Quote Originally Posted by Redrum View Post
Şöyle yok böyle kafa mı olur, yok googlea bile bakmıyor, yok kitap okumuyor, yok 7. sınıf tarih bilgisi diye hemen saldıracak kadar çirkinsiniz ya, hiç bir şey demiyorum. Ben İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim, bir anadolu lisesi mezunuyum, sürekli okuyan bir insanım. Bana burada kimse hakaretvari konuşamaz.
Yazdıkların beni aynı dünyada yaşayıp yaşamadığımız konusunda kuşkuya düşürdü. "Atatürk döneminde bile bağımsız değildik" diyen birisisin. Sana verebileceğim en güzel tavsiye google, hadi google'ı da geçtim evinde varsa kütüphane oradan bak. Hadi evindeki kütüphaneyi de geçtim, beyazıt kampüsünün karşısında halk kütüphanesi var biliyorsundur. Oradan bir araştır bak.

Olayın okuduğun bölümle bir alakası yok. Bilgi birikimiyle bir alakası var. Ben gazetecilik mezunuyum ve okulda yunan antik tarihini bile okutmuşlardı bize. Bildiklerimiz çok ayrı.

Sana yapılan şey hakaret değil, tavsiye. Araştır. ha sen ben böyle iyiyim, bilmem gerekenleri biliyorum diyorsan sen bilirsin.

Not: gazetecilik mezunu olduğumu nerede okuduğunu söylemenin alakasızlığı için yazdım. gazetecilik mezunu olmama rağmen bilmediğim ya da yanlış bildiğim bir sürü şey vardır. ama emin ol senin o hayal ettiğin dünya yok. öyle bir dünya yok