1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Mısır ve Libya olaylarında Twitter ve Facebook'un kapatıldığını veya engellendiğini bizzat biliyorum.

Eylemlerin dün akşama kadar amacı sabitti ve şahsen benim de desteğim vardı bu duruma. Lakin bugün olayın içine partilerin girmesiyle beraber amacını değiştirmiş ve bir miting havasına büründü bugünkü olaylar.

Arkadaşlar hepimiz genciz, bununla birlikte Türklükten gelen çabuk galeyana gelme olayı da olunca kalp kırmak çok daha kolay oluyor. Konuşurken biraz daha düşünüp tartarak konuşun karşınızdaki ile. Sağduyulu olun. Haklıyken haksız duruma düşmeyin, düşürene engel olun.
    Yahu hangi parti nerde hani göstersene ? Olmayan, uydurulan seylerle gelmeyin buraya. Benim de korkum miting gibi bir seye dönüsmesiydi fakat böyle bir şey olmadı. Su an Beşiktaş semtine saldırıyor polisler. Çarşı grubu semti savunuyor. Partiler falan yok. Tamamen protesto hakkını kullanan, prostestoyu destekleyen masumlara karşı bir savaş var. Ankara'da da keza durum öyle.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yahu hangi parti nerde hani göstersene ? Olmayan, uydurulan seylerle gelmeyin buraya. Benim de korkum miting gibi bir seye dönüsmesiydi fakat böyle bir şey olmadı. Su an Beşiktaş semtine saldırıyor polisler. Çarşı grubu semti savunuyor. Partiler falan yok. Tamamen protesto hakkını kullanan, prostestoyu destekleyen masumlara karşı bir savaş var. Ankara'da da keza durum öyle.

Olayları izlemediğini varsayıyorum.

Kadıköy mitinginin iptal olup full dolu vapurlarla beşiktaşa ardından taksime yürüyenler. Bilumum elinde tarafı olduğu siyasi parti bayrağını alanlar. Bunlar gökten zembille inmedi. Sen bana resim koyabiliyosun cevap olarak, ben koyamıyorum çünkü bizzat canlı yayında izledim. Hatta Onur da katılan parti bayraklarını bile sayabildi tek tek DHA yayınlarından.

Beşiktaş'tan değil Taksimden bahsediyorum bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadıköy mitinginin iptal olup full dolu vapurlarla beşiktaşa ardından taksime yürüyenler. Bilumum elinde tarafı olduğu siyasi parti bayrağını alanlar. Bunlar gökten zembille inmedi. Sen bana resim koyabiliyosun cevap olarak, ben koyamıyorum çünkü bizzat canlı yayında izledim. Hatta Onur da katılan parti bayraklarını bile sayabildi tek tek DHA yayınlarından.

Tamam da direnişçiler o partinin sahiplenmesine izin vermediler direnişlerini. Bunları gözden kacırıyorsunuz işte. Gördügünüzle yetinmeyin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Tamam da direnişçiler o partinin sahiplenmesine izin vermediler direnişlerini. Bunları gözden kacırıyorsunuz işte. Gördügünüzle yetinmeyin.
    Duyduğunla gelme diyosun, gördüğünle yetinme diyosun Nasıl yapalım o işi.

Neyse demek istediğimi anlamışsınız, o yeter. Ranta izin verilmesin tek isteğim bu benim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Duyduğunla gelme diyosun, gördüğünle yetinme diyosun Nasıl yapalım o işi.

Neyse demek istediğimi anlamışsınız, o yeter. Ranta izin verilmesin tek isteğim bu benim.
    Sende benim demek istediğimi anlamamışsın. Size gösterilenle, söylenenle yetinmeyin. Görüntülerden fazlası var. Olayların devamını, arkaplanını araştırın demek istedim orada. Tekrar okursanız belki daha acıklayıcı gelebilir.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Dha feed'den birkaç saat izlediğim kadarıyla taksim miting alanına dönmüştü ve bu yüzden daha önce eleştirmiştim hatta. Klavye başından sallama gibi bi durum yok yani. Herhangi bir yürüşüye katılmanız, yürüyüşe katılmamış ancak olayları takip eden insanları küçümseme hakkı vermez size.

Mesaj Yetkileri