Takım hakkında pek bir şey yok malesef internette.Bu yüzden temel bir iki bilgi vereceğim.Takımımız 2000 yılında kurulmuş yeni bir takım ve bu kısa süre içinde ne 1. lige çıkabilmiş ne de bir kupa kazanabilmiş.Kendine çoğu zaman 2. ligin ortalarında yer bulmuş.
Maçlarımızı yaptığımız stadyumumuz 35.000 kişi kapasiteli Puma Rugby stadyumu.Tabi Puma Rugby yazınca google rugby ile ilgili daha çok görsel getiriyor önümüze o yüzden bizim stadyum işte bu diyebileceğim bir fotoğrafla karşılaşamadım ama Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupasında bir Hollanda maçı olabileceğini düşündüğüm fotoğrafı koyacağım.İnşallah bizim stattır
Bir kaç tane taraftar fotoğrafı paylaşmak isterdim ama bir iki tane çok küçük fotoğraf bulabildim sadece.O yüzden oyuncularımızın maç içindeki karelerini aktarmakla yetineceğim bu seferlik.
Ligimizde ise 16 takım var.Takımlar birbirleriyle ikişer maç yapıyor ve kigin sonunda 1. direk bir üst lige çıkarken 2. ve 3. takımlar üst ligin 15.si ile mini bir lig düzenliyor ve lider olan takım bir üst lige çıkmaya hak kazanıyor.
Ek olarak her takım kadrosunda 5 yabancı bulundurabiliyor ve maç kadrosunda 5 tane 23 yaş altı oyuncu bulundurma zorunluluğu var.