Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
Aykut Kocamani sevmem ama bu resimdeki insanlar kadar sevinmedim gidisine.

Simdi koyun kesenler, Aziz Yildirim gittiginde ne keseceklerini merak ediyorum.
Deve kesebilirler...

Aykut Kocaman şike sürecinde Fenerbahçe'ye sahip çıktı. Kulübü sahiplendi.Elinden geleni yaptı.Buraya kadar hepsi tamam fakat başarı konusunda ben sizle aynı fikirde değilim. Son 4 yılda 2 şampiyonluğu biz aldık zaten.Bir şampiyonluk Bursa aldı. Diğer Fenerbahçe şampiyonluğu ise hala sürüncemede ve "şike" iddaalarıyla anılıyor. Yani her ne kadar resmiyette Fenerbahçe şampiyon dense de Trabzonspor hala bu işi kovalıyor. 30 yıldan sonra Türkiye kupasını aldı.Bu bir seriyi sonlandırmak anlamında güzel birşey ama ülkemizde son yıllarda Türkiye Kupası genelde Anadolu takımlarının Avrupa kupalarına açılan kapısı olarak görülen ve büyükler tarafından çok da önem verilmeyen bir kulvar bence. UEFA kupasında yarı final oynamasına gelince. Grup maçlarında iyi mücadele etti ama sonraki turlarda lazio'ya kadar kolay ekipler geldi. Lazio zor bir engeldi ve geçildi. Fenerbahçe mevcut kadrosuyla oraya kadar normal şartlarda da gitmeyi hak ediyordu zaten. Bence Aykut Kocaman'ın futbol takımına kattığı hiçbir şey yok. Aksine eskiden hücum eden bir Fenerbahçe'yi artık 1 gol atınca geriye yaslanıp taraftarları kahreden bir takım haline getirdi. Dün Galatasaray'lı olarak Aykut'un gitmesine üzüldüm dediğimde arkadaşlar kızdı ama gerçekten onun kalması hep bize yaradı ve kalsaydı birkaç sene daha yarayacaktı. Aykut Kocaman T.D. olarak üstüne hiç koymadı.Hep yerinde saydı ve bence artık Fenerbahçe'de ona yeterince şans verildi. Aynı şansı Rıdvan'a vermemişlerdi mesela... Hayırlısı olsun artık.Yeni gelecek hoca ilk senede başarılı olamayabilir ama bence Fenerbahçe'nin önü az da olsa açıldı.Tam olarak açılması içinse kesinlikle başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetimin değişmesi lazım...