Bence yabancı gelecek,bielsa olabilir.
Bence yabancı gelecek,bielsa olabilir.
Es Es kaleye gidemiyorsa santraforsuzluğundan. Necati önde tek olmaz. Onun önündeki, yanındaki adam da Kamara olmaz. Nihu da kazma çıkınca biraz kısır takım oldular.
Ersun Yanal gelirse güzel futbol oynayacağımıza inandığımdan iyi bir nokta santrafor transferi ile takım kısmen başarılı olabilir, en azından iyi top oynarız.
Ama kulislerde kesin olarak yabancı olacak deniliyor.
Bilesa yı Fenerbahçe nin başında görmeyi çok isterim ama Aziz Yıldırım varken o adam faydalı olamaz, birbirlerini boğazlarlar. Soyunma odasına girersin giremezsin onu oynatma bunu oynat derken.
İkisi de alttan alacak adamlar değil![]()
Bülent Uygun gelirse hiç şaşırmam.
Philippe Montanier
Geçen gün birisinden duydum.Real Sociedad nasıl top oynuyor diye hayran kalmış izlerken.
Last edited by petrol_fb12 : 30.Mayıs.2013 at 00:28
Yolun açık olsun Kocaman adam , seni hiç hak etmedik. kim bilir yine ne yaptılar sana.
Sezer'in hemen sözleşmesini fesh etsinler. Adam 1 maç oynayıp 10 maç sakatlanırsa ben de oynatmam. oynadığı maçlarda iyi oynamakla olmuyor bu iş. adam sezon boyunca sakat diye yattı.
Yılmaz Vural ; hiçbir zaman büyük takım yönetemez. vizyonu yok. her boş koltukta çıkıp yalvaran beni alın diyen , alay konusu olan bir adam Fenerbahçe'yi yönetemez.
Kim gelirse gelsin o şevk kalmadı bende artık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ersun hocaya haksızlık yaptım sanki
Türk olarak tek adayım ersun yanal
Sonu Alex gibi oldu, başımızın tacı edip bir anda sildik yine.
Aykut Kocaman'ın suçu yok onun yorulduğunu ve artık bu işi yapamadığını göremeyen Başkanımızda suç yazık.
Böyle böyle simgelerimizi kaybediyoruz.
Ne olursa olsun yabancı bir teknik adam gelsin, Mustafa Denizli harici çok sıcak bakmıyorum Türk teknik adamlara.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yabancı;Lucescu,Löw,Mancini,Heycnkes
Türk;M.Denizli,Ersun Yanal
Haberler böyle
Eskişehir bütün maçlarını izledim bu sezon.Kantlardan paslaşarak cıkıp cezazı içine topu getiren bir eskişehir vardı.Eğer futbol sonuç oyunu olmasaydı Es-Es şampiyon olurdu.Her zaman cok pas yapan bir takım golü "PASLA" bulmaya çalışan bir takım.O pas orginazyonunda Orta saha'da kaptırılan bir top savunma arkasına atıldığı zaman gol oluyor.(KAYSERİ,ELAZIĞ) Hatırladığım maçlar var.Rakip takım topu orta saha'da kaptımı gol bulması cok kolay oluyor.
Aynı yazıda dikkat ettiysen ne yazmışım.
Ersun Yanal pas yaparak gol atma özelliğini bıraksaydı şampiyon olmuştu bu ligde.
[YOUTUBE="EJw_lnMxPxY"]Gol[/YOUTUBE]
Bu golü izleyerek ne demek istediğimi anlarsın.
Türk Hocalardan sadece Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesini isterdim.
Last edited by petrol_fb12 : 30.Mayıs.2013 at 01:42
Spor Toto Süper Lig'de 2012-13 sezonunu 2. bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya kazanan Fenerbahçe Basel'in Young Boys karşısında 1-0 kazanıp 69 puanla şampiyonluğunu ilan etmesiyle seri başı oldu.
Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri ise Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waragem, Atromitos/PAOK oldu.
Eğer Fenerbahçe seribaşı olmasayıd, Lyon, Zenit, PSV, Metalist veya Grasshoppers takımlarından biriyle eşleşecekti ve sarı-lacivertlilerin işi daha zor olacaktı.
Heycnkess hadi kariyerine devam etti diyelim. Türkiye'de devam etme olasılığı imkansız gibi. Artık Aziz Yıldırım devrinin bitmesi gerekiyor. Türk bir teknik adamında Aziz Yıldırım ile verimli çalışması zor olur.
en uygun aday ersun yanal. yabancılarla bir yere varamayacağını anladı artık ülke futbolu. gerek yok. hele bielsa,heycnkess intihar olur. aragones te bu adamların felsefesiyle aynı felsefedeydi. ne olduğu görüldü. ispanya dan türkiye gelen hiç bir hoca başarılı olamaz. heycnkess bayernin başında tek rakibi dortmund du. ki yönettiği takım rakibinin en büyük yıldızını tak diye alabilen takımdı. tatlı su hocalığı yapar bu saatten sonra yaparsa.
Aykut Kocamani sevmem ama bu resimdeki insanlar kadar sevinmedim gidisine.
Simdi koyun kesenler, Aziz Yildirim gittiginde ne keseceklerini merak ediyorum.
O fotograf gercekten Aykut hocanin gidisi uzerine mi cekilmis yoksa eski bi sampiyonluktan ne bileyim gecen seneki kupadan sonra falan mi cekilmis. Ben Aykut hocanin gidisi uzerine bu kadar yapilacagini dusunmuyorum, inanmak istemiyorum. Adam 106 yillik kulup tarihinde ilk defa Avrupa'da yari final gormemizi sagladi. Bu yapilanlar gercekse en hafif tabirle nankorluktur. Tekrarliyorum ben o resmin guncel olduguna inanmiyorum.
Edit: Simdi videolarini izledim de hakikaten o sebeple kesmisler kurbani. Ne diyeyim bos insanlarin yapacagi is. Sorsan kurban bayraminda kurban kesmemislerdir ordakilerin cogu. Yazik. Korkum Allah'in tokadinin olmamasi. Aykut Kocaman' i arayacagiz gibi geliyor..
Deve kesebilirler...
Aykut Kocaman şike sürecinde Fenerbahçe'ye sahip çıktı. Kulübü sahiplendi.Elinden geleni yaptı.Buraya kadar hepsi tamam fakat başarı konusunda ben sizle aynı fikirde değilim. Son 4 yılda 2 şampiyonluğu biz aldık zaten.Bir şampiyonluk Bursa aldı. Diğer Fenerbahçe şampiyonluğu ise hala sürüncemede ve "şike" iddaalarıyla anılıyor. Yani her ne kadar resmiyette Fenerbahçe şampiyon dense de Trabzonspor hala bu işi kovalıyor. 30 yıldan sonra Türkiye kupasını aldı.Bu bir seriyi sonlandırmak anlamında güzel birşey ama ülkemizde son yıllarda Türkiye Kupası genelde Anadolu takımlarının Avrupa kupalarına açılan kapısı olarak görülen ve büyükler tarafından çok da önem verilmeyen bir kulvar bence. UEFA kupasında yarı final oynamasına gelince. Grup maçlarında iyi mücadele etti ama sonraki turlarda lazio'ya kadar kolay ekipler geldi. Lazio zor bir engeldi ve geçildi. Fenerbahçe mevcut kadrosuyla oraya kadar normal şartlarda da gitmeyi hak ediyordu zaten. Bence Aykut Kocaman'ın futbol takımına kattığı hiçbir şey yok. Aksine eskiden hücum eden bir Fenerbahçe'yi artık 1 gol atınca geriye yaslanıp taraftarları kahreden bir takım haline getirdi. Dün Galatasaray'lı olarak Aykut'un gitmesine üzüldüm dediğimde arkadaşlar kızdı ama gerçekten onun kalması hep bize yaradı ve kalsaydı birkaç sene daha yarayacaktı. Aykut Kocaman T.D. olarak üstüne hiç koymadı.Hep yerinde saydı ve bence artık Fenerbahçe'de ona yeterince şans verildi. Aynı şansı Rıdvan'a vermemişlerdi mesela... Hayırlısı olsun artık.Yeni gelecek hoca ilk senede başarılı olamayabilir ama bence Fenerbahçe'nin önü az da olsa açıldı.Tam olarak açılması içinse kesinlikle başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetimin değişmesi lazım...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Alex'in kovulmasına tepki koyunca bazı "Aykut Hocacılar" olabilir gitmeliydi zaten demişlerdi. Halbuki Alex'in gönderilmesinden çok bizim tepkimiz onun 8 senelik emeğine bakılmaksızın "KOVULMASINA" idi. Ve yine tepkimiz Aykut Kocaman'dan çok bu tip işleri seven ve bazı dönemlerde diktatörlüğünü ispat etmek isteyen Aziz Yıldırım'a idi.
Gel gelelim bugüne. 3 yıldır iyi kötü bu takımı yöneten bir hoca, bu sene transfer döneminde tam takımın eksiklerini bilen ve ona göre rapor verebilecek bir hoca olarıda geçtim "Ben Burda Olduğum Sürecek Aykut Kalacak" diye geçen seneden beridir sürekli açıklama yapıp [bknz.] şimdide çıkıp Aykut Kocaman İstifa etti haberlerine inanmamız bekleyen bir başkan. Aykut Kocaman'ı teknik anlamda beğenmesemde kişilik olarak Fenerbahçe'ye yakışan bir hoca olduğunu düşünüyordum ancak bana göre sahadaki futbol ve sezon sonundaki başarısızlıklar sonucu takımda kalmaması gerektiğini düşünüyordum. Her neyse. Fakat ortada olan bir şey var. Bu Aziz Yıldırım yıllardan beri arkasındayım dediği adamı gönderiyor. Kimseye acımıyor. Kimsenin elinden birşey gelmiyor.
Kimse kusura bakmasın. Bu olayda Aykut'u sevmiyordum zaten iyi olmuş gibi düşüncelerle hareket etmemek lazım. Burada ciddi bir vizyon eksikliği, sözünde durmama ve takımın geleceğini kötü yönde etkileme söz konusudur. Bu olayda artık dur denmesi geç kalınmış bir tepkinin konması lazımdır. Ne yapıyorsun sen, yeter denmesi lazımdır. Bu olay Aykut Kocaman olayını aşmış tamamiyle kulüp Despotça bir yönetim biçimiyle idare edilmiş ve artık tamamiyle iş çığrından çıkmıştır.
İstifa olayında kimse kusura bakmasında Aykut Kocaman'ın harcandığını düşünüyorum. Bu olayın arkasında daha farklı şeyler var. Aziz Yıldırım kendine en ufak tepki koyanın ipini çekiyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesiyle hareket edildiği sürece Aziz Yıldırım öyle düşünenleride yollamaya devam edecektir.
@nannar
Biz başarıda değilizki bunu anlayabiliminiz için daha kaç tane cümle kelime yazıcaz anlamadım gitti.
Biz şampiyon varsın olmalayım takım gerikerse küme düşsün.Takım şampiyon oluyor diye sevmedik.
Fenerbahce Yenilsin şampiyon olmasın yeterki "İYİ FUTBOL" oynasın bütün derdimiz bu.
Ersun Yanal Istanbul'a gelmis , hayirlisi olsun.
Ersun Yanal hayırlı olsun.%99 Bitmiş iş.
Ersun Yanal Geldiyse iyi futbol oynayacaz demektir.
Pas yaparak gol atması hobisini bırakırsa acık ara şampiyonuz.
Şimdi de Lig Tv Son Dakika Olarak geçti.
http://www.ligtv.com.tr/haber/yanal-fener-icin-geldi
Aykut Hoca'nin kalmasini isterdim ama Yanal'i da severim , umarim yari sezonda kovulmaz ve uzum vadeli plan yapilir , hayirli olsun , destegimizi vericez.
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye iyi bir futbol istiyordu taraftar en azından bunu başarmak için güzel bir hamle yapmış yönetim.Alper'de çabuk uyum sağlayacaktır takıma ve yine Ersun Yanal faktörüyle Veysel Sarı'da Fenerbahçe'ye gelebilir.