söyleyin hadi maç izlemeye gidicem![]()
söyleyin hadi maç izlemeye gidicem![]()
45m € yu nerden buldun yaskor 3-2 southampton
3-3 berabere biter![]()
Salvio ise genelde alıyor hocam izini.![]()
1-1 biter![]()
Bana bu sefer Southampton alır gibi geliyor. Tahminim 2-1.(:
bence bu sefer yine qpr alır 2-1 yada 4-1
İkinizden biri 1-0 alır maçı
Olacağı belliydi, geçmiş olsun Halil hoca.![]()
Ben Aslında Oğuz'u Tutmuştum Ama Işte !!
doumbia nın özellikleri düşmüş mü?
Normalde bu oyuncuyu büyük bir keyifle eklerdim ama , büyük hatalar yaptım , geçen seneki taktikle devam etmek varken , dün gece hangi kafayla yaptıysam iki tane berbat tektik yapmışım , takmı çökertti, Denys Garmash'ı 14 Mn 'euro peşine Liverpool'a sattık , Asamoah'ı 50'ye alıp takımı kayyuma teslim etmeye hazırladık, elimde kullanaıla bilir 14-15 vardı Garmash'danda o kadar geldi 10 peşin gerisini taksitle aldımama sevinemiyom , her yıl aynı başlangıç , ama bu kez kolay rakiplere puan dağıttık
Kadro uyumumuz hazırlık maçlarında 70'lerin üstündeyken şuan %35
Mali durumumuz
Avrupa Ligi
Halil Karabulut Muhasabeci olmasına rağmen kulübü borç batağına soktu,Bir sıkıntıları olursa bana bir telefon açmaları yeter.Yarı fiyata alabilirim futbolcularını![]()
50 mi inş. karşılar man. city i psg yi geçtinizavrupadan gruptan çıkarsın ligde de toparlarsın. ama bu harcamaya arap patronun petrolü yeter mi bilmem
Southampton aldı başını gidiyor![]()
Southampton lige çok iyi baslamış, QPR ise iyi başlamamış fakat 5-0 galibiyet ile bundan sonra umarım daha iyi olur 5-0 iyi baslangıc
Salaklık yaptım ya , boşuna taktik yaptım mis gibi taktiğim vardı , toparlamaya başladık , şu var istisnasız 3 günde bir maç oymaya başladık , zaten Hoilet 3 ay Belhanda'da 1 aylık sakat
6.Hafta
2 Golüde fierro'ya yazmaları gerkiyodu , ilk yarı istediğimiz sonucu alınca 2 .yarı maçı rolantiye almaya çalıştık
newcastle maçı kötü olmuş ama seri gelir diye düşünüyorum
axel witsele o kadar para çok diye düşünüyorum hakkını verir inş