1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ne demek polis askere laf atacak yetkiyi nereden buluyor.Ya da nedir bu polisi küçümsemen devletin görevli memuru askerde öyle.Aralarında bir fark göremiyorum ben ikisi de devletin emiri altında olan kolluk kuvveti yani.Bir şeye laf atacaksın bari düzgün atta işe yarasın.Askeri bölge diye devletin aracını sokturmamış asker.Gören yabancıların bulunduğu özerk bölge sanır.
    Polisi küçümsemek mi? Devletin memuru bunlar ve birbirlerine karşı böyle konuşmaları normal mi sizce? Laf atmamdaki amacı anlayın önce bir. Polisin şuanda tavırları hiç normal değil. Kendi memurunu bile tehdit eder durumda. Askeriyede de disiplin şarttır, öyle kafana göre izinsiz aracı sokayım durumları falan olmaz. Kapıdaki asker de emirlerini yerine getiriyor sadece. Bence önce siz bi laf atmadan önce düşünün.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Polisi küçümsemek mi? Devletin memuru bunlar ve birbirlerine karşı böyle konuşmaları normal mi sizce? Laf atmamdaki amacı anlayın önce bir. Polisin şuanda tavırları hiç normal değil. Kendi memurunu bile tehdit eder durumda. Askeriyede de disiplin şarttır, öyle kafana göre izinsiz aracı sokayım durumları falan olmaz. Kapıdaki asker de emirlerini yerine getiriyor sadece. Bence önce siz bi laf atmadan önce düşünün.
    Ben laf mı atmışım neyse iyi geceler

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben laf mı atmışım neyse iyi geceler
    Bir şeye laf atacaksın bari düzgün atta işe yarasın.
    Sana mı soracağım söyleyeceğim şeyi diye cevap verebilirdim ama üslubum bu değil. Sanıyorum ki bir tanıdığınız polis ve buna alınmışsınız biraz. Neyse, orda vurgulamaya çalıştığım polisin normal davranmadığıydı. Futbol konusunda da aynı şekilde "kırıcı konuşurum bak" tarzı cevap verip, kestirip atmıştınız. Böyle bir konuda tartışmanın yeri ve zamanı değil ama bir daha benim postlarımı alıntılamazsanız sevinirim

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Sana mı soracağım söyleyeceğim şeyi diye cevap verebilirdim ama üslubum bu değil. Sanıyorum ki bir tanıdığınız polis ve buna alınmışsınız biraz. Neyse, orda vurgulamaya çalıştığım polisin normal davranmadığıydı. Futbol konusunda da aynı şekilde "kırıcı konuşurum bak" tarzı cevap verip, kestirip atmıştınız. Böyle bir konuda tartışmanın yeri ve zamanı değil ama bir daha benim postlarımı alıntılamazsanız sevinirim
    Bakın istediğinizi söyleyebilirsiniz heralde karışacak halim yok.Zaten durum vs ortada ama bugün farklı bir şey var emin ol.Tanıdığım bir değil çok polis var ama ben her olayda polisin bu kadar düşman olarak hedef alındığına kızıyorum(bugün hariç görüntülere yeni bakabiliyorum yapılanlar kabul edilemez)polis emir almadan adım atamaz atarsa adamı oyarlar öyle söyleyeyim.Bunların üstleri var yukarısı emir vermezse hiç bir şey yapamaz polis eli kolu bağlı.Ha bugün gördüğüm bazı görüntüler var gerçekten üzüldüm ve utandım.Ama sana şöyle söyleyeyim başka bir pislik var bu işte polisi bu kadar saldırtan polisin kendi değil yukarının emirleri.Ekleyeyim gerçekten tartışma çıkarma gibi bir amacım yok eğer kırdıysam özür dilerim ama kabahati olmayan kısmada dokunuyor laflarınız dikkat ederseniz çok mutlu olurum.İyi geceler dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bakın istediğinizi söyleyebilirsiniz heralde karışacak halim yok.Zaten durum vs ortada ama bugün farklı bir şey var emin ol.Tanıdığım bir değil çok polis var ama ben her olayda polisin bu kadar düşman olarak hedef alındığına kızıyorum(bugün hariç görüntülere yeni bakabiliyorum yapılanlar kabul edilemez)polis emir almadan adım atamaz atarsa adamı oyarlar öyle söyleyeyim.Bunların üstleri var yukarısı emir vermezse hiç bir şey yapamaz polis eli kolu bağlı.Ha bugün gördüğüm bazı görüntüler var gerçekten üzüldüm ve utandım.Ama sana şöyle söyleyeyim başka bir pislik var bu işte polisi bu kadar saldırtan polisin kendi değil yukarının emirleri.Ekleyeyim gerçekten tartışma çıkarma gibi bir amacım yok eğer kırdıysam özür dilerim ama kabahati olmayan kısmada dokunuyor laflarınız dikkat ederseniz çok mutlu olurum.İyi geceler dilerim
    Estağfirullah da dediğim gibi daha önce de bu şekilde tartıştık ondan beni hedef alıyorsunuz falan sandım, kusuruma bakmayın siz de. Evet polis de emir kulu ancak videolardan gördüğünüz üzere yaralanan insana yardım edenlere bile su sıkabilecek seviyeye gelmişler benim takıldığım nokta buydu. Yoksa attığım ilk post'u incelerseniz bu durumda polisin olduğu kadar eylemcilerin de suçu olduğunu söylemiştim. Güzel şekilde slogan atıp, pankartları göstermek yerine taş vb bulduğu herşeyi polise ve araçlarına atmaya çalışmakla dayandığın anayasadaki protesto hakkını kötüye kullanmış oluyorsun. Velhasıl benim burada ana düşüncem olayları yatıştırmada polisin biraz daha dikkatli yaklaşmasıydı. Yoksa sadece polisler suçlu gibi bi ithamım yok yani böyle anlaşılmasın. İyi geceler size de

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

edit konuyu hallettik Silinirse sevinirim

Mesaj Yetkileri