Sezon bitmediği için maçlar - antrenmanlar - kurs yoğun bir tempoda koşuşturuyordum. Yarı profesyonel bir klüp olduğumuz için bazı günler antrenman yapmıyorduk. İşte böyle bir günde şehirde biraz dolaşmaya çıkmıştım. Hava sıcaktı, soğuk bişeyler içmek için bir cafeye oturmuştum. Biraz sonra yanıma iki genç geldi hocam bizim masaya buyurmaz mısınız ricasında bulundu. Kotka çok fazla büyük bir şehir değildi. İnsanlar birbirlerini tanıyabiliyorlardı. Zira iki senedir takımın başındaydım. Gençlerde hocam diye hitap ettiklerine göre beni tanıyorlardı ve tekliflerini geri çevirmem kabalık olurdu. Telefon ve cüzdanımı masanın üzerinden alıp onların masasına doğru yürürken İsabella'yı görmüştüm. Evet evet bu oydu arkadaşlarıyla cafeye gelmişler. Yüzümde anlamsız bir tebessüm oluşmuştu. Biraz konuştuk çocuklar tıp son sınıf öğrencileriymiş. İsabella ile tek kelime konuşmasamda hakkında ufak tefek bilgiler ediniyordum. Artık oda benim bir menejer olduğumu biliyordu. Belkide dönüm noktamız oluyordu o gün. Kursun geri kalanında muhabbetimiz gün geçtikçe artıyor kanım daha fazla ısınıyordu ona karşı. Birçok iskandinav kızı gibi oda futbolu seviyordu. Ortak noktalarımız fazlaydı bunların başında da futbol geliyordu. Sezonun geri kalan bütün maçlarında tribünde fazladan bir taraftarımız daha vardı artık. Her güzel şeyin olduğu gibi bununda sonu gelmiş, önce sezon ardından da kurs bitmişti. Artık muhabbet ediyorsun sezon yada kurs bitse ne olur yine konuşursun diyordum kendime ama buda uzun sürmüyordu. İsabella ile en son konuşmamızda bana programının bittiğini okulun son dönemini kendi ülkesinde geçirmesi gerektiğini söylüyordu. Çok üzülmüştüm diğer yandan kendimi toplayıp takımın başarısına konsantre olmam gerekiyordu zira sezonun başlamasına dört ay vardı ve biz geçtiğimiz sezonları erken açmıştık. Top başı yapma vaktiydi. Antrenmanlarda aklımın onda olmasından ötürü garip tavırlar içindeydim. Roosada bunu farketmiş bana bu sene tatil yapmadığımı biraz ülkeme gidip kafa dinlemem gerektiğini söylemişti. Bende 1 ay kadar ülkeme gitme kararı aldım