Kalede Muslera varsa gerisi önemli değil![]()
Vaay Oğuz hoca yine toplamış takımı şimdi sıra şampiyonlukta![]()
Southampton takımı toparlanma sürecine girmiş bile![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Muhtemel 11'imiz Çok önemli 3 orta saha oyuncumuz sakat ve cezalı , eksikler sonrası sol bekim fabio sol açık , sol açığım Belhanda orta saha oynayacak , ama herşeye rağmen Şampiyonluk adayıyız , hiç bir şey bahane olamaz bu saatten sonra , ayrıca çok iyide bir transfere imza atıyoruz , geleceğe yönelik ,
Q.P.R hocayla baya bi değiştiMenejerlıkten sonra başkan ol üstad
![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bana kalırsa Southampton takımında süpriz sakatlanma veya uymayan taktik sorunları olmazsa Q.P.R'yi sollayacakHalk yanında Oğuz hocaa
![]()
Jose Mourinho
Q.P.R Artık kaptırmaz her türlü alır q.p.r southu![]()
Jose Mourinho
southampton kaliteli transferler yapmış maç ortada bence bu transferlerden sonra önümüzdeki sene southampton dan büyük çıkış bekliyorum
AynenTakımı ateşleyemiyor ki küçük bir müdahelede yerde ve sakatlanıyorlar
![]()
Jose Mourinho
Q.P.R ' ye en büyük darbeyi biz vucaraz![]()
Tabi tabi ben Q.P.R 'yi aldığımda Q.P.R aynen bu şekildeydi , Fierro'lar , Bernard'lar , Asamoah'lar vardı , takımı uyumu 80'den aşağı inmiyordu , stadımız 'da 18 bin değil di , herşeyi o kadar basite indirgemiş ki sanki , kurulu düzene gelmişim ,sen ilk yılın devre arası transfer döneminde Insigne 'yi geitirirken , benim yönetim verdiği bütçeyi geri almıştı , stadın , tesislerin , oyuncu potansiyellerin çok daha yüksekdi , benim gibi Manu , City , Liver, Arsenal , Tottenham , Chelsea ve Everton gibi bir fikstüre de hiç girmedin , bütün etkenler senden yanaydı aslında , South genel itibariyle , Q.P.R 'den daha sempatik bir takım , forumdan da daha fazla destek aldın , ama neden hep benim yaptıklarımı küçümsüyosunneden ?
Ya fark eder mi ligtv NTVSpor önemli olan akşamki maç![]()
ah be muslera bizi bırakıp küme düşmemeye oynayan southampton a mı gittinqpr bize semih kaya'yı getir olmadı sabri reyiz de olur
![]()