Ümit Karan - Fernando Torres - Zlatan Ibrahimovic - Adriano - Eto'o benim ilk 5'im .
Ümit Karan - Fernando Torres - Zlatan Ibrahimovic - Adriano - Eto'o benim ilk 5'im .
kanka ben atletico madrid'deyim bi sezonda 74 gol salladım sadece torres ile. ligde 59 gol dierlerinide şampiyonlar ligi fln.Originally Posted by blax_imo_21
adriano![]()
toni luca , adriano we zigic
arkadas umit karanın neresi güclü veya verdigin cewabın konuyla ne alakası varOriginally Posted by Jaan Chayenne
![]()
Sonuna kadar Adriano....
Vincenzo L**uinta gücü 19 aerobik antremanıyla 20 yapılabilir...
bende robinho ile carlos tevez var ikiside genç ve iyi
betinho-brezilyalı
bir macta 7 gol atabiliyor.
Kesinlikle Ibrahimovic adam orta sahadan vuruyo gol oluyo.Oyunda tek korktuğum rakip Juventus Çünkü Ibrahimovicin her şutu zaten fişek gibi gidiyo adam pat pat atıyo
Nistelrooy dan cektigimi kimseden cekmedim![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
drogbaaaçok çektim bu heriften
eto'o ve adriano
tabiki tartışmasız francesco totti1 sezonda 72 golu war dahası varmı????
zlatan-torres süper oynar ya ben nedense gerçekte de oyunda da sevemedim adriano yu ve asla kadroma almam en ii olsa da.bi kere adam gerçekte çok ağır ama burda hızı 20 ben diim bak inter 2. ronaldo yu çıkarıo 2 sene sora herkes kilolu die eleştirmeye başlıcak
shevchenko&henry
adriano her yeni bi oyuna basladığımda chelsea'yı seçtiğimde adrianoyu kesin alıyorum her macta gol atıyo
İa_QuinTa---Kerlon
Sapına kadar Nistelrooy benım takımımda ve 28 mactır yenılmıyom tam dıyorum oyun kıtlendı Adamım Nistelrooy Kiliti açıyo
Ibrahimovic
İbrahimoviç,Adriano
yaw en son güncellemeyi indirdim bu yama ile ibrahimoviç çok kötü oynuyo
ben juve'yi seçmiştim ibrahimoviç-mutu-trezeguet üçlüsü 150'İ geçik gol attılar
ibrahimoviç ligde 44 golle altın ayakkabıyı aldı 21 golle şamp. liginin kralı oldu