1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim anlamadığım nokta : Başbakan neden üzerine gidiyor ? Çek polisi , bitsin olay. nedir yani bu saldırı.

Belediye başkanın , valin çıkar AVM yapmayacağız , sizi kim kandırıyor der , sen çıkarsın AVM de yapabiliriz diyorsun. ee bu halk ne yapsın ? hanginize inansın ?

ya da polis biber gazı kullanmakta orantısızlık yapmış olabilir diyorsun 2 dk sonra güç kullanımı orantılıydı diyorsun. ??

Basına sallıyorsun , yayın yapan basın yok. Açıklamaları tam bir fiyaskoydu.

Cidden olayların farkında değil başbakan.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Benim anlamadığım nokta : Başbakan neden üzerine gidiyor ? Çek polisi , bitsin olay. nedir yani bu saldırı.

Belediye başkanın , valin çıkar AVM yapmayacağız , sizi kim kandırıyor der , sen çıkarsın AVM de yapabiliriz diyorsun. ee bu halk ne yapsın ? hanginize inansın ?

ya da polis biber gazı kullanmakta orantısızlık yapmış olabilir diyorsun 2 dk sonra güç kullanımı orantılıydı diyorsun. ??

Basına sallıyorsun , yayın yapan basın yok. Açıklamaları tam bir fiyaskoydu.

Cidden olayların farkında değil başbakan.
    Çekilirse devlet güçsüz görünür.İnsanlar bir kere başardığını farkederlerse artık her istemedikleri şeyde aynı ayaklanmayı yaparlar ve devlet bir daha halkın istemediği hiçbir şeyi yürürlüğe sokamaz.Buda devletin işine gelmez.Bence bu yüzden çekilmiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Onu ben de anlamadım. RTE oraya hiç polis göndermeseydi o kalabalık 2-3 gün sonra dağılırdı zaten kendiliğinden. Sonra da yavaş yavaş yapardı AVM'yi. Olayı kontrolsüz bir şekilde büyüttü.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri