Merhabalar. Bugün sevinerek söylüyorum ki, dersanem yok yani tüm gün beraberiz. Aldım kitabımı kalemimi kuruldum masaya hem FM oynuyorum hem soru çözüyorum oh kebap.

@LeoN48: Evet hala 2 DMC'li sistemdeyiz. Ama iki tane kazma oynatmıyoruz o mevkide. Gerek Neustadter olsun gerek Koke olsun iyi pas yapan elemanlar. Özellikle Koke çok asist yaptı bu sene. Bayern'e gelirsek... Az sonra bir sonuç göreceksiniz, hayırlısı olsun.

--

Bundesliga 12.Hafta

Tam bir hakem faciasıydı. Önce 10 sonra 9 kişi bırakıldık. İki stoperimiz de sebepsiz yere atıldı. Buna rağmen son dakikaya kadar dayandık ama 90'da yediğimiz golle 1 puana razı olmak durumunda kaldık.
Goller: Matip 20' / Luuk de Jong 90'

Almanya Kupası 2. Tur

Hırpalayıcı bir deplasmanın ardından yine çok zor bir deplasmana çıktık. Tam 120 dakika oynadık. Takımın imanı gevredi. Ama turu geçtiğimiz için mutluyuz.
Goller: Farfan 31' 89' Rausch 57' / Milik 45+1' Kießling 47' 70'

Bundesliga 13. Hafta

Evimizde lig liderini ağırladık. Gelene geçene 3-5 atıyorlardık. Bütün ezilenlerin, mazlumların hesabını sorduk.
Goller: Matip 14' Draxler 27' Huntelaar 41' 49' / Badstuber 75'

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta Maçları

Liderlik maçıydı. İyi başladık ve iyi bitirdik. Bu maçla beraber grubu ikili averaj ile lider bitirmeyi garantiliyoruz. Takımımı tebrik ediyorum.
Goller: Farfan 42' Höwedes 54'

Bundesliga 14. Hafta

Ligin en bekleneni veremeyen takımlarından biriyle oynadık. Kolay bir maçtı bizim adımıza, ezip geçtik. Ancak bu maçta sakatlanan Neustadter'in diz kirişi koptu 2-3 ay bizimle olamayacak.
Goller: Höwedes 9' Matip 12' Kolasinac 78'

Bundesliga 15. Hafta

Ligde kalma savaşı veren Düsseldorf deplasmanındaydık bu hafta. Buralarda hava iyice soğudu. Ama şehri gezmeyi ihmal etmedik gerçekten burası baştan aşağı bir başyapıt.

Goller: Koke 9'

Bundesliga 16. Hafta

Bu hafta karşılaştığımız Frankfurt cidden çok dişli bir takımdı. Kazanmasını bildik, mutluyuz.
Goller: Kaka 28' Draxler 84' / Lanig 38'

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta Maçları

Son maçımızda İtalya'da güzel Genoa'daydık. Gayet rahat geçen maçta güzel bir galibiyet aldık ve grupları lider bitirdik. Rakibimizi beklemedeyiz.
Goller: Rausch 11' Papadopoulos 15' Sidney Sam 48' Pukki 81' 84'

Bundesliga 17. Hafta

Kabus gibi 1-0 geriye düştüğümüz maçta, geri dönmesini bildik ve ilk devreyi lider kapattık.
Goller: Farfan 52' Mujdza 79' (kk) / Schuster 28' (pen)

Almanya Kupası 3.Tur Maçları

Güçsüz rakibimizi rahat geçtik.
Goller: Matip 13' Kaka 28' 73' Sidney Sam 79'

Panorama