Maç varmış,başarılar Milli Takım'a...
Anketi unutmuşum,biri ekleyebilir mi rica ediyorum ?
Maç varmış,başarılar Milli Takım'a...
Anketi unutmuşum,biri ekleyebilir mi rica ediyorum ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
golü erken yedik,bu maçtanda boynu bükük ayrılacaz gibi
Maçta maç değil,bıraktım izlemeyi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç izlenecek bir gün değil maalesef.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yahu 2 maçtır defansımız adamların yakınında bile değil gollerde. Forveti defansa çeksen daha iyi marke eder ya bu nedir. Sinan da kötü gol yemiş ama defansın bu kadar rahat vurmasına izin vermemesi lazım.
Mac sonu
Avci
" 32 ci dk yi begendim, 63 de iyi atak yaptik, 66-67 arasi rakip alana yigdik topu......"
Valla Avcı şu maçtan sonra da istifa etmiyorsa harbi yazık.Kadrolara bakıyoruz kadroda da öyle denediğimiz isim çok az ama gel gelelim 2 maçı da yenemiyorsun.Bu maçlarda ülke sıralamasını etkiliyor önemseyeceksin arkadaş sürdüğün kadro Slovenya'yı yenebilecek bir kadro e niye bu takım oynamıyor ? Halen vaktimiz var çok geç kalmış değiliz 4 maçımız daha var 4'ünü alsak en azından play-off yapabiliriz tabi Avcı giderse.Artık birilerinin şu 4 maçın önemini anlatması lazım Avcı maalesef bu maçların önemini anlatacak bir hoca değil.
Türkiye 0 - 2 Slovenya Süperiz (!)
Ne denir ki San Marinodan beter olacağız bu gidişle
Hayır gerçek değil ama daha önce böyle şeyler diyordu.
Maç umurumda değil. Bu ülkenin şuanda spordan çok daha önemli gündem maddeleri var. Geleceği söz konusu...
Bu takımdan hiç bir şey olmayacağı belli... 2000-2008 arası iyi dönemin ardından eski halimize geri döndük. Turnuvalara katılamayan ve 3. sınıf bir milli takım...
Milli Takım demeye utanır olduk. Abdullah Avcı ile olmuyor, diretmenin bir anlamı yok. Her maçtan sonra aynı terane, yeter yahu.
Canım FEDA olsun sana !
Abdullah Avcı'nın maç sonları açıklaması bana artık çok komik geliyor. Her an umutlu ama icraat yok.
Milli takimda ayni almanlarin yaptigi gibi degisiklik olmazsa bi cacik olmaz herhalde biraz iyimser dusunuyorum olmayacagi bir kesin ama insaninin icinde bi ukut var iste![]()
Abdullah Avcı kendini kandırıyor, ne umut ne de bulut, ufukta hiçbir şey gözükmüyor. Fazla görevde kalmanın peşinde sadece.
Canım FEDA olsun sana !