anelka-park joo young
anelka-park joo young
Pazzini TAbiki...HazırLık MacLarında 2 MActa 12 gol Attırdım Adama sonrada ChelsEa'ye 50 Trilyona Sattım iLk Sezon Daha..
valla ben oynamaya başlayalı 3 gün oldu ama ibrahim akın iyi oynuyo gibi. 12 macta 11 gol attırdım şampiyonlar liginde real e 2-0 yenildim ajax la berabere kaldım ligte 2 beraberliğim var valla ilk başlama için iyi herhalde.( bu arada takımım fb ve öyle kerlon falnda yok zaten alamadım)
ibrahim akin anelka
shevchenko&henry
benim gol makinem ise tuncay ve tabikide farfan
huntelaar pazzini halil altıntop fatih tekke değişik takımlarda 4ünü de alma fırsatım oldu hepsi süper
Özgürcan Özcan ve Mohammed Zidan bir maçı bile boş geçmiyolar en az birer tane atıyolar avrupa,lig farketmiyo ( Allah bozmasın )zaten barcelona,arsenal,villareal,real madrid,valencia,milan,inter ve daha nice kulüpler peşlerini bırakmıyo
![]()
![]()
tabiki anelka ve renan
fred -farfan
diego forlan - park joo - young
(ikisi de hızlı, finishingleri süper, park asist yapar, forlan atar) ispanyada ilk 18 maçta forlan 16, park 5 gol attı, ek olarak park'ın 7 asisti var.
kikin fonseca hangi ligte?
gol makinalarım filippo inzaghi ümit karan --bunlar as
yedekler semih - furkan bastan
toni pazzini bojinov
genro-fred-pazzini
David Trezeguet
artık David TREZEGOLD
bence tabiiikiiii carlos tevez ve evandro roncatto ikilisi arkalarına bi rodrigo palacio ohhhh iyi seyirler
zlatan ve vucinic 10 maç 36 gol
4-4-2 wings taktiği ile oynarken forvette uzun şutu ve bitiriciliği iyi olan kimi oynatırsam gol makinem o oldumesela Türkiye Liginde oynarken Serkan Gedik. İtalya liginde oyanarken Pauleta, Francesco Flachi,Totti, Paco Luna. bu isimler müthiş performans gösterip her sezon 35-40 gol arası attılar...
gökhan ünal - hugo
beyler benim forvetlerim anelka-halil altıntop
yedeği ise fatih tekke
benim gol makinam arouna kone-okan yilmaz
ÜMİT KARAN-CARLOS TEVEz...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Defoeeeeeeeeeeeeeee![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
benim için zigic ve huntelaar
Bendeki gol makinesi Gökhan Ünal..Oynadıkça bitiricilik arttı ve çok iyi bir gol silahı şuan bende ayrıca forvet arkası Juan Roman Riquelme de çok iyidir 3. yılımda aldım fenere adamı harika ::
zigic ve C.tevez manyak oynuolar ama onlara gol pası vericek oyuncu lazım.(recoba,vukcevic,valentierra,d'alessandro vs.)
tabii ki fred we makinwa
ümitkaran-uğuryıldırım
palacio boca da oynuyo gs ye aldım harikalar yarattlı sonrada chelsea ya 21 milyon dolara aldım hugo almeida ise bi sezonda 43 golle dünya golcusu secildi ikiside süper almalısın