Flawless Victory polisi savunduğun iiçin senin adına utandım ama senin kendin adına aynı duyguyu yaşamayacağından eminim. çünkü kör olmuş gözünüz. benim vergimden bu ve bunun gibi polislerin cebine giren bir kuruşu dahi helal etmiyorum. boğazında kalsın aldığı paralar.
şu video ya bi bakın
http://www.milliyet.tv/video-izle/Po...8Os3jt0qQ.html
polis gelip o parkta güzel güzel oturan insanlara karışmasa o saydığın provaktörlerde ortaya çıkmayacaktı. onların sahneye cıkmasını polis sağladı.
ayrıca provakasyon ve saydığın türden eylemlerin en az olduğu bir eylemdi bu.
sana ne desek boş gerçi.
istersen ülkedeki polis şiddeti ile ilgili sana milyon tane döküman gönderebilirim
al en basitinden hiç alakası olmayan bir konu;
http://video.haberturk.com/haber/vid...kamerada/90319
izleyeceğinden bile şüphelyiim ya neyse.
Şu bayrağı ve resimleri açanlar provakatördür.İlk başta başlayan direnişle ilgisi yoktur.Onlar daha sonradan olayları görünce gelen ve halkı kışkırtmaya çalışan insanlardır.Onlara prim verilmemelidir.Bizim güzel medyamız sadece işine geldiği resimleri koyduğu için şuanda herkes polis haklı diyor.Ama polisin yaptıklarını orda olanlar bilir eğer gidenler varsa onlar anlatsın öğrenelim.
Ben televizyonu açıp şu olayı kaç gündür canlı izleyemiyorsam ve internetten norveç televizyonundan izliyorsam bence sorgulanması gereken büyük bir olay var karşımızda.
He ya he, polis masum yasa suçlu. Herşey ortada, at gözlüğü takmayan herkes gerçeği görüyor artık. Milleti kandıramazsınız.
Başbakan , içişleri bakanı , başbakan yardımcısı , cumhurbaşkanı polisin tepkisinin yanlış olduğunu söylediği halde polis nasıl savunulur ? Önceleri polis emir altındadır derdim fazla kızmazdım ama 1-2 yıldır polis çok aştı kendini.
--------
rusen cakir @cakir_rusen 6 sa
Polis zulmü sürerken, eyleme ve göstericilere yönelik her laf çakma, eleştiri, akıl verme vs. yok hükmündedir. Önce devlete söz söyleyin
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emrah abiyi anliyorum oda bir polis cunki. dogrudur polis devletten emir aliyor ama bu kadarida fazla resmen canilik yaptiklari insan olduklarini unutmuslar ulkemin polisi.
Bir resim de Çorum'dan.Yaklaşık 1000-1200 kişi ile sorunsuz bir yürüyüş oldu.Polislerin de hakkını yememek lazım bayağı yapıcı davrandılar.
@YoncaEvcimik: Gozumle gordugum icin yaziyorum bu OLMADİ..İstiklal cd ve civarinda cam cerceve indiriyorlar..ve cogunluk alkollu..Halki galeyana getiryolar
Yalan haberdir yada sahte adrestir kesin
O tweet Avrasya Maratonundan.
Ne kadar yapıcı davranmaya çalışsak da boş burada 10 dakikadır durumu açıklayıp derdimi anlatacak bir yazı yazıp ardından mesajları takip ediyorum,yazdıkları gerçekten üzücü.Kendi fikridir,saygı duyarım.İnşallah bir gün bizi kendisi de anlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://twitter.com/YoncaEvcimik
Adres burda ben bir şey göremedim ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar:
1- Türk polisine laf söyleyen olmadı. Polis ve hükümet halk için vardır. Çok uzun zamandır bu iki kurum da kime hizmet edeceklerini şaşırmış oldukları için bu kadar yoğun protestoya maruz kalmaktadır.
2- Görevini layıkıyla yerine getiren polislere laf söyleyen yok. Ama o attıkları biber gazının üstünde bile "doğrudan kafaya ateşlenmemesi gerekir" yazarken halkın üstüne bombeli olarak bu biber gazını atan polislere burada laf söyleniyor.
3- Bu forumda siyaset vs. tartışmak yasaktı ama bu konu açık kalacak. Yasakçı bir zihniyet var zaten başımızda ve ülkemizde yaşanan bu olayda bile doğru düzgün bilgiyi anca yurt dışından alabiliyoruz. Başımızdaki bu yasakçı zihniyete inat, bu konu açık kalacak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ankarada kizilaydada katilamlar devam ediyor.
![]()
Yerdeki Boya mı Kanmı Bilmiyorum
ANTALYA !
ANTALYA !
Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 20:50
Sempatizan görmek için Londra'ya bakmaya gerek yok. Milletvekili olan bir tanesi bu olayı bile Kürt sorununa yıkıp, üzerinden ajitasyon yapmayı başarabiliyor.
Eylem hakkında kendi görüşümü söyleyecek olursam, başlaması ve bu zamana kadar devam etmesi kesinlikle haklı ve gerekli olan bir eylem siyasi parti bayraklarının açılmasıyla ve fırsatçı kesimin olaylardan nemalanmaya çalışmasıyla rotasından biraz da olsa sapmıştır bence. Ha büyük bir kesim hala olayı siyasetten uzak şekilde sürdürüyor ama parti taraftarlığı yapmaya gelmiş, olayı mitinge çevirmeye çalışan kesim de yadsınamayacak kadar büyük.
-- Galatasaray Lisesi içindeki öğrenciye seken bir GERÇEK mermi isabet etti. İNSANLARI HABERDAR EDİN! #bubirsivildirenis
--Son Dakika; Ankara'da eylemlerde yaralananların görüntüsü ulaştı !
--![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bugün Biber gazının yanında "Portakal gazı" diye bir şey atılıyormuş ve AB'de demir cop gibi buda yasakmış. Cilde yapışıp tahriş ettiği hatta kansorejen bile olduğu söyleniyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ankara'da TOMA Vahseti! Goz gore gore insanlari ezmeye calisiyorlar!.
![]()
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
Diliyorum yalan haberdir dediğiniz gibi çok yüksek ihtimalle de birisi sazan.avi yapma derdinde ancak bu ortamda insan neye inanacak bilemiyor.İnşallah yalandır,bu ülke yeteri kadar darbe gördü bir üçüncüsüne gerek yok.Bizim gibi düşünen,hükümetten memnun olmayan bir çok kişi var ama memnun olan da bir çok kişi var bu sefer onlar galeyana gelir böyle bir durumda.Ben bunu düşünebiliyorsam asker hayli hayli düşünebilir,yalandır,sazan.avi dir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim gibi düşünen halk düşünmeyen yalaka koyun
Eyleme katılan halk desteklemeyen yalaka
Özgürlükler kısıtlanıyor mu önce özgürlük nedir onu düşünmek lazım
Halkı kendinden ibaret görüp ötekileştirmek saçma
Dünden beri sırf sizin gibi düşünmediği için insanları aşağılayıco sözler söyleyenler biraz düşünmeliler
Biz başörtüsü için okuluna alınmayıp pkklı öğrencilere burs veren dernekleri de biliyoruz
Biraz düşünün anlamaya çalışın
Çok şey istiyorum ama sizde bunu yapacak potansiyel var
Kayseri , Turkey !
![]()
Evet Be Kardeşim..
Sende Haklısın..
Ne Yaparsın.."SİYONİZM" diye bir haber olduğun sende haklsıın..
Erbakan ölürken bile dedi."SİYONİZİM UŞAKLARIDIR BUNLAR" diye...
Birde anlamadığım halde bu "ALKÖLLÜ GENÇLER İŞTE ŞİŞELER FALAN DENİLİYOR "..
KAÇ TANE POLİS ÖLDÜ YADA ŞÖYLE SORAYIM HİÇ POLİS ÖLDÜĞÜ İDDAA EDİLDİ Mİ ?
eyleme destek veren herkes hacca gitmeye çalışan topal karıncadır. hikayeyi bilen bilir.