Feneronline Medya
Arda için Atl. Madrid ile 15 M € ile anlaştık. Karar Arda Turan'da !
Feneronline Medya
Arda'ya garanti yıllık 4 milyon euro, 2 milyon euro imza parası, maç başı 30 bin euro teklif ettik.
Arda'mı geliyor.Hatırlayorum'da 2009/2010 sezonunda Arda'nın Annesi'ne 25 dakka küfür etmişti bütün stad gelmez o adam Fener'e.
Hee Arda'da cok meraklıydı Dünyanın en iyi 3 liginden biri olan La Liga'yı bırakıp gelicekti.
Çok Meraklıydı.Şampiyonlar Ligi'ne Direk Katılan bir Atletico varken 3 ön Eleme'den başlayacak bir Fenerbahce'ye gelmeye.
7-10 Milyon Euro verirsen gelir.O paranın karşılığı cıkmadı mı taraftar ıslıklar.
Onun için Arda gelirse Türkiye'de Bir tek Galatasaray'a gelir.Gerisi boş.
ardanin 2 gun onceki açiklamalarini okumadiniz galiba fenerbahçeden teklif geldigi dogrudur dedi ama dusunmeden tereddut etmeden reddettim dedi sonra insanlar demesin dedi arda fenerin teklifini dusundu diye ben galatasarayin eski kaptaniyim galatasarayliim dedi bosuna beklemeyin yani gelmez.
Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Liverpool'un önümüzdeki günlerde sarı-lacivertli kulüple temasa geçeceği belirtiliyor. İngiliz ekibinin menajerinin, İstanbul'a gelerek Mehmet Topal ve Fenerbahçe Yönetimi ile ön görüşme yapması bekleniyor.
Bu arada Mehmet Topal'ın İspanya'da bir dönem formasını giydiği Valencia'nın da eski futbolcusunu yeniden transfer etmek istediği iddia ediliyor.
Halen Arda haberleri dolaşıyor Arda'nın Fenerbahçe'ye gitmesi Tuncay'ın Galatasaray'a gitmesi gibi bir şeydir.Arda takımında baya mutlu görünüyor ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak en az 1 sezonu daha var Atletico'da sonra durağı yine Avrupa'dan başka bir ekip olacaktır.
Arda'nın gelmesi çok zor bir olasılıktır. Galatasaray'lı olduğu bilinen bir oyuncu sonuçta. Geçmişte GS'li olup FB'de oynayan yada FB'li olup GS'de oynayan oyuncuların olduğunu düşünürsek imkansız değil ama çok zor diyerek iyimser bir yaklaşımda bulunayım.
Burak
Ne Arda'sı be gelmesin bu adam bize.
Yılmaz Vural mevzusu üzerine.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Volkan Demirel yada Gökhan Gönül'ün bize gelme olasılığı neyse Arda'nında Fenerbahçe'ye gitme olasılığı.Zaten Arda'nın geçmişten günümüze röportajları,demeçleri ne kadar Galatasaray'lı olduğunu ortaya koyuyor.
Son zamanlarda para her kapıyı açıyor ancak bazı oyuncular parayı tercih etmez.Arda'nın Fenerbahçe'den gelicek teklife tebessüm bile etmiyeceğini düşünüyorum.
Ntvspor ve LigTV son dakika giriyor, son transfer Ersun Yanal olacak gibi.
Ersun Yanal iyi işler yapar bence FBde.
FM Gazetesi
Hatta Samet Aybaba'da oraya geçer.
FM Gazetesi
1,5 yıl sonra, Ocak 2015'te kovulur diyorum.
ersun yenal fenerbahceli diye biliyorum zaten, bu takimi calistirmayi her zaman cok istiyordu. firsati iyi degerlendirir umarim. scout ekibine de guveniyorum. iyi bir takimimiz olucaktir, aziz baskan rahat birakirsa tabi.
veyseli de alabiliriz o zaman. diego falan da gelebilir (:
Ersun Yanal çok garip bir isim milli takımda başarılı olamadı çünkü lobilere yenildi.
Aynı isim Denizli ve Gençler ile Avrupa'da müthiş işler yaptı.
Şu bir gerçek taktik olarak kesinlikle Kocaman'dan daha iyi.
milli takimda da basariliydi, ayrilmasinin nedeni basarisizlik degildi. bahsettigin lobilerden kaynakliydi. hakan sukur krizi onun sonunu hazirladi. yoksa cok pozitif bir goruntusu vardi takimin. oynattigi oyunun yani sira kurdugu takimlar da cok kalitelidir ersun yanalin. kadro muhendisligine guvenim tam benim. sezon baslangiclari genelde cok iyidir. devre arasinda ise takimlari catirdamaya baslar. umarim bu defa bunu tum sezona yayar. trabzon manisa eskisehir hepsinde boyleydi durum.
1907 Medya @1907Medya
Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı bir aksilik çıkmazsa yarın açıklanacak.
1907 Medya @1907Medya
Ersun Yanal ile 2 + 1 Yıllık bir sözleşme imzalandığı haberleri geliyor.
1907 Medya @1907Medya
Ersun Yanal'ın beraberinde Veysel Sarı'yı da getiriyor. Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübüne 5 Milyon Euro ödenecek.
1907 Medya @1907Medya
Zenit'te forma giyen Portekizli stoper Bruno Alves ile imza aşamasına gelindi. Küçük pürüzler çözüldüğü anda Alves F.Bahçe'de olacak.
Veysel Sarı'nın sözleşmesinde 3 milyon euro madde yok muydu, bu hesap az sıkıyor gibi.
Alves meselesi çok yayıldı yalnız.
Ben gelirse sevinirim ancak almasak daha iyi gibi ben daha genç birisini istiyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!