Sayfa 801 / 896 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851 ... SonSon
24,001 ile 24,030 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yillik 6-7 milyon euro nedir arda icin degmez bu paralar...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam Fenerbahçe'de para varda bir oyuncu için o kadar verecek de değildir hadi o kadar para bayılacaksın,Arda'ya bayılma kardeşim.

Arda ister,istemez mevzusuna girmeyeceğim.Bu devirde her oyuncunun bir ederi vardır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tamam Fenerbahçe'de para varda bir oyuncu için o kadar verecek de değildir hadi o kadar para bayılacaksın,Arda'ya bayılma kardeşim.

Arda ister,istemez mevzusuna girmeyeceğim.Bu devirde her oyuncunun bir ederi vardır.
    6 milyon € kime verseler oynarda bu parayı Robben veya Ribery ver daha garanti transfer olsun zaten.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Arda transferine hiç ihtimal vermiyorum, hele FB'nin 6-7 milyon verme ihtimali çok komik. O paraya Robben alınır. Açıkçası Arda'nın aklı varsa Türkiye'ye dönmez, kendi taraftarı dahil adama yapmadıkları kalmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

arda'ya yıllık 7 milyon euro haberleri ayyuka çıkmaya başladı. ntvspor da yazdı.

kicker'a göre serdar taşçı'nın kulübüyle anlaşılmış.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Arda'nın Galatasaraylılığı tartışmak bence gereksiz yani bu konuda profesyonel bakacağını düşşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bende profesyonel bakamam çoğu taraftar da bakamaz arda ya. hele de o paralara gelirse kimse kabul etmez. gsden alacağı paraya gelir oynarsa belki. ama bu kadar para ile resmen para için tercih etmiş olacak ki istemeyiz.

sinan engin ortalığı karıştırma emri almış olabilir, başkanından. yoksa zaten iş ciddiye binicek olsa asla ser verir sır vermez arda ya tepki gelicek vazgeçicek falan diye..

neredeyse %100 eminim arda olayı olmaz. arda gelmez bizim klup de o parayı vermezz..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Arda'nın Galatasaraylılığı tartışmak bence gereksiz yani bu konuda profesyonel bakacağını düşşünmüyorum
    Bende Galatasaraylıyım ancak ortada 7 milyon euro gibi hiç bir Türk oyuncunun rüyasında görmeyeceği bir yıllık meblağ varsa düşünmeden giderim.Sonuçta para kazandıkları iş bu,verilen para belli bir seviyedeyse taraftarlık falan hikaye olur,geleceğini nasıl daha da iyi garantiye alırım diye düşünmesi gerekir insanın.Tabi gitmesinin istemiyorum Arda'nın orası ayrı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bende Galatasaraylıyım ancak ortada 7 milyon euro gibi hiç bir Türk oyuncunun rüyasında görmeyeceği bir yıllık meblağ varsa düşünmeden giderim.Sonuçta para kazandıkları iş bu,verilen para belli bir seviyedeyse taraftarlık falan hikaye olur,geleceğini nasıl daha da iyi garantiye alırım diye düşünmesi gerekir insanın.Tabi gitmesinin istemiyorum Arda'nın orası ayrı.
    Gerrard herhalde para için Liverpool'da kaldı...

Arda Galatasaray'a gelse dahi en az 3 milyon nakit alır bonusuyla filan bu rakam 4 e ulaşır bir de galatasaraya gelirse kariyerini galatasarayda bitirme şansı var fenerbahçeye giderse bence en fazla 4-5 sene oynar yani kariyeri bittikten sonra arkasına baktığında yaklaşık aynı parayı kazanır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Gerrard herhalde para için Liverpool'da kaldı...

Arda Galatasaray'a gelse dahi en az 3 milyon nakit alır bonusuyla filan bu rakam 4 e ulaşır bir de galatasaraya gelirse kariyerini galatasarayda bitirme şansı var fenerbahçeye giderse bence en fazla 4-5 sene oynar yani kariyeri bittikten sonra arkasına baktığında yaklaşık aynı parayı kazanır
    Gerard ne alaka burada Arda'dan bahsediyoruz,herkes farklıdır.Öyle varsayımlarda da bulunmaya gerek yok,adama önermişler 7 milyon euro,daha lamı cimi yok bunun.Kararını hepimiz göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Gerard ne alaka burada Arda'dan bahsediyoruz,herkes farklıdır.Öyle varsayımlarda da bulunmaya gerek yok,adama önermişler 7 milyon euro,daha lamı cimi yok bunun.Kararını hepimiz göreceğiz.
    Gerrard ile zamanında Real Madrid çok ciddi bir şekilde ilgileniyordu ama kendisinin gitmek istememesi transferde etkili oldu

Bu arada Arda Turan'ın Madrid e giderkenki Kap açıklaması

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=164161

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Miktar bakımından kısmen haklısın ancak atladığın bir şey Arda'nın zaten yeterince iyi para kazandığı. Galatasaray'a gelirse muhtemelen 2,5-3 milyon garanti para alır minimum. Bunun maç başı parası, primi falan var ayrıca reklamlarından, sponsorluğundan yeterince para kazanıyor. Zaten paraya ihtiyacı olmadığı için rahatça geri çevirir bu parayı Arda, zaten Galatasaray'lılığını tartışmaya gerek yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Miktar bakımından kısmen haklısın ancak atladığın bir şey Arda'nın zaten yeterince iyi para kazandığı. Galatasaray'a gelirse muhtemelen 2,5-3 milyon garanti para alır minimum. Bunun maç başı parası, primi falan var ayrıca reklamlarından, sponsorluğundan yeterince para kazanıyor. Zaten paraya ihtiyacı olmadığı için rahatça geri çevirir bu parayı Arda, zaten Galatasaray'lılığını tartışmaya gerek yok.
    Arda Atletico'dan yıllık 2,5 milyon euro alıyor bunu yarısı vergiye gidiyor,aldığı net ücret 1.25m euro oluyor.

Fenerbahçe'ye gelirse 5,25m euro gibi net ücret alacak.Dediğin gibi maç başı parası,primi reklamı,sponsorluğu derken çok daha fazla kazanacak.Arda kabul eder demiyorum,etmez de demiyorum sadece olasılıkları ve kendi düşüncemi söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe yalanlamış, demekki gerçekten bir ilgi var. 7 milyon çok ütopik tabii, basının abartmasıdır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlgi olduğunu herkes zaten biliyor, 5 yıldır Aziz Yıldırm Arda'yı istiyor. Ama 7 milyon da gerçekten komik oldu . Ben futbolcu olsam, Arda gibi kaliteli futolcu olsam GS bana 7 milyon değil 4-5 milyon da verse giderim. Sonuçta Avrupa'da lig kupası kazanabileceği bir takıma gitmedikten sonra artık orada durmak çok ta önemli değil. Zaten Uefa'yı da kazanmışsın. Ama buraya gelince o aldığı parayı burnundan getirirler, onu da göze alması gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalanlandığına göre Fenerbahçe için akıllı bir transfer hamlesi,7 milyon euronun yalan olması da taraftar için transferi çekici kılıyor.Bakalım neler olacak.

Arda gelmez yahu ne işi var türkiyede

Sol bek için santos ismi geçiyor eğer bi sakatlık , kilo , form sıkıntısı yoksa geri gelsin

forvet için bence cardozo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Türkiye'ye gelirse Fener'e gelecek. Demişti dersiniz. 1-2 sene içerisinde Aziz alır onu.
    FM Gazetesi

Gelirse ama güzel olur

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hiç sevmiyorum Arda'yı umarım gelmez.Bize John Terry,Robben ve Cardozo lazım.Bu üçlünün kaçını alabilyorsak kardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fener yalanlanmış.
    Sırada bizim kapa bildirmemiş var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda yerine keşke Belhanda alınsa. Fiziği ve tekniği iyi , bana kalırsa Ardadan da yararlı olur diye düşünüyorum. Hazır gelmek istiyorken bitirelim şu işi.

Nesil
    2006

Bence basın gene havadan uçuyor, Robben, İbrahimoviç, Ribery, J.Terry gibi isimlerden bahsediliyorda yahu bu oyuncular hayatları boyunca temmuz ayında resmi maç oynamayan isimler Şampiyonlar Ligine ön elemesi mi yoksa direkt katılan takımımı tercih ederler. Ben inanmıyorum böyle transfer yapabileceğimize, Serdar Tasçı, Kerim Frei gibi isimler olabilir. Ama diğerleri abartı geliyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın alacağı para açıklanmış 2,5 milyon garanti para, maç başı belli değil hala. Artık oyunda bu adamı ikna edicez diye yırtınmaya gerek kalmadı.

Forvete SUPER MARIO GOMEZ gelecek inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda haberinin yalan olması şuan için en büyük dileğim. Arda yerinde güzel. Kalsın Atletico'dan Chelsea'ya felan gitsin. İleriye doğru hamleler yapsın. 7 milyon euro ile buraya gelirsen taraftar seni ezer. O paranın altından kalkamazsın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Barca Messi'ye 15 Milyon Euro veriyor..7 Milyon Euro'dan bahsediliyor..

Arda Messi'nin yarısı kadar oynasa..Barcada oynardı..

Yalan haber..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@erdem344
    Duyum mu aldın? yoksa isteğin mi sadece?
    @petrol_fb12
    Düz mantığına hayranım hacı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kuyt ve sow hariç bütün yabancılar için tekliflere açığız demiş aykut kocaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Spor Dünyası ‏@sporistacom şimdi YENİ GELİŞME | Fenerbahçe, Emenike için Spartak Moskova Kulübü'ne 8 milyon € + Milos Krasic'i teklif etti. (DHA)
    (/s)

Mesaj Yetkileri