Sayfa 20 / 163 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Benim gibi düşünen halk düşünmeyen yalaka koyun
    Eyleme katılan halk desteklemeyen yalaka
    Özgürlükler kısıtlanıyor mu önce özgürlük nedir onu düşünmek lazım
    Halkı kendinden ibaret görüp ötekileştirmek saçma
    Dünden beri sırf sizin gibi düşünmediği için insanları aşağılayıco sözler söyleyenler biraz düşünmeliler
    Biz başörtüsü için okuluna alınmayıp pkklı öğrencilere burs veren dernekleri de biliyoruz
    Biraz düşünün anlamaya çalışın
    Çok şey istiyorum ama sizde bunu yapacak potansiyel var
    Sizler halinizden memnunsanız ben saygı duyarım abi ancak senin 2 gündür burada yaptığın ithamlar,göndermelerde pek iyi niyetli değil.Hükümeti savunursun eyvallah,senin gibi düşünenlere de verilen tepkiler yanlış ancak bu olayda sizlere el uzattık biz,kimse sizi dışlamadı ancak kendiniz olayların dışında ve hükümetin yanında olmayı tercih ettiniz.Ortada dolaşan ''biz kardeşiz'' lafları sizler içinde geçerli ancak bakış açılarımız farklı ne yazık ki.Tek dileğim sırf bir hükümet yüzünden bu iki grubun birbirine girmemesi,eğer öyle bir şey olursa olaylar çok büyük,durdurulamaz boyutlara gelir.Eskiden benzer şeyler yaşamış millet olarak yapıcı olmamız gerekiyor.Aynı hatayı tekrar yapmamalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Benim gibi düşünen halk düşünmeyen yalaka koyun
    Eyleme katılan halk desteklemeyen yalaka
    Özgürlükler kısıtlanıyor mu önce özgürlük nedir onu düşünmek lazım
    Halkı kendinden ibaret görüp ötekileştirmek saçma
    Dünden beri sırf sizin gibi düşünmediği için insanları aşağılayıco sözler söyleyenler biraz düşünmeliler
    Biz başörtüsü için okuluna alınmayıp pkklı öğrencilere burs veren dernekleri de biliyoruz
    Biraz düşünün anlamaya çalışın
    Çok şey istiyorum ama sizde bunu yapacak potansiyel var
    Demagoji yapmaya gerek yok hocam. Siz işin en başında daha sadece 15-20 kişilik , orada sadece o parkın yıkılmasına karşı olan çevreci insanlara da aynı gözle bakıp anarşist bunlar dediniz. Hiç bir suçu günahı olmayan , çadırlarında kitap okuyan insanları bir gece baskınıyla kış kış edip ortalığı talan etti polis , o zaman niye bu kadar duyarlı değildiniz ? Eğer olayı türbandı vs idi başka yerlere çekerseniz bizim de söyleceğimiz sözümüz olur. (Sizin gibi düşünmeyen herkese dinsiz , ayyaş muamelesi yapılması bunun başlıcası)

Dernekler konusunda sonuna kadar katılıyorum yüksek bilgi sahibisinizdir dernek konularında. Sabah evlerine gidip türlü vaatlerle toplanan para "deniz"inde geceleri keyif çatarak yüzmek için "feneri" elinizden eksik etmediğinizi biliyoruz.

Ben sırf karşıt görüşe genelleme yapıldığı için (yazımda da belirttiğim gibi ayyaş , dinsiz , kitapsız vs) böyle bir yazı yazdım. Kimse üstüne alınmak zorunluluğunda değildir...

Nesil
    2007

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Allah'tan memleketi 2 ayyaş yönetmiyor, yoksa halimiz nece olurdu. Yayın yasağı istiyoruz, memleketimden güzel manzaralar görmek istiyoruz, Acun başlasın, eşim bilir başlasın gülmek istiyoruz.

I run each team...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ortada bir gerçek varsa o da ilelebet bu ulusun başının rahat olmayacağıdır. Ülke kurulduktan bu yana karşıt görüş oluşturmada ve bunlara dayalı savaşmada bir numarayız. Bu savaşların sonu yok, biri bitiyor biri başlıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bugün Adanadaki gösterilere katılacaktım.Tam otobüse binecekken cüzdanı evde unuttuğumu anladım.Hayatımda ilk defa cüzdanımı unutmuştum.Bende bu bir işaret sanırım diyerek eve döndüm gerisin geri.İçimde ukte kaldı gidemediğim için.Şİmdi gitsem zaten kaçırdım toplanma saatini gidene kadar da zaten herşey bitmiş olur.Çok güzel bir direniş oldu bugün tüm illerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[Iaaaaaaaaaa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben sırf karşıt görüşe genelleme yapıldığı için (yazımda da belirttiğim gibi ayyaş , dinsiz , kitapsız vs) böyle bir yazı yazdım. Kimse üstüne alınmak zorunluluğunda değildir...
    Aynı olay sağ görüşlü tüm insanlara yobaz vb. şekilde genellemelerle yapılıyor. Bu konuda yapılacak çok birşey yok, sağduyu ve karakter meselesi bu.

sakary Ali Misafir

Bu halkın hükümete karşı bir direniş diyorsunuz, e seçim olsa halk yine bu hükümeti seçecek diyorsunuz. Nasıl bir halk bu?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ortada bir gerçek varsa o da ilelebet bu ulusun başının rahat olmayacağıdır. Ülke kurulduktan bu yana karşıt görüş oluşturmada ve bunlara dayalı savaşmada bir numarayız. Bu savaşların sonu yok, biri bitiyor biri başlıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
    Bu yorumdan sonrası hikayedir. Yorumun noktadır. Başkada birşey demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ortada bir gerçek varsa o da ilelebet bu ulusun başının rahat olmayacağıdır. Ülke kurulduktan bu yana karşıt görüş oluşturmada ve bunlara dayalı savaşmada bir numarayız. Bu savaşın sonu yok.
    Ülkenin kurulumunun da çok öncesinden hatta.

Dünyanın gösterdiği tepkiye şaşırdım, bir yönlendirme mi var acaba? Türk baharı falan? Hak aramak doğru yöntem ama seçimle gelen seçimle gider, dünya bize niye gaz vermeye çalışıyor? Gerçi az kaldı, etrafta karışıklık çıkacak ülke kalmadı, ATAM ne güzel söylemiş;

''BİR GÜN BİRİNCİ CİHAN HARBİNDEN SONRA ORTADOĞU'DA KURULAN SUNİ DEVLETLERİN HALKLARI AYAKLANACAKTIR..O GÜN GELDİĞİNDE YENİ KURDUĞUMUZ CUMHURİYET'İMİZİN YÖNETİCİLERİ , BU HALKLARIN DEĞİL , EMPERYALİST GÜÇLERİN YANINDA YER ALIRSA , AYNI AKIBETE KENDİLERİ UĞRAYACAKLARDIR.. VE KURTULUŞ SAVAŞI'NDA YEDİ DÜVELE HADDİNİ BİLDİREN TÜRK HALKI , ONLARIN DA HAKKINDAN GELECEKTİR..''

bu tarz eylemler artarsa daha demokratik bir ülke olmayız, provokasyona kurban gider iyice karışırız, böyle oluştur, böyle olacaktır, pkk bitti deniyorsa başka şeyle ülke meşgul edilmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu da yanlış işte,hakkını ara tamam da ne diye haneye tecavüz ediyorsun,hakkını ararken başkalarının haklarını da suistimal etmemek gerekir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Demagoji yapmaya gerek yok hocam. Siz işin en başında daha sadece 15-20 kişilik , orada sadece o parkın yıkılmasına karşı olan çevreci insanlara da aynı gözle bakıp anarşist bunlar dediniz. Hiç bir suçu günahı olmayan , çadırlarında kitap okuyan insanları bir gece baskınıyla kış kış edip ortalığı talan etti polis , o zaman niye bu kadar duyarlı değildiniz ? Eğer olayı türbandı vs idi başka yerlere çekerseniz bizim de söyleceğimiz sözümüz olur. (Sizin gibi düşünmeyen herkese dinsiz , ayyaş muamelesi yapılması bunun başlıcası)

Dernekler konusunda sonuna kadar katılıyorum yüksek bilgi sahibisinizdir dernek konularında. Sabah evlerine gidip türlü vaatlerle toplanan para "deniz"inde geceleri keyif çatarak yüzmek için "feneri" elinizden eksik etmediğinizi biliyoruz.

benim anlamadığım bu polis ve hükumet vahşetini daha nasıl ve neden savunuyolar ne çıkarınız var arkadaş babanızın oğlu mu bunlar babanızın oğlu bile olsa savunmamanız lazım göz var nizam var durduk yere demokratik bi şekilde oturarak protesto eden insanlara karşı kullanılmış orantısız bi güç var bunun oradan geçen insanları var ülkenin en işlek meydanı orası 12 yıldan beri bi bastırma bi özgürlükleri sınırlama dediğim dedik asarım keserim tarzı bi muammele var bunlara değinmiyorum bile zaten bide bunlar yaşanıyoken hala nasıl savunursunuz bunları ordan geçen insanları düşünün kendinizi az o insanların yerine koyun ne suçu var orda biber gazına tazyikli suya maruz kalan insanların ? annem olaylar başladığı sırada ordaymış çok fazla kalmamasına rağmen biber gazından baya bi etkilenmiş ne suçu var şimdi benim annemin neden bu illet hükumet yüzünden onun canı yanıyo ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İnsanlar çok güzel pravokasyonalra geldi. Artık amacın dışına çıkıldı. Dış güçler göbek atıp oynuyor şuan biz birbirimizi yiyelim ohh.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gun gectikce amactan sapilacaktir. Niye cunki bu olaylardan siyasi rant elde etmeye calisanlar milletin arasinda cirit atiyor.

Halk olarak daha sakin olmamiz lazim. Bugunki londrada gordugum manzara sonrasi islerin dahada kotusunu dusunemiyorum.

1 resim daha, hani photoshop felan degil

arkada sari bayrakli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu halkın hükümete karşı bir direniş diyorsunuz, e seçim olsa halk yine bu hükümeti seçecek diyorsunuz. Nasıl bir halk bu?
    Halk artık "YALAN haber dinlemek istemiyor.Dün Taksim yıkılırken Bütün "ANA KANALLAR" neler gösterdi (YALANSA YALAN DE)

Halk artık "elinde Terörist bayrağı ile dolaşan ve slogan atan gruplar ve onları izleyen polisler görmek istemiyor."

Halk artık "konuştuğunda FİŞLENEN kişiler İSTEMİYOR."

Halk artık "GAZZE VE FİLİSTİN" oyalanmak istenmiyor.

Halk artık "SURİYE,SURİYE,SURİYE DUYMAK İSTEMİYOR"

Halk artık "KOMŞULARLA SIFIR SORUN DİYEREK BÜTÜN KOMŞULARI DÜŞMAN EDİNEN BİR HÜKÜMET İSTEMİYOR" ..

Halk Artık "İKİ SÖZÜNÜNDEN BİRİNİN "İSPAT EDİN ŞEREFSİZİMDİR" diyen bir Başbakan istemiyor (Kİ İSPAT EDİLDİ)

Halk Artık "FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE YAZABİLİCEK KONUŞUCAK VE FİKİRLERE ACIK BİR HÜKÜMET İSTİYOR"..

Halk Artık "Rant uğruna toprak satılmasını istemiyor".

Halk Artık "TOPRAKLARINI "KREDİ BORCU VE PARASIZLIKTAN" YABACILARA SATMAK İSTEMİYOR"

Halk Artık " Özel kanunlar istemiyor" (UNAKITANIN OĞLU ALTIN İŞİNE GİRDİĞİ GÜNDE VERGİ %18'den NE hikmetse %8 DÜŞTÜ)

Halk Artık "DİKTÖRYA İSTEMİYOR"

Halk Artık "HER GÜN TVLERDE İKTİDAR YALAKASI OLAN PROGRAMLAR KİŞİLER İSTEMİYOR" (SAYMAKLA BİTMEZ)

Halk Artık "GERÇEKLERİ DUYMAK İSTİYOR" İşte Bütün olay bu.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dünyanın gösterdiği tepkiye şaşırdım, bir yönlendirme mi var acaba? Türk baharı falan? Hak aramak doğru yöntem ama seçimle gelen seçimle gider, dünya bize niye gaz vermeye çalışıyor? Gerçi az kaldı, etrafta karışıklık çıkacak ülke kalmadı, ATAM ne güzel söylemiş;

Şu kadarını Yazıyorum..Yıl 2008 Amerika'da bir üniversite'de orta doğu'da cıkıcak olan İsyanların "TWİTTER VE FACEBOOK ETKİLERİ" konuşuldu

Dikkat ettiyseniz Mısır'da,Tunus'da,Libya'da Hiç bir FACEBOOK VE TWİTTER KAPATILMADI VE ELEKTRİKLER KEZA ÖYLE

1 Haziran 2013 "TWİTTER TTNET TARAFINDAN KAPATILDI.Bu oyun dış güşlerin işi olsa kapatılmazdı emin ol acık kalırdı hepsi.

Bunu Halk kendi yaptı.O yüzden böyle çaresizler ve kime saldırıcaklarını bilmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara cok karısmıs durumda, cok fenaymıs.

Halkta Umut verici şeyler oluyor . Birlik olunca nasıl şeyler yapabilecegimizi görüyor peşkeşçi, yandaş, insanlarını sömüren bu iğrenç insanların iktidarı.
    Last edited by Nocna Mora : 01.Haziran.2013 at 20:43
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Halk TV! Şu direnişte yayın yapan ender kanallardan bir tanesi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"PLASTİK MERMİ"

Yanan eve İtfaiye gelmediği için Su taşıyanlar.

NEW YORK !

BURSA !

Macaristan'da bir Üniversite ..
    Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 20:51

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanlış anlamayın, şuan ki olaylar olurken devletin başında CHP olsaydı Halk TV bu yayınları yapmazdı. Bugün de bu yayınları yaptı, çünkü;

Halk TV, 10 Ocak 2005'te Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yayın organı olarak yayın hayatına başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Burası siyaset forumu oldu da benim mi haberim yok?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yapın direniş sanki çok mataf birşey yapıyorlar ellerine birşey geçmeyeceğini bile bile boş işlerle uğraşıyorlar, 2-3 haftaya unutulacak ölenler yaralananlar seneye bu vakitlerde anılacak vs vs aynı şeyler hep, bu kadar eziyet çekip sonuçta hükümetin tekrar istediğini yapacağını bilmek eylemciler adına üzücü olsa gerek. Ya da eylem bahane ülke karışsın yeter diyenler için şahane zamanlar bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yanlış anlamayın, şuan ki olaylar olurken devletin başında CHP olsaydı Halk TV bu yayınları yapmazdı. Bugün de bu yayınları yaptı, çünkü;
    Halk TV, 10 Ocak 2005'te Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yayın organı olarak yayın hayatına başladı.
    Daha kötüsü de bu işte zaten. Çünkü bunca vahşete seyirci kalan kanalların hiçbiri AKP'nin yayın organı olarak hayata başlamamıştı..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yapın direniş sanki çok mataf birşey yapıyorlar ellerine birşey geçmeyeceğini bile bile boş işlerle uğraşıyorlar, 2-3 haftaya unutulacak ölenler yaralananlar seneye bu vakitlerde anılacak vs vs aynı şeyler hep, bu kadar eziyet çekip sonuçta hükümetin tekrar istediğini yapacağını bilmek eylemciler adına üzücü olsa gerek. Ya da eylem bahane ülke karışsın yeter diyenler için şahane zamanlar bunlar.
    Ülke zaten karışık değil, hükümetin ülkeye girmesine vesile olduğu teröristler patlamalar falan yapmıyor Suriye ile savaşın eşiğinde de değiliz. Her şey çok güzel

Aksine işte bu karışıklık, her sakat olayında gündemi değiştirmek için fırsat arayan hükümet için bir şanstı ancak halkla inatlaşmaları bu olayı ters teptirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakın kaymak tabakaya, bakın 2000 kişiye !!! Siyasetçi dediğin de hiç mi onur olmaz, şeref olmaz. Hala yalan söylemeye, hala pişkin pişkin açıklamalar yapmaya devam ediyorlar. Ne haysiyetsiz, ne sülük adamlarmıssınız be arkadaş.

Futbolcu Bilgileri

26. Default

Elimize birşey geçmicek olsa bile Alsancaktayız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adana , Turkey !

Samsun , Turkey !

Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 21:21

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Arkadaşlar Balde_mir'in de imzasında yazdığı gibi eskiden (31 Mayıs'a kadar) hükumetten korkuyordu,artık onlar korkacak.

Halk gücünün farkına vardı.

Edit: Ali,seçimlerden 2 hafta önce kömür ve torba insanları 180 derece döndürmeye yetiyor.
    Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen chpli izmirin bi ilçe belediyesi ramazanda evime ramazan kolisi gönderdi hem de adıma soyadıma nerden öğrenmişlerse
    Ben fikrimi değiştirdim mi hayır
    İnsanlar bu kadar saf mı iki torba kömüre ideolojilerini değiştirecek
    Bu halka geri zekalı muamelesi yaptıkça muhalefet kaybedecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi geldim eve. Bugün 20 km yol yürümüşümdür.

Gerçekten inanılmaz bir kitle vardı. Gurur duydum böyle ilerici aydın insanları gördüğüm için. Tüm faşist ve gerici zihniyetin inadına onbinlerce insan oradaydı.

Çarşısından Ultraaslanına, Genç fenerlilerden Bursalısına herkes orada kardeşçe sloganlar attık.

Defalarca biber gazı yedik ama direndik, panzerlerden su yedik direndik.

Herkes bu ülkede asıl yaşaması gereken insanların kim olduğunu görüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis Beşiktaş'ta yeniden saldırıya geçmiş. Ankara'da ki gibi şiddetl bir saldırıymış. Çarşı grubu destek istiyor. Polisin aldatmaca yaptıgını ögrenmis olduk işte. Kitle geri toplanmalı..
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri