Sayfa 799 / 896 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849 ... SonSon
23,941 ile 23,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Emenike konusunda bizi timsaha getiriyorlar gibi geliyor bana. Bu adam Türkiye'de oynarken de hatırlayın sürekli sakatlanırdı. Hatta sakat olduğu için ligin sonunu kaçırdı da şike falan dediler buna. Şimdi gitti Rusya'ya orda da sakatlanıp duruyor. Raporları temiz çıksa ne olur bu kadar sakatlandıktan sonra.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike gelmez umarım, sezonda en kötü 10 maç kaırır ve takımda zaten Sow var Afrikalı, diğer forvet te Afrikalı olursa perişan oluruz. Afrika kupası korkulu rüyamız olur. Umarım daha akıllı bir politika izler ve Avrupalı bir forvet alırız veya Güney Amerikalı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Afrika kupasında yeni düzenleme yapıldı diye biliyorum. Artık her sene yapılmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belhanda transferi sezon sonuna kaldı diyorlardı ne oldu o iş ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Afrika kupasında yeni düzenleme yapıldı diye biliyorum. Artık her sene yapılmayacak.

yok hala yapilmadi bi duzenleme 2015"deymis ancak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

[YOUTUBE="rP0XY6NXTuY"]Emenike geldi[/YOUTUBE]
    Ah ah , Emenike geliyor. Alex , Niang takımda. Cris'in saçlar kısa. Guiza , Uğur , Samet takımda. Kocaman , Emenike ve Sezer'i görünce yüzü gülüyor. hey gidi. Bilica bile var
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    [YOUTUBE="rP0XY6NXTuY"]Emenike geldi[/YOUTUBE]
    Ah ah , Emenike geliyor. Alex , Niang takımda. Cris'in saçlar kısa. Guiza , Uğur , Samet takımda. Kocaman , Emenike ve Sezer'i görünce yüzü gülüyor. hey gidi. Bilica bile var
    guiza da var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Guiza , Uğur , Samet takımda dedim ya
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

görmedim ya =) guiza ya özledim valla şaka maka seviyodum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aykut Kocaman futbol direktörü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Aykut Kocaman futbol direktörü.
    Hala öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Twitter'da yazanlar var. PSV'nin Belçika'lı oyuncusu Dries Mertens için 8.5 M€ karşılığında teklif yapılmış. hatta Stoch + para teklifini yazanlar var. PSV bu fiyata Mertens'i satar mı hiç sanmıyorum ama FB Mertens'i alabilirse harbi mevzu olur. Stoch'un savunma yapan versiyonu. Tam Aykut Kocaman'ın aradığı stil kanat oyuncusu. Hollanda ligini sıkı takip ederim. PSV'nin kilit oyuncularından Mertens.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mertens de fizik olarak stochla cok benzer yapida, oyun stilleri de benziyor. 8m + stoch fazla olur bence. para kismi dusmesi lazim stoch verilirse.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

mertens bence bildiğin stoch hollanda liginde istatistiklerini ben umursamam. fizik olarak bu ligde iş yapabilecek kapasitede değil. hele de bizim gibi rakipleri %80 kapanan takımlara karşı oynayacaksa. kontra atak futbolu oynayan takımlarda iş yapar benim görüşüm.

bize daha fiziksel olarak güçlü bir hucümcu lazım. bastos ismi çıkıyordu kesildi. keşke o olsa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

El Nino haberleri devam ediyor hala...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch + para fazla olur gerçekten. Hollanda Ligi zaten bol gollü geçiyor, istatistikler yanıltıcı olabilir. Bizim ligimizde fizik gücüne dayalı olduğu için oynaması zor olabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Benim anlamadığım nokta var, bizim kulübümüz yabancı sınırlaması değişmesin diyor; ama durmadan yabancı almak için çaba gösteriyorlar. Pardon ama nereye kayıt ettireceksiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim kulüp hep yabancı sınırlamasının kalkmasını savundu , acaba değişmesin dediği yeni gelecek olan 5 olmasın da , şu anki haliyle devam etsin mi ? açıklamayı okumadım , bilgilendirir misiniz?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen sene başında 3 senelik yabancı sınırı açıklandı ve kimse ağzını açıp birşey demedi. FB yabancı sınırlamasına göre Hasan Ali, Mehmet Topal, Egemen gibi oyuncuları transfer etti. Bu sene de yabancı sınırı yüzünden Alper'e gereğinden fazla para vererek aldı. Yabancı sınırının kalkmasına karşı olmaları gayet normal. Daha önceki senelerle bu sene arasında fark var çünkü bu durumu geçen seneden beri biliyoduk. Bizimkiler sadece geçen sene başında açıklanan durumun değişmesine karşı olduklarını söylüyor, gayet haklı bir şekilde.

Ama şunu da söylemek lazım GS kulübü en başından bu TFF yönetimine karşı olduğu için her icraaatına da karşı olması gayet normal ortada yanlış bir durum görmüyorum ben. Ben 2 kulübün de haklı olduğunu düşünüyorum. Burada tek suçlu sırf başkan olmak için Anadolu kulüpleriinin emri altına giren Federasyon başkanıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben cok seyi kacirmisim ya fener yabanci sinirinin kalkmasina mi karsi cikti? eger öyleyse vah aziz yildirimin haline yillardir yabanci siniri kalkmali diyen adam birden bire cark mi etti yani...

birde mertens icin 8 milyon euro + Stoch yilin kazigi olur Laziodan Candreva'yi alsalar ya bi ara adi bizimle anilmisti Lazio maclarinda cok begendim ben o adami savunma yönüde gayet iyi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe yabancı sınırı kalkmasın demedi , yabancı sınırı kaldırılmadan önce bilgilendirilmeliyiz , biz bu sezonki planımızı ona göre yaptık dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçe yabancı sınırı kalkmasın demedi , yabancı sınırı kaldırılmadan önce bilgilendirilmeliyiz , biz bu sezonki planımızı ona göre yaptık dedi.
    ayni manaya geliyor ama.. sirf gs sampiyon oldu diye aziz yildirimi korku sarmis olabilir.. yapialcak yabanci transferlerde gs feneri geride birakabilir düsüncesiyle... nede olsa galatasarayin kasasina bu sezon bizden daha cok para girdi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Zırt pırt kural değişmez,bir sezon öyle bir sezon böyle.Niye kalksın kural durduk yere?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ayni manaya geliyor ama.. sirf gs sampiyon oldu diye aziz yildirimi korku sarmis olabilir.. yapialcak yabanci transferlerde gs feneri geride birakabilir düsüncesiyle... nede olsa galatasarayin kasasina bu sezon bizden daha cok para girdi
    ya da sizde gereksiz bir aziz yıldırım fobisi var olabilir. Yazdıklarınız bunu gösteriyor.

Bu arada Mertens iyi bir oyuncu Stoch'tan da iyi bir oyuncu. Psv'de leblebi gibi gol atıyor. Psv'de büyük takım yani attığı gollerin açık alanla alakası yok ama bize uygun değil. Aykut Kocaman'ın 3 forvetli,forvetlerin yer değiştirerek oynadığı sistemini bozmaması gerektiğini düşünüyorum ben. O yüzden forvet almalı kanat almak yerine.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bende aziz yildirim fobisi yok aziz yildirimi hepimiz az cok taniyoruz ne mal oldugunu biliyoruz.. adam baskan oldugundan beri 2 konuya önem veriyor 1. havuz geliri 2. yabanci siniri simdi ne olduda ters tepti? planlarimizi ona göre yaptik felan hikaye.. finansal durumla alakali daha cok bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bende aziz yildirim fobisi yok aziz yildirimi hepimiz az cok taniyoruz ne mal oldugunu biliyoruz.. adam baskan oldugundan beri 2 konuya önem veriyor 1. havuz geliri 2. yabanci siniri simdi ne olduda ters tepti? planlarimizi ona göre yaptik felan hikaye.. finansal durumla alakali daha cok bence.
    Finansal durumla ne alakası var, Alper'e 6,5 milyon vermişiz. O paraya Avrupa'dan birsürü topçu alırsın. FB'nin maddi durumu konuşullduğu kadar kötü değil, her lafa inanmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon kural falan değişmemişti sadece değiştirmeyi düşünüyoruz dediler kulüplere sormadan kafalarına göre nasıl kural değiştiriyolar ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Geçen sezon kural falan değişmemişti sadece değiştirmeyi düşünüyoruz dediler kulüplere sormadan kafalarına göre nasıl kural değiştiriyolar ?
    Düşünyoruz demediler, direk değiştirdik dediler. Geçen sene başında Demirören Federasyon başkanı olduğunda açıklama yaptı ve yabancı sınırını değiştirdik dedi. Şu anki durum geçen sene başında belliydi zaten, yoksa son zamanlarda çıkan bir açıklama duydun mu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şuan elinde yabancı şişkinliği olan kulüp Galatasaray. Fenerbahçe şuanki sisteme göre transferlerini yapıyor, Galatasaray ise hala yabancı oyuncuların peşinde. Yabancı sayısı düşürüleceği açıklanmasına rağmen Galatasaray'da böyle bir sıkıntı var diye serbest bırakılırsa çifte standarta girer bu. Fenerbahçe'nin bu konudaki derdi bu.

Planlamayı kısıtlı yabancıya göre yapıp rakip takımda fazla yabancı var diye sınırlama kalkarsa her takımın vereceği tepki bu olur zaten.

Fenerbahçe Alper'e sırf Türk diye 6,5M + 2 oyuncu vermiş. Bırakın da bu konuda gözdağı vermeye hakkı olsun

Yabancı sınırına ben de karşıyım bunu da belirteyim. Ama şu ortamda sınırı kaldırmak, bir takımı kayırmak olur başka birşey değil.

Nesil
    2006

Fenerbahçe şimdide Cenk Tosun ile anlaştığını duyurdu, açık ve net Fenerbahçe bu sezon Krasiç, Stoch ile yollarını ayırmadan yabancı oyuncu alamayacak. Cenk Tosun umarım yıllar sonra bulduğumuz en iyi yerli golcü olur.

Bu arada edilen sitem durmadan kural değiştirilmez biz planlarımızı şuanki kurallara göre yaptık, bu nedenle değişmesini istemiyoruz şeklinde idi.

Mesaj Yetkileri