Quote Originally Posted by anil luque View Post
Demagoji yapmaya gerek yok hocam. Siz işin en başında daha sadece 15-20 kişilik , orada sadece o parkın yıkılmasına karşı olan çevreci insanlara da aynı gözle bakıp anarşist bunlar dediniz. Hiç bir suçu günahı olmayan , çadırlarında kitap okuyan insanları bir gece baskınıyla kış kış edip ortalığı talan etti polis , o zaman niye bu kadar duyarlı değildiniz ? Eğer olayı türbandı vs idi başka yerlere çekerseniz bizim de söyleceğimiz sözümüz olur. (Sizin gibi düşünmeyen herkese dinsiz , ayyaş muamelesi yapılması bunun başlıcası)

Dernekler konusunda sonuna kadar katılıyorum yüksek bilgi sahibisinizdir dernek konularında. Sabah evlerine gidip türlü vaatlerle toplanan para "deniz"inde geceleri keyif çatarak yüzmek için "feneri" elinizden eksik etmediğinizi biliyoruz.

Ben sırf karşıt görüşe genelleme yapıldığı için (yazımda da belirttiğim gibi ayyaş , dinsiz , kitapsız vs) böyle bir yazı yazdım. Kimse üstüne alınmak zorunluluğunda değildir...

benim anlamadığım bu polis ve hükumet vahşetini daha nasıl ve neden savunuyolar ne çıkarınız var arkadaş babanızın oğlu mu bunlar babanızın oğlu bile olsa savunmamanız lazım göz var nizam var durduk yere demokratik bi şekilde oturarak protesto eden insanlara karşı kullanılmış orantısız bi güç var bunun oradan geçen insanları var ülkenin en işlek meydanı orası 12 yıldan beri bi bastırma bi özgürlükleri sınırlama dediğim dedik asarım keserim tarzı bi muammele var bunlara değinmiyorum bile zaten bide bunlar yaşanıyoken hala nasıl savunursunuz bunları ordan geçen insanları düşünün kendinizi az o insanların yerine koyun ne suçu var orda biber gazına tazyikli suya maruz kalan insanların ? annem olaylar başladığı sırada ordaymış çok fazla kalmamasına rağmen biber gazından baya bi etkilenmiş ne suçu var şimdi benim annemin neden bu illet hükumet yüzünden onun canı yanıyo ?