Quote Originally Posted by resoag View Post
Kesinlikle tatmin edici transferler yaptık daha tam anlamıyla bitmedi ama biraz ip ucu vereyim ,
Q.P.R olarak ara transferde Belçikalı Stoper Toby'den sonra , iki tane daha üst düzey Hollanda milli takım forması giyen oyuncuyu kadromuza kattık , Fierro'nun memleketinden çok iyi bir ön libero aldık , çok çok iyi bir ingiliz orta saha aldık , Shouthampton ise İspanya milli takım forması giyen üst düzey bir kaleciyi aldı , Chelsea'den üst düzey bir orta saha aldı , akşam güncelleriz ben 1-2 rütuş yapıp transferi kapatıcam , tek eksiğim üst düzey bir orta saha merkez , öneriniz varsa alabilirim , paramız var ,[/b]
Ganso veya Pastore olabilir bu arada iki takım içinde ciddi anlamda geleceğin yıldızı olan Ezequiel Cirigliano öneririm DOS-OOS[/quote]

Ganso ile ilgilenicektim , ama çok sakatlık geçirmiş , şu önerdiğin Ezequeil 'e bakıcam , ama bana üst düzey , orta saha lazım , Zenit'te oynayan Axel Vitsel yada Shaktar 'dan Fernandinho , ikisinden birini almaya çalışıcam , eğer senin önerdiğin oyuncu bu düzeyse direk onu alırım

Quote Originally Posted by reys111 View Post
Transferler süper olucak galiba inş sizi kurtarırlar bazen en iyi oyuncular bile kötü çıkabiliyor

Ben Q.P.R 'nin çehresini değiştiricek isimler diye düşünüyorum , bu yıl 4 kupa'da oynuyucaz Epl , AL , Lig kupası ve FA Cup 2 kaliteli takımla mücade etmeyi düşünüyorum ayrıca yaz transfer döneminde çok önemli bir kazık yedim , Toby gelince Shawcross'u kulüplere önerdim 30 Mn euro'ya ,ama maalesef oyuncunun serbest kalma maddesi varmış aldığımız fiyata Liverpool'a gitti en azından peşin olarak gitti , Southampton 48 ay ile serbest kalma maddesini kullandı ama her zaman ki gibi alamadı