Sayfa 155 / 220 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Samet Aybaba döneminin sona erdiği borsaya bildirildi.

Samet Aybaba, sezon başında siyah-beyazlı takıma gelmiş ve sözleşmesi devam etmesine rağmen yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı takımın borsaya yaptığı açıklamada;

Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adam Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle 27.05.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir.
    Buna gore

1.Şirketimiz, Fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam 1.550.000.-TL'nı Samet Aybaba'ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların işgünü olan son günlerinde her biri 155.000.-TL'lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir.

2.Samet Aybaba'nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir Kulüple (Şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecektir" sözlerine yer verildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paranla birlikte yolunu da al cakma Besiktasli. donusun olmaz umarim kulube.

Fikret Orman FM ile ilgili ne söyledi kaçırdım orayı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

feda yılı diye diye hava caka satan bir adamın uzun süre kulüp dışında kalacak olması sevindirici.

samet aybaba ilk günlerindeki iyi niyetinin havadan başka birşey olmadığını giderken göstermiş.

fikret orman uzun yıllar beşiktaş başkanlığında olmalı.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir de bu çıktı:

Eee kimin bu? Ne bu yani?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İbrahim Seten'in geçen sene attığı twitle alakalı. Samet Aybaba gelirse, lepiska saçlarımı keserim deyip neden kesmediğini açıklamış. Fikret Orman da, Samet'e mecbur kalmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vatan ve Milliyet gazetesinde çalışan müdür, gazeteci, muhabir keşke Beşiktaş hakkında laf etmese. Kime hizmet ettikleri belli onun için diyecek söz yok. Durduk yere taraftarı geriyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın çocuğuyum demeyi bilir ama cebe 1.5 Milyon TL'yi de indirir. Herkes kendi menfaatini düşünüyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın çocuğu jürgen klopp
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ne bekliyordunuz tazminat almadan bırakır mı. Bir daha çalıştıracağı hiç bir takımda kazanamayacağı paralar bu. Maalesef yönetim beklendiği gibi ilk sezonunda transferde büyük hatalar yaptı. Malum Samet Aybaba sayesinde takıma transfer edilip hiç bir fayda sağlamayan oyuncuların kontratı var. Önümüzdeki sezon olmasa da bir sonraki sezon bu oyuncuları göndermek zorunda kalacaksın. Gönderirken hiç bir oyuncu kalan parasını bırakmaz. Mevcut yönetim veya başa geçecek yeni yönetim kim olursa olsun artık transferde hata yapmamalı. Özellikle alınacak oyuncular kadar gönderilecek oyuncular konusunda da dikkatli olunmalıdır. Geçen transfer sezonunda oyuncu bonservislerine fazla para harcanmadı ama kapı gibi oyuncu kontratları bulunuyor. Uğur Boral'ı falan gönder bakalım gönderebilirsen.

Geçen sene Ospina mevzusu vardı. Ben de bugüne kadar alınsın istiyordum fakat birkaç maçının izledikten sonra McGregor'dan bile daha kötü kaleci olduğıuna karar verdim. Herhangi bir youtube videosunda da neden bahsettiğimi anlayabilirsiniz. Sıralama yaparsam:

1.Mcgregor 3,5 yıldız
    2.Ospina 2,5 yıldız
    3.Cenk 2,5 Yıldız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şampiyon Beşiktaş

Hentbol Takımımız, play-off final serisinde Bş. Bld. Ankaraspor'u 25-23 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi ve 2012-2013 sezonu şampiyonu oldu.
    THF Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ekibimiz; Altuğ, Oğuzhan, Zelic, Şenol, Bülent, Tolga ve Ramazan ilk yedisiyle başladı.

Karşılaşmadaki ilk hücum siyah-beyazlılarımızdan geldi ve Oğuzhan’ın golüyle 1-0 öne geçtik. Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelede ilk 3 dakikayı takımımız, 3-2 önde geçti. Hücumda bulduğu fırsatları değerlendiremeyen ekibimiz, rakibinin skoru eşitlemesini engelleyemedi ve ilk 8 dakika 4-4 eşitlikle geçildi. Karşılıklı kazanılan gollerle devam eden mücadelede siyah-beyazlılarımız, 10 dakika sonunda 6-5 geriye düştü. Rakibi üzerinde hızlı hücumlarla etkili olan takımımız, dakikalar 14’ü gösterirken, öne geçmeyi başardı(8-6). Rakibi karşısında üstünlüğünü korumakta zorluk çeken ekibimiz, ilk yarının bitimine 12 dakika kala skorun eşitlenmesini engelleyemedi(8-8). Karşılaşmada 20 dakika 9-9 eşitlikle geçildi. Başa baş bir mücadelenin olduğu ilk yarıda son 5 dakikaya 11-11 eşitlikle girildi. Mücadelenin üst seviyede olduğu karşılaşmanın ilk yarısını takımımız, son saniyede kalesinde gördüğü golle 13-12 geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Altuğ, Ercan, Zelic, Okan, Josip, Oğuzhan ve Viktor yedisiyle başladı.

İkinci yarıya tutuk başlayan takımımız, ilk 33. dakikada sonunda 14-12 geriye düştü. Siyah-beyazlılarımız, 36. dakikada Viktor ile bulduğu golle skoru eşitledi(14-14). Hücumlarda top kayıpları yapan ve bunun sonucunda kalesinde goller gören ekibimiz, 40. dakikada 17-15 geriye düştü. Taraftarımızın desteğini alan siyah-beyazlılarımız, 46. dakikada Viktor’un golüyle skoru eşitledi(18-18). Rakibi üzerinde baskı kurmaya başlayan takımımız, Oğuzhan’ın golüyle son 48. dakikada 19-18 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran ekibimiz, 50. dakikada farkı 2’ye çıkardı(20-18). Oyun kontrolünü tamamen eline alan siyah-beyazlılarımız, 51. dakikada Zelic’in golüyle skoru 21-18’e getirdi. Karşılaşmada son 5 dakikaya girilirken ekibimiz, 3 farklı üstünlüğünü korumayı başardı(23-20). Son dakikalarda etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, karşılaşmadan 25-23 galibiyetle ayrılarak seride durumu 3-1'e getirdi ve 2012-2013 sezonu Hentbol Süper Ligi şampiyonu oldu.

Hentbol Takımımız, bu şampiyonlukla Hentbol Süper Ligi'ndeki üst üste şampiyonluk sayısını 5'e çıkardı.

------------------------------------------------------------------

5 yıl üst üste şampiyonluk... Helal olsun size KARTAL YÜREKLİ'ler! Bu alemde ekol, BEŞİKTAŞ HENTBOL!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk / Mart 2012 futbolculara olan borç: 62 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç :5 milyon 866 bin lira..

Bjk / Mart 2012 vergi ve SGK borcu: 55 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 23 milyon lira

Bjk / Mart 2012 bonservis borcu: 31milyon 900 bin lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 5 milyon 400 bin lira..

Bjk / Mart 2012 toplam borç: 212 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 55 milyon lira
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

BEŞİKTAŞ’IN önceki gün karşılıklı anlaşarak yollarını resmen ayırdığı Samet Aybaba, yönetimin Önder Özen’le yaklaşık 6 aydır çalıştığını öğrendiğini söyledi... Tecrübeli hoca, Kartal’ın futbol komitesi eski başkanı Tamer Kıran’ın, Dentinho transferini Özen’in tavsiyesi üzerine yaptığını belirtti.

‘TOLGA, ALPER VE VEYSEL’İ İSTEDİM’
    OCAK ayında, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Alex Teixeira’yı istediğini belirten Aybaba, “Ancak Mircea Lucescu onu bırakmayınca transfer gerçekleşmedi. Sonrasında yapılan Dentinho transferinden haberim vardı. Fakat yeni öğreniyorum ki, Tamer Kıran bu oyuncuyu Önder Özen’in tavsiyesi üzerine almaya karar vermiş. Yani ocaktan beri birlikte çalışıyorlarmış zaten. O zamandan beri altımı oyuyorlarmış. Arkamdan iş çevirmişler” dedi.
    LİGİN son haftalarında Beşiktaş’ın ikincilik ihtimalinin yeniden ortaya çıkması üzerine yönetimin endişelendiği bilgisini aldığını da söyleyen Aybaba, “Beni gönderemeyecekleri için ikinci olmamızdan korkmuşlar. ‘Eğer Şampiyonlar Ligi’ne gidersek hocayı nasıl yollarız?’ demişler” ifadelerini kullandı.
    AYBABA ayrıca sözleşmesi gereği hiç ayrılmayacakmış gibi çalıştığını da belirtirken, ligin bitmesine 5 hafta kala transfer listesini yönetime verdiğini söyleyip “Listede Eskişehirspor’dan Alper Potuk ve Veysel Sarı vardı. Ayrıca Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin de vardı. Bunun yanı sıra kendilerine yabancı oyuncular için de geniş bir liste sundum” şeklinde konuştu.

Kaynak:http://skorer.milliyet.com.tr/-ocakt...35/default.htm

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

He ESES'de devre arasında en iyi üç oyuncusundan ikisini bize satacaktı. Bu haber tam bir sallamasyon. Vatan ve Milliyet düzenli olarak Beşiktaş'ı karalama kampanyası içinde. Patronlarının gönlünü hoş ediyorlar. Evet ikinci olmamızdan şahsen taraftar olarak korktum. İkinci olsaydık bir sezon daha Samet Aybaba çekilmezdi. Samet Aybaba'nın menajer vasıtasıyla takıma transfer ettirdiği oyuncuları da gördük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aybaba:Ara transferde Shakhtar'dan Alex Teixeira'yı istedim ama Lucescu bırakmadı.Sonra T.Kıran, Dentinyo'yu Önder Özen'in önerisiyle almış Dentinho'yu Önder Özen'in önerisiyle almışlar. Yani 6 aydır arkamdan iş çevriliyormuş. Ocak'tan beri altımı oymuşlar ikincilik yansımız kuvvetlenince yöneticiler de endişelenmiş, 'Eğer Ş.Ligi'ne gitme hakkı alırsak Samet hocayı nasıl göndeririz'diye Ligin bitimine 5 hafta kala liste de verdim, Tolga, Alper ve Veysel'i istemiştim. Ama kararı önceden vermişler (Vatan)

Samet Aybaba: Allah bana futblcu, kaptan ve hoca olarak BJK'ye hizmet etmeyi nasip etti. Ben bu kulübün evladıyım, asla küsmem Gelirken para konuşmadım, giderken de ne dedilerse kabul ettim. Avukatımla konuşun sözünü kırıldığım için söyledim (Sabah)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu haber tanrı parçacığı tarafından yazılmıştır ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bjk / Mart 2012 futbolculara olan borç: 62 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç :5 milyon 866 bin lira..

Bjk / Mart 2012 vergi ve SGK borcu: 55 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 23 milyon lira

Bjk / Mart 2012 bonservis borcu: 31milyon 900 bin lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 5 milyon 400 bin lira..

Bjk / Mart 2012 toplam borç: 212 milyon lira..
    Mayıs 2013 kalan borç: 55 milyon lira

Peki bir şey sormak istiyorum bu borçlar ödenirken gelirlere el konuldu mu yoksa 170 milyon lira ödemek futbol vs geliriyle olmaz bu arada sermaye artırımdan beşiktaş ne kadar para kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

80 milyon lira NET gelir elde ettik.

İbrahim altınsay da aday . Şuan müsait olmadığım için ayrıntıları akşam ileteceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İbrahim altınsay da aday . Şuan müsait olmadığım için ayrıntıları akşam ileteceğim.
    Hayırlı olsun. Serdal Adalı aday olmasaydı, o da aday olmazdı bence. Kişiselliği bir kenara bırakıp, camianın çıkarı için Fikret Orman ya da Serdal Adalı ile birleşseydi keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nedir arkadaş ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, şimdi bide sağa sola tükürsen ayrı bir şey oldu. Tüm başkan adayları kalite kokuyor.

Her şeye rağmen Fikret Orman diyorum.

Çok fena bölünecek oylar. Altınsay'da seçilebilir. Tek üzüntüm Fikret Orman'ın değer görmemesi olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adalı canlı yayında

http://www.ntvspor.net/canliyayin
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu nedir arkadaş ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, şimdi bide sağa sola tükürsen ayrı bir şey oldu. Tüm başkan adayları kalite kokuyor.

Her şeye rağmen Fikret Orman diyorum.

Çok fena bölünecek oylar. Altınsay'da seçilebilir. Tek üzüntüm Fikret Orman'ın değer görmemesi olur.
    İbrahim Altınsay'ın seçileceğini sanmıyorum Görkem. Sonuncu olur hatta. Serdal Adalı ve Fikret Orman arasında geçer yarış. İbrahim Altınsay, biraz da oyları bölmek için aday oldu zaten.

Adalı'yı bir dinleyelim bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden Fikret Orman'ın yönetimine girmiyor ki? Artık bitsin bu dargınlıklar Beşiktaş'ın menfaati söz konusu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adalı sadece para vadediyor. Ben hiç güvenmiyorum Adalı'ya. Fikret Orman umarım seçilir yoksa 8 sene önceki o kritik virajı yaşarız. Yine bir Demirören gelebilir.
    FM Gazetesi

sakary Ali Misafir

Herkes Altınsay'ı istemiyor muydu? Bu arada kongre ne zaman?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adalı sadece para vadediyor. Ben hiç güvenmiyorum Adalı'ya. Fikret Orman umarım seçilir yoksa 8 sene önceki o kritik virajı yaşarız. Yine bir Demirören gelebilir.
    Açıklamayı iyi dinledin mi Görkem? Sadece para vaad etmiyor, başarı ve tesisleşme vaad ediyor. Beşiktaş armasının olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur ve kapatılan branşlar dahil, şampiyonluğa oynayan takımlar kuracağız diyor.

Fikret Orman'ı en çok eleştirdiğim mevzulardan birisidir amatör branşlar. FEDA diyerek, 1. lige yükselen erkek voleybol takımını kapattı ve tekrar alt lige düştük otomatik olarak. Bayan basketbol zorla kümede kaldı, 4 kupalı erkek basketbol takımına ise, sponsor bulunamadı ve lige erken havlu attı kadro zayıf olduğu için. Bayan voleybol takımı ilk 4'e giremezken, hentbol takımı şampiyon olmasına rağmen gerekli ilgiyi, alakayı göremedi. Tek forma ile mücadele ettiler yıllardır. Hatta, yırtık forma ile maça devam etmek zorunda kaldılar, şampiyonluk mücadelesinde. Kısaca, amatör branşlara gereken destek ve önem gösterilmedi. Adalı ise, bu branşlar için de gerekenin yapılacağından bahsetti.

Ben, Adalı'nın vizyonuna inanıyorum; fakat dava süreci devam ettiği ve karar henüz kesinleşmediği için başkan seçilmesini istemiyorum. Fikret Orman, 1 dönem daha kalsın başkanlık koltuğunda. Sonrası Allah kerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Açıklamayı iyi dinledin mi Görkem? Sadece para vaad etmiyor, başarı ve tesisleşme vaad ediyor. Beşiktaş armasının olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur ve kapatılan branşlar dahil, şampiyonluğa oynayan takımlar kuracağız diyor.

Fikret Orman'ı en çok eleştirdiğim mevzulardan birisidir amatör branşlar. FEDA diyerek, 1. lige yükselen erkek voleybol takımını kapattı ve tekrar alt lige düştük otomatik olarak. Bayan basketbol zorla kümede kaldı, 4 kupalı erkek basketbol takımına ise, sponsor bulunamadı ve lige erken havlu attı kadro zayıf olduğu için. Bayan voleybol takımı ilk 4'e giremezken, hentbol takımı şampiyon olmasına rağmen gerekli ilgiyi, alakayı göremedi. Tek forma ile mücadele ettiler yıllardır. Hatta, yırtık forma ile maça devam etmek zorunda kaldılar, şampiyonluk mücadelesinde. Kısaca, amatör branşlara gereken destek ve önem gösterilmedi. Adalı ise, bu branşlar için de gerekenin yapılacağından bahsetti.

Ben, Adalı'nın vizyonuna inanıyorum; fakat dava süreci devam ettiği ve karar henüz kesinleşmediği için başkan seçilmesini istemiyorum. Fikret Orman, 1 dönem daha kalsın başkanlık koltuğunda. Sonrası Allah kerim.
    Dinledim tabi ki Evet tesisleşmeden de bahsetti ancak parayı gösterdi öncelik olarak. Tamam bu güzel bir şey ama artık Demirören'den gibi bir depremden sonra para konuşulmasından korkuyorum. Fikret Orman'ı en çok yapmak istediği yatırımlardan, vizyonundan dolayı seviyorum.

Haklısın amatör branşlar vs gibi kurumlara çok yatırı yapmıyor. Bu özelliğini bende eleştiriyorum.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri