Delgado şu ana kadar bir tek GS Süper Kupa maçında oynadı. Neden Delgado'nun eksikliği hissedilsin? Delgado süper mi? Veya uzun zamandır BJK'de mi oynuyor? Bunlar tamamen bahane...

Fenerbahçe dün Appiah ve diğer yabancılarının olmamasına rağmen mücadele etti ve oynadı.

Bir kişi kadroda yok diye maç mı kaybedilir? Delgado mu maçın kaderini değiştirecek, çıkıp 2 tane gol atacak, defansın açıklarını mı kapatacak?

Futbol takım oyunudur! Delgado dışındaki 10 kişi bir şey yapamıyorsa, kimse bahane aramasın Delgado yok diye. Adamı bir tek Süper Kupa maçında izleyip de "eksikliğini hissettik" demeyi de çok saçma buluyorum. Aynı şekilde GS'liler "Carrusca'nın eksikliğini hissetik" ve TS'liler "Marcelinho'nun yokluğunu hissettik" deselerdi de, aynı cevabı verirdim. Yeni transferin, özellikle de ilk maç için eksikliği olmaz. Bunu bana gelip 10. hafta söylersiniz "Delgado'nun yokluğunu hissettik, yenildik" diye, ama ilk hafta söylenmesini saçma buluyorum.

Lige 10. haftada havlu atacak gibi duruyor gene Beşiktaş. Baki Mercimek, İ.Toraman gibi isimlerle olmaz şampiyonluk gelmez. Forvette FB'nin kovduğu Nobre ile de gol bulamaz BJK. G.Güleç - Bobo'yu oynatırım Tigana'nın yerinde olsam. Geçen seneki gibi Tümer ve Sergen gibi maçın kaderini her an değiştirebilecek adamlar da bu sene yok.

BJK'yi Süper Kupa maçında da beğenmemiştim, bu maçta da beğenmedim. Hazırlık maçlarında zaten hayal kırıklığı yarattı. Yine kötü bir sezon yaşayacaklarmış gibi geliyor.