Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

chelsea ne yapmış öyle reading den 6 gol ne demek. chelsea nin yeni teknik direktörü chelsea yide küme düşürmemek için mücadele verecek herhalde

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    chelsea ne yapmış öyle reading den 6 gol ne demek. chelsea nin yeni teknik direktörü chelsea yide küme düşürmemek için mücadele verecek herhalde
    Yokya biraz kısmetsizlik yaşadı , Ligin ilk maçında ilk yarıda ben 3-0 oda 1-0 yeniyodu , oyun hata verdi , 10 gün geriden başladık , o 10 günlük arada kalecisi sakatlandı , yoksa çok iyi başlamıştı

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yokya biraz kısmetsizlik yaşadı , Ligin ilk maçında ilk yarıda ben 3-0 oda 1-0 yeniyodu , oyun hata verdi , 10 gün geriden başladık , o 10 günlük arada kalecisi sakatlandı , yoksa çok iyi başlamıştı
    hm. bu sefer onun suçu yok yani

Nesil
    2012

hm. bu sefer onun suçu yok yani
    Yok yok kesinlikle yok , Sega'nın i..neliği

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çok güzel giderken oyun hata verdi,Üstüne bir de 2 Kez kadromu düzeltmiştim,3.Kez oyuna girince Oscar"ı koymayı unuttum.Sonra gittik iyi oynamamıza rağmen berabere kaldık.O maç ta wanyama"nın parmağı kırıldı 2 ay sahalardan uzak kaldı.Birde sakat olmayan Cech sakatlandı.Tamamen benim aleyhime gelişti olaylar

1.Maç

2.Maç

Bu maç itibariyle,Çift forvete döndük.Transfer bitmeden bir santrafor,bulabilirsek birde İyi bir kaleci alacağız.

Mesaj Yetkileri