Hazırlık Dönemi

Hazırlık döneminde 2 tane üst ligden takımla,2 tane de düşük ligden takımla karşılaştık.Üst ligden olan takımların ikisine de direndik birini yenmeyi başardık.Yenildiğimiz maçta tanıdık bir ismi Kermit Erasmus'u durduramadık.İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

Transferlerimiz

Mali durumların sıkıntılı olmasından dolayı transfer piyasasında pek aktif olamadık ama iyi takviyeler yaptığımızı düşünüyorum.Bakalım takıma nasıl etki edecekler.

Martin Nieuwoudt

Kadromuzda bir tane kalecimiz vardı.Yedek kaleci olarak Martin ile anlaştık.

Mayisisilua Lubanzadio

Sol bek ve stopere çeşitlilik getirsin diye aldık.Bu seviyede birden fazla mevkide oynayabilen oyunculara bulunmaz nimet gözüyle baktığımdan dolayı kadromuza kattık.

Edward Malinga

Kendisini gözlemcim önerdi 4.5 yıldızı vardı baktığımda özellikleri de iyi olunca aldık ama geldiğinde 3.5 yıldıza düştü.İnşallah 4.5 yıldızlık oynar utandırmaz bizi.

Tony Tsabedze

Senenin flaş transferi olarak görüyorum Tony'i.Bu lige çok fazla bir profili var.Eğer profilinin hakkını verebilirse bir çok maçı tek başına kurtaracağından eminim.

Sırada lig öncesinde sadece bulunduğumuz ligdeki takımların katıldığı Birinci Lig Kupası maçları var.