Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

cavani ye bak 2 atmadan geçmiyo

Cavani'ye bak sen

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    o ne la heriflerin kaleye şutu yok millette vicdan da kalmamış arkadaş
    İnanmayacaksın ama yedeklerle çıktım, gerçi yedeklerimiz Walcott, Xabi Alonso falan Adamlar gelip ortasahadan da şut çekemiyorlarsa diyecek sözüm yok

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    cavani ye bak 2 atmadan geçmiyo
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Cavani'ye bak sen
    Başta Komple Forvet oynatıyordum, çok etkisiz oluyordu. Görevini değiştirince de taktik başarısız oluyordu. Ben de dizilişle oynamadan oyun anlayışımızı biraz değiştirdim Cavani'yi de Yaratıcı Forvet yaptım, yanındaki oyuncular oyunca çok etkin katkı yapınca Cavani sıralamaya başladı golleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Capital One Cup 3.Tur

Kuzey Londra Derbisinde Galip Arsenal

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig 8. Hafta

Kupaydı, milli takımdı, sakatlıktı, yorgunluktu derken birçok as oyuncumuzdan yoksun çıktık maça. Yedeklere güvenim tamdı ama bir türlü etkin bir oyun oynayamadık. Şansa ceza sahası içinde Wilshere'in önüne düştü top, o da golü attı. Sonrasında madem oynayamıyoruz, oynatmayalım da dedik ve skoru korumayı başardık. Deplasmanda yine kötü oynayıp yenilmedik

Premier Lig Puan Tablosu

Komşu Tottenham'ın bir kıyak geçip Manchester United'ı yenmesi sonucu 8 hafta sonunda ilk kez liderlik koltuğuna oturduk. 20 golle ligin en çok gol atan takımı durumundayız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Deplasman alışkanlığımızı bozmuyoruz ve kötü oynamamıza rağmen bizi memnun eden bir skorla maçtan ayrlıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cavani takımın uğuru olmuş resmen. O susunca maç kazanmak zorlaşıyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Cavani takımın uğuru olmuş resmen. O susunca maç kazanmak zorlaşıyor.
    Güzel tespit, adam zaten 16 maçta 14 gol 5 asistle oynamış. Onun formsuz olduğu günlerde kolay kolay rakip kaleye gidemiyoruz.

Capital One Cup 4. Tur

Böylesine bir kadroya sahip olunca insan tüm kupalar için sonuna kadar mücadele etmek istiyor ama deplasman maçlarındaki formsuzluğumuz bize pahalıya patladı ve kupa mücadelesinden elendik.

Premier Lig 9. Hafta

Belki de uzun süredir deplasmanda oynadığımız en iyi futbolu oynadık ama yine de yeterli olmadı. Chelsea haftalardır deplasmanda kötü oynayıp kazanan takımımıza cezayı kesti.

Premier Lig 10. Hafta

İçerde ve dışarda yaptığımız maçlar adeta beyaz ve siyah gibi geçiyor. Ev kuşu mudur bu oyuncular nedir anlamadım

Premier Lig 11. Hafta

İlk yarı işler çok güzeldi 2 farklı öndeydik ve rakibe fazla pozisyon şansı vermiyorduk. Böyle olunca ben de takım konuşmasını yapıp kahvaltı yapmaya gittim, döndüğümde bir baktım ki maç berabere bitmiş.

Deplasman grafiğimizi kesinlikle yükseltmemiz lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne rahat adamsın ya kahvaltıya gitmiş Bende senin gibiydim akhisar ve manisayla 2-0dan berabere kalınca bal ligi takımıda olsa maçı genişletilmiş izlemeye devam ediyom

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Southampton maçında olan olay bana da çok oldu hocam, Capital One Cup'ı boşver diğer kupaların yanında pek değeri yok onun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Roma Bitmiş.

Eski takımımın durumuna bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim Roma o kadar yıldız oyuncuya rağmen on altıncı. İçim bir kötü oldu, içim bir buruldu. Ben gidince Zola'yı getirmişlerdi onu da kovup, Delio Rossi'yi getirmişler. Umarım toparlanırlar, toparlanamazlar bir şekilde küme düşerlerse feda deyip Roma'ya gideriz

1860 Münih ise hala Bundesliga'da kalma başarısı gösteriyor ve şu an onuncular. Kolay kolay küme düşeceklerini sanmıyorum, yetenekli gençler büyümüş adam olmuşlardır. Bir gün oraya da geri dönebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne rahat adamsın ya kahvaltıya gitmiş Bende senin gibiydim akhisar ve manisayla 2-0dan berabere kalınca bal ligi takımıda olsa maçı genişletilmiş izlemeye devam ediyom
    Kahvaltı da mı etmiyaah Sağ bek Nagatomo'yu çıkarıp stoper Prestia'yı koymuştum yerine. Kesin ondan oldu adam 5.8 derece ile bitirmiş maçı. Hayır zaten bizde bu deplasman fobisiyle ben bilgisayar başında olup değişiklik falan yapsam kesin yenilirdik

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Southampton maçında olan olay bana da çok oldu hocam, Capital One Cup'ı boşver diğer kupaların yanında pek değeri yok onun.
    Sen de haklısın tabii ki ama Tottenham'ı o kadar uğraşıp penaltılarda yendikten sonra Stoke'a 3 - 0 yenilip elenmek sinir bozucu oluyor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

roma nın hali içler acısı stadda herkes seni istiyodur şimdi kesin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

roma nın hali içler acısı stadda herkes seni istiyodur şimdi kesin
    Bence o oyuncular bir şekilde sorumluluk alırlar ve Roma bu durumdan sıyrılır. Ordaki kadro burda kurduğum kadroyla yarışacak belki de daha iyi bir kadroydu ama adamlar Tabanou'yu satılığa çıkardılar, Balzaretti ile sözleşme yenilemediler falan ne diyebilirim ki

Son maçlar öncesinde biz 1. olarak çıkmayı garantiliyoruz. Leverkusen ise gruptan çıkan diğer takım oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

inş bu sene bizede nasib olacak clde gruplardan çıkmak hücum hattı jovetic-fierro defans hattı sezer özmen efe halil nasıl bi takımız ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig 12. Hafta

Premier Lig 13. Hafta

Premier Lig 14. Hafta

Premier Lig 15. Hafta

Evimizde rahat rahat kazanabiliyoruz. Yavaş yavaş deplasmanda da iyi oynamaya başladık, sürekli olarak taktikte yeni şeyler deniyorum. Crystal Palace'a karşı ilk kez bir deplasmanda sırtımı yaslayıp rahat rahat izledim maçı.

Blackburn maçında tekrar zorlandık ama, olacak olacak, Premer Lig'de normal şeyler bunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

inş bu sene bizede nasib olacak clde gruplardan çıkmak hücum hattı jovetic-fierro defans hattı sezer özmen efe halil nasıl bi takımız ya
    Transfer bütçesini alıp Avrupa'daki maçlarına üst oynayacağım, basketbol maçı gibi bitecekler

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

puan durumunu koymuyacak mısın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

puan durumunu koymuyacak mısın
    Önemli 2 maçı yaptıktan sonra paylaşırım demiştim

Topçular Topları Gönderdi

Premier Lig 16. Hafta

Jose'yi şaşırtma adına sezon başından beri şaşmadığım 4-2-3-1 taktiğimi 4-4-1-1'e çevirdim. Bunda Hulk'un sakatlığı ve Wilshere'in cezasının da bir etkisi vardı. Kornerden bulduğumuz golden sonra kapandık. Cavani arkaya sarkıp De Gea'yı avladı ve farkı 2'ye çıkardı. Bundan sonra 10 oyuncuyla savunma yapmaya başladık ve Manchester'ın bizi yakalamasına izin vermedik.

Premier Lig 17. Hafta

Rahat bir oyunla Liverpool'a yüz kızartıcı mağlubiyeti tattırdık.

Arsenal Arsenal Arsenal!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Cavani 30-35 gol arası bir gol sayısıyla kral olur hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligde arayı açmışız baya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Cavani 30-35 gol arası bir gol sayısıyla kral olur hocam.
    Şu an 21 maçta 17 golü var. Bu gidişle 30'u rahat bir şekilde bulur gibi görünüyor

ligde arayı açmışız baya
    4 Puan Premier Lig'te çok önemli bir fark değil, her an her maçta herşey olabiliyor. Ama yeni transferlerle kadromuzu daha da güçlendirip liderliği korumaya devam etmek istiyoruz.

İtalya Unutmamış - Ayrılmamdan 6 ay sonra ödül verdiler

1. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Yine geçen sene Roma'da olduğu gibi Real Madrid ile eşleştik. Bu sefer daha güçlü bir kadroya sahibiz, elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ımın da eşleşmesi zorlu olmuş.

Galatasaray Real Madrid'in grubundan lider olarak çıkmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig 18. Hafta

Premier Lig 19. Hafta

Premier Lig 20. Hafta

Premier Lig 21. Hafta

Kuzey Londra derbisinde bu sefer kazanamadık ve 1 puana razı olduk. Yenilmezlik serimizi devam ettirdik ve ikinci Tottenham ile aradaki 4 puanlık farkı koruduk. Eski dost Swansea'yi bu sefer daha mütevazı bir skorla mağlup ettik

Transferin ilk günü de hareketli geçti 3 oyuncuyla yollarımızı ayırıp 1 oyuncuyu kadromuza kattık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mauricio Isla -> Everton 11.25 M€

Şilili oyuncuyu zaman zaman sağ bekte zaman zaman orta sahada denememe rağmen memnun kalmadım ve oyuncuyu iyi bir ücret karşılığında Everton'a sattık.

Olivier Giroud -> AS Monaco FC 7.5M€

Fransız golcü Cavani'den forma şansı bulamıyordu, ayrıca Walcott ve Chamberlain gibi oyuncuları da forvet rotasyonunda şans buluyorlardı. Giroud'nun forma şansı bulması çok zordu, biz de sattık.

Ashley Young -> Ipswich 2M€

Daha ofansif orta saha hattında Arda, Cazorla ve Chamberlain gibi oyuncular ilk 11 şansı bulamazken Ashley Young'u kadroda tutmanın anlamı yoktu ve maaşı hatırı sayılır derecede yüksekti. Ucuza sattık.

Arsenal Yıldız Transferine Devam ediyor.

Barcelona ->
    Mascherano 8.5 M€

Tam bir görev adamı transfer ettik. Stoper oynar, ön libero oynar, orta saha oynar, sağ bek oynar. Taraftar da ünlü isim transferlerine devam etmemizden memnun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Federasyon Kupası 3. Tur

Yedek ağırlıklı bir kadroyla rahat bir galibiyet aldık.

4. Turdaki rakibimiz Crystal Palace

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Schalke 04 -> Julian Draxler 27.5M€

Bu transferle bir nevi kumar oynadık. Göle maya çaldık, tuttu tuttu, tutmadı bir soda açar işimize bakarız.

Bir oyuncunun daha peşindeyim, o transferi yaparsak bir oyuncu daha transfer edeceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

transferler çok çok iyi lig+şl istiyozzz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Chivas -> Jorge Enriquez 8.5 M€

Getafe -> Vito Mannone 0.85 M€

Marchetti'yi Londra'da bir ev parası + ligde ikinci Newcastle maçı karşılığı Newcastle'a satınca Mannone'yi aldık. Böyle bir hamleyi, İngiltere'de yetmişmiş oyuncu sınırına takılmamak için yaptık.
    Last edited by 3842 : 25.Mayıs.2013 at 11:22

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Premier Lig 22. Hafta

Premier Lig 23. Hafta

Premier Lig 24. Hafta

Premier Lig 25. Hafta

Yenilmezlik serimizi sona vardıran bizi liderlik koltuğundan eden takım Manchester City oldu.

Premier Lig Puan Tablosu

Federasyon Kupası 4. Tur

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Başarılar çok sürükleyici olmuş okumaya başladığım gibi bitirdim bu arada tothennam'ın kadrosu nasıl çok merak ettim

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri