1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2-3 haftadır 60'a giden süreci derinlemesine inceleme ve rapor çıkarma çalışmaları yapıyodum. Son zamanlardaki süreçle o kadar bağlantılı ki umarım sonu aynı olmaz. Herhangi bir partiye sempatim yoktur - benim partim de Fenerbahçe : ) - Ancak hak aramanın ve hakkı elde etmenin yolu darbe değildir. Kaos, karışıklık, isyan ve darbe her şeyi geriye götürür. İnsan hakları, temel hak ve özgürlükler konusunda sıkıntılar had saffada olsa da diğer bir çok konuda -özellikle ekonomik- bir düzlüğe çıkmışken olası bir darbe her şeyi alt üst eder ve tekrar toparlan Türkiye toparlan havası yaşanır.

Hükümetin inadından vazgeçmesi ve bir şekil olayları kontrol altına alması gerek. Nasıl terör çözümü konusunda uzlaşmanın karşılıklı çatışmadan ibaret olmadığını gördüysek birilerinin polisleri yönlendirene de bunu söylemesi gerekiyor. Ayrıyeten tüm sorumluların derhal istifa etmesi gerekiyor, bir kere de şu onurlu istifaları görelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    2-3 haftadır 60'a giden süreci derinlemesine inceleme ve rapor çıkarma çalışmaları yapıyodum. Son zamanlardaki süreçle o kadar bağlantılı ki umarım sonu aynı olmaz. Herhangi bir partiye sempatim yoktur - benim partim de Fenerbahçe : ) - Ancak hak aramanın ve hakkı elde etmenin yolu darbe değildir. Kaos, karışıklık, isyan ve darbe her şeyi geriye götürür. İnsan hakları, temel hak ve özgürlükler konusunda sıkıntılar had saffada olsa da diğer bir çok konuda -özellikle ekonomik- bir düzlüğe çıkmışken olası bir darbe her şeyi alt üst eder ve tekrar toparlan Türkiye toparlan havası yaşanır.

Hükümetin inadından vazgeçmesi ve bir şekil olayları kontrol altına alması gerek. Nasıl terör çözümü konusunda uzlaşmanın karşılıklı çatışmadan ibaret olmadığını gördüysek birilerinin polisleri yönlendirene de bunu söylemesi gerekiyor. Ayrıyeten tüm sorumluların derhal istifa etmesi gerekiyor, bir kere de şu onurlu istifaları görelim.
    Masallar, masallar ..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Darbe kesinlikle yapılmamalı,o günler geride kaldı artık,zaten darbe yapmaya çalışacak askerde kalmadı ortada,o konuda rahatım ben.

Ekonomik olarak geliştiğimizi düşünmüyorum abi,her şeye zam geliyor ancak memura gelince ortada zam denecek bir şey yok.Rakamlara göre bakarsak evet gelişiyoruz ancak bu gelişme devlet kurumlarının özelleştirilmesiyle sadece rakamlarda kalıyor,devletin kazandığı para yok,niye bütün resmi kurumlar yabancılara kiralanıyor,onun parası da yabancılara gidiyor.Türk Telekom,Türk Hava Yolları en çok bilinenlerden.Bunlar müthiş bir ilerleme sağladı,ekonomi de gelişti ancak orta da bir para yok anca lafta geliştik.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri