 91 453 29 11
Heritage Centre +34 91 453 29 13
Fax +34 91 453 29 06
E-mail [email protected].
Address C.C. La Esquina del Bernabéu
Concha Espina ,1
28036 Madrid
Real Madrid fax numarası burada yazıyor belgedeki ile farklı tabi belge gerçek ise
Bu sosyal medya yalnız çok acayip bişe. Olay bazı yabancı internet sitelerinde haber oldu.
Bu arada gençler ben İspanya'da yaşadım 1 yıl erasmus sayesinde, Fax ile bi iş yapıldığını görmedim kendi okulumdan bile herşey maille ilerliyodu okulda Fax aleti yoktu. Fax kültürleri yok .
...
yahu partizanada kızılyıldız mı atmış
Yahu Real Madrid niye Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutlayacak yahu.O belge gelmiş belli resmi sitede TV'de yayınlandığına göre ama gönderen Real Madrid klübü değil anlaşılan![]()
meirelesin konseri var fb tv de.
Miereles hahahahaha![]()
Fenerbahce sandığınız gibi küçük bir kulup değil.Kutlar Kutlamaz.Belki oyununu beğeniyordu avrupa'da..Belki özel bir nedeni vardır.
İllaki kulubün numarasından yollayacak değil ya.Başkanların ve şirket sahiplerin "HUSİSİ" numarları vardır.Ve "REAL MADRİD" kulubü kutlamamış."BAŞKANI" kutlamış.
milletin işi gücü yok trollük peşinde. bu fax gerçektir aksini düşünemiyorum.
atan adam video vs çekerdi her türlü, geçmişte bu tarz girişimlerin hep videosu vardır. bunda yok mesela. kimin ne yaptığı da belli değil biri taş attı kuyuya millet eğleniyo.
ufacık ihtimal de gerçek olup, bu klup bu faxın gerçekliğinden emin olmadan bunu yayınladıysa rezaletin daniskasıdır, resmi siteyi falan kapasınlar öyle bir halde.
Galatasaraylılar sazan avi yapmak isterken,kendileri oltaya geldi.Az önce onlarcasını gördüm,rezil olduk yazanları![]()
Real Madrid Avrupada kendi lig ve kupalarında şampiyon olan takımlara tebrik mesajı yolluyor. Otomatik sistemleri olduğunu duymuştum. Başkanın kendisi yazmıyor yani o tebrik yazısını. Üstelik Real Madrid kulübü resmi facebook sayfasında her sene önemli günlerde Türkiye'nin bayramlarını felanda tebrik ediyor. Ha şu var. Sadece Türk kullanıcıları seçerek mesajı yayınlıyorlar ve Facebook'u Türkçe kullananlar Real'in mesajını görüyorlar. Yani çıkıpta Bu Real niye bizim bayramımızı tebrik edecekmişki canım gibi bir mantık yürütemezsiniz. Zaten bizzat şahit oldum defalarca mesaj olayına felan...
Bir çok kulübe yollanıyor. Sanırsam bu mesajı kulübün yayınlayıp yayınlamaması ile alakalı bir durum. Partizan ve F.Bahçe bana göre gereksiz şekilde bu mesajı kamuoyu ile paylaşmışlar.
Football is simple,but Football Manager is not
............................
Vay arkadas Sefa "Reis" neymis öyle