
Originally Posted by
footballer33
Açıklamayı iyi dinledin mi Görkem? Sadece para vaad etmiyor, başarı ve tesisleşme vaad ediyor. Beşiktaş armasının olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur ve kapatılan branşlar dahil, şampiyonluğa oynayan takımlar kuracağız diyor.
Fikret Orman'ı en çok eleştirdiğim mevzulardan birisidir amatör branşlar. FEDA diyerek, 1. lige yükselen erkek voleybol takımını kapattı ve tekrar alt lige düştük otomatik olarak. Bayan basketbol zorla kümede kaldı, 4 kupalı erkek basketbol takımına ise, sponsor bulunamadı ve lige erken havlu attı kadro zayıf olduğu için. Bayan voleybol takımı ilk 4'e giremezken, hentbol takımı şampiyon olmasına rağmen gerekli ilgiyi, alakayı göremedi. Tek forma ile mücadele ettiler yıllardır. Hatta, yırtık forma ile maça devam etmek zorunda kaldılar, şampiyonluk mücadelesinde. Kısaca, amatör branşlara gereken destek ve önem gösterilmedi. Adalı ise, bu branşlar için de gerekenin yapılacağından bahsetti.
Ben, Adalı'nın vizyonuna inanıyorum; fakat dava süreci devam ettiği ve karar henüz kesinleşmediği için başkan seçilmesini istemiyorum. Fikret Orman, 1 dönem daha kalsın başkanlık koltuğunda. Sonrası Allah kerim.